Μεταφορές φορτίων!

Οδικες μεταφορες φορτιων...

Φθηνα και αμεσα!

Μεταφορές

Μετακομίσεις

Μετακομισεις σπιτιων, γραφειων, εταιρειων

100% η φθηνοτερη μεταφορικη

Μετακομίσεις

Διανομές

Αστικες διανομες δεματων και εμπορευματων

Στις καλυτερες τιμες!

Διανομές

Μικρομεταφορές

Μικρομεταφορες στην Αθηνα με βαν

Φθηνα και αμεσα!

Μικρομεταφορές

Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα Πειραιάς Προάστια Αττικής 100% η πιο φθηνή μεταφορική

Φθηνές Μεταφορές μετακομίσεις σε Αθήνα Πειραιά Προάστια Αττικής. Αναλαμβάνουμε φθηνές μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα, μεταφορές φορτίων, μικρομεταφορές με φορτηγάκια βαν στην Αθήνα. Οι υπηρεσίες μας είναι μοναδικά ποιοτικές και σε χαμηλές τιμές. Η φήμη της μεταφορικής μας εταιρείας στις μεταφορές μετακομίσεις αλλά και τα σχόλια σας μας καθιστούν σε μια από την πιο φθηνή και αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα.

Μεταφορική Δρομείς

Οι μεταφορές μετακομίσεις μπορεί είναι μια δουλειά και γνωρίζουμε ότι έχετε πολλές επιλογές όταν σκέφτεστε να μισθώσετε μια μεταφορική εταιρεία. Εξαιτίας αυτού, εμείς στη μεταφορική Δρομείς συνεχώς ακμάζουμε και βελτιώνουμε τα ήδη υψηλά μας πρότυπα για να μας βλέπετε ως τους απόλυτα καλύτερους στον κλάδο των μεταφορών μετακομίσεων. Δεν αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη στη μεταφορική που εμπιστευθήκατε το φορτίο σας … πρέπει επίσης να τους εμπιστευθείτε ότι θα εκτελέσουν τη μεταφορά σας με ασφάλεια και στους σωστούς χρόνους.

Υπηρεσίες που παρέχουμε

 • Μεταφορές φορτίων
 • Μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων, εταιρειών
 • Μικρομεταφορές με φορτηγάκια βαν
 • Διανομές εμπορευμάτων
 • Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Κόρινθος
 • Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

Πως δουλεύουμε στη μεταφορική Δρομείς

Όταν τελικά φτάσει η ώρα για τη μεταφορά η τη μετακόμιση σας εσείς δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε και να αφήσετε την εργασία σας στους επαγγελματίες της μεταφορικής μας εταιρείας.

Ειδικευόμαστε στο να σας απαλλάξουμε από το άγχος της διαδικασίας της μεταφοράς η της μετακόμιση σας. Θα έρθουμε στο χώρο σας για δωρεάν εκτίμηση και θα λάβετε ακριβώς μια λεπτομερή προσφορά. Έτσι θα γνωρίζετε ακριβώς τι θα πληρώσετε για τη μεταφορά η τη μετακόμιση σας.

Online φόρμα μεταφοράς η μετακόμισης

Πάρτε online προσφορά συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα μεταφοράς η μετακόμισης. Πληρώστε είτε online είτε επί αυτοκινήτου με πιστωτική η χρεωστική κάρτα

Μισθώστε μεταφορική 5 αστέρων

Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και δοκιμασμένο σε κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια μιας μεταφοράς η μιας μετακόμισης. Αφού μπορείτε να έχετε τους καλύτερους γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Διαχειριστείτε τα πάντα online στις μεταφορές μετακομίσεις σας

Πάρτε προσφορά online, πληρώστε online μάθετε για την εξέλιξη της μεταφοράς σας online. Στη μεταφορική Δρομείς είμαστε πάντα δίπλα σας

1.

Μεταφέρουμε τα αντικείμενα σας σαν να είναι δικά μας

Στη μεταφορική Δρομείς, είμαστε πλήρως ασφαλισμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε ήρεμοι όταν ερχόμαστε για τις μεταφορές σας.

3.

Άμεσα online προσφορές

Έχετε μεταφορά φορτίου; Ψάχνετε μεταφορική για μετακόμιση; Θα σας δώσουμε άμεσα προσφορά συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Γλυτώστε χρόνο και χρήμα!

2.

Εγγυημένη εξυπηρέτηση

Το προσωπικό μας είναι επαγγελματικά καταρτισμένο και αν δεν είστε ικανοποιημένοι είμαστε εδώ για να διορθώσουμε το οτιδήποτε

4.

Είμαστε ειδικοί στις μεταφορές μετακομίσεις

Είμαστε κυρίαρχοι στις μεταφορές μετακομίσεις με προσαρμοσμένες υπηρεσίες πάντα προς το συμφέρον του πελάτη.

Γιατί να μας επιλέξετε για τις μεταφορές μετακομίσεις σας;

Πίσω από τη δέσμευση μας για ποιοτικές μεταφορές μετακομίσεις είναι κάποια βασικά χαρακτηριστικά που μας κάνουν διαφορετικούς από άλλες μεταφορικές

Κορυφαία Μεταφορική Εταιρεία

Διατηρούμε ένα επιτυχημένο ιστορικό ικανοποίησης των πελατών μας και την επιστροφή τους σε εμάς όποτε μας ξανά χρειάζονται. Δεν είναι τυχαίο που μας χρησιμοποιούν πολλοί ίδιοι πελάτες για μεταφορές μετακομίσεις.

Ανώτερη ποιότητα στις μεταφορές μετακομίσεις

Χρησιμοποιούμε άριστες τεχνικές και άριστο εξοπλισμό έτσι να πετυχαίνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις μεταφορές μετακομίσεις σας.

100% η πιο φθηνή μεταφορική στις μεταφορές μετακομίσεις

Είμαστε 100% η πιο φθηνή μεταφορική στις μεταφορές μετακομίσεις χωρίς φυσικά να θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ευχαριστημένοι πελάτες

Μεταφορές μετακομίσεις τελευταία νέα

Γράφουμε άρθρα με τελευταία νέα μας και χρήσιμες συμβουλές για μεταφορές μετακομίσεις. Στο ιστολόγιο μας θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε πιο απλά τις μεταφορές μετακομίσεις σας.

6500+
Ευχαριστημένοι πελάτες
100%
Εγγυημένες υπηρεσίες
20+
Εργαζόμενοι
300
Μετακομίσεις ετησίος

Ενδεικτικές τιμές για μικρομεταφορές στην Αθήνα

Δείτε ενδεικτικές τιμές για μικρομεταφορές στην Αθήνα. Η τιμές είναι χωρίς εργατικά και δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

Αντικείμενα Μεταφοράς – ΜετακόμισηςΑπόσταση μεταφοράςΚόστος μεταφοράς
 • Μεταφορά Πλυντηρίου
έως 10 χιλιόμετρα35€
 • Μεταφορά ψυγείου
έως 10 χιλιόμετρα35€
 • Μεταφορά κουζίνας
έως 10 χιλιόμετρα35€
 • Μεταφορά σε πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα
έως 10 χιλιόμετρα60€
 • Μεταφορά πολυθρόνας
έως 10 χιλιόμετρα35€
 • Μεταφορά καναπέ διθέσιου
έως 10 χιλιόμετρα35€
 • Μεταφορά καναπέ τριθέσιου
έως 10 χιλιόμετρα35€
 • Μεταφορά σε πολυθρόνα, καναπές διθέσιος, καναπές τριθέσιος
έως 10 χιλιόμετρα60€

Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε και μεμονωμένα κρεβάτι, κομοδίνα, ντουλάπι, μπουφέ , τραπεζαρία με καρέκλες, γραφείο, βιβλιοθήκη, τραπέζι, κομοδίνα, συρταριέρα και οτιδήποτε άλλο θέλετε καλώντας μας στο 210.300.1380

Προσφέρουμε δωρεάν εκτιμήσεις, γιατί να περιμένετε;

Είστε έτοιμη για προσφορά μεταφοράς η μετακόμισης;

Όταν πρόκειται για την εκτίμηση μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής λύσης μεταφοράς η μετακόμισης, από πλευράς κόστους, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η ακρίβεια όλων των δαπανών.

Αυτός ο υπολογιστής κόστους μεταφοράς παρέχεται στους πελάτες για να σας βοηθήσει να καθορίσετε το εκτιμώμενο κόστος μεταφοράς φορτίων η μετακόμισης σπιτιού:

Υπολογισμός κόστους μεταφοράς η μετακόμισης

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα - Δρομείς μεταφορική

Φθηνές υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων

Η μεταφορική Δρομείς θα αναλάβει σε λογικό κόστος τις μεταφορές μετακομίσεις σας και σας εγγυάται πως δε θα πληρώσετε τίποτε παραπάνω από αυτό που μας αναλογεί.

100% η φθηνότερη μεταφορική

Έχουμε καθιερωθεί σαν μια από τις φθηνότερες μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα για μεταφορές μετακομίσεις και δεν το λέμε εμείς αλλά ο κόσμος που καθημερινά εξυπηρετούμε.

Φροντίζουμε τις μεταφορές σας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει τα αντικείμενα σας σαν να είναι τα δικά μας υπάρχοντα. Θα φροντίσουμε για οτιδήποτε χρειαστεί έτσι ώστε να ταξιδέψουν τα υπάρχοντα σας με ασφαλή τρόπο.

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με μεταφορές μετακομίσεις

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με μεταφορές μετακομίσεις

Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση;

Η παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος μιας μετακόμισης είναι πολλοί. Ωστόσο εμείς εδώ στη μεταφορική Δρομείς μπορούμε να σας κατατοπίσουμε πάνω κάτω στο πόσο θα στοιχίσει μια μετακόμιση για παροχή φορτηγού και εργατικού προσωπικού

 • Μετακόμιση γκαρσονιέρας η φοιτητικού διαμερίσματος από 100€ έως 160€
 • Μετακόμιση σε σπίτι με ένα υπνοδωμάτιο από 160€ έως 220€
 • Μετακόμιση σε σπίτι με 2 υπνοδωμάτια από 250€ έως 350€

Επειδή η κάθε μετακόμιση είναι και ξεχωριστή περίπτωση και πότε μια μετακόμιση δεν είναι ίδια με μια άλλη καλό θα ήταν να μας καλέσετε για να σας δώσουμε την καλύτερη και φθηνότερη προσφορά για τη μετακόμιση σας. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2103001380

Πώς να οργανωθώ για τη μετακόμιση μου;

Το σημαντικότερο είναι να οργανωθείτε από νωρίς για την όλη διαδικασία της μετακόμισης. Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα.

 • Φτιάξε μια λεπτομερή λίστα με όλες τις εργασίες μετακόμισης που έχεις να κάνεις. Για να γίνει εύκολα η μετακόμιση σου, είναι σημαντικό να την κάνεις με οργάνωση και τάξη. Μην παραλείψεις τίποτα, φτιάξε μια λίστα με όλες τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που θα πρέπει να ακολουθήσεις.
 • Πάρε περισσότερα υλικά από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι. Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα πρέπει να προμηθευτείς κούτες, ταινίες συσκευασίας, μαρκαδόρους και αεροπλάστ. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις, για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις περισσότερα.
 • Μην είστε υπερβολικοί στο γέμισμα των κιβωτίων. Για να γίνει εύκολα η μεταφορά των πραγμάτων, είναι σημαντικό να μην υπερβάλεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε να βάλεις τα βαριά αντικείμενα σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε ελαφριά αντικείμενα.
 • Φτιάξε ένα πλάνο για την τοποθέτηση αντικειμένων στον καινούργιο σπίτι. Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα, είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο, ώστε να μεταφερθούν κατευθείαν στη θέση τους.
 • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα. Μια ακόμα συμβουλή που φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη στη μετακόμιση, είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι, θα μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή πού είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

Το σημαντικότερο πράγμα στη μετακόμιση είναι η σωστή οργάνωση. Μετά από τις παραπάνω συμβουλές φροντίστε να έχετε κρατήσει χώρο για το φορτηγό για την ημέρα της μετακόμισης και να έχετε ενημερώσει τους υπόλοιπους ενοίκους έτσι ώστε αν έχει πάρκιν η πολυκατοικία σας να μη χρειάζεται ο οδηγός του φορτηγού η του ανυψωτικού να τραβάει το φορτηγό μπρος πίσω.

Πόσο θα κοστίσει να μισθώσω μόνο φορτηγό για τη μετακόμιση μου;

Οι τιμές είναι κλιμακούμενες και εξαρτάται από τις ώρες και τη χιλιομετρική απόσταση. Δείτε ενδεικτικές τιμές για τη μίσθωση φορτηγού με τον οδηγό για εντός Αθήνας μεταφορές μετακομίσεις και οι αποστάσεις το σημείο Α με το σημείο Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χλμ

 

 • Απλή μεταφορά για ένα με δύο αντικείμενα 35€
 • Χρήση μικρού βαν 8m3 για μικρή μετακόμιση από 60€
 • Χρήση βαν 12m3  για μικρή μετακόμιση από 80€
 •  Φορτηγό 4μέτρο από 90€
 • Φορτηγό 6μέτρο 35m3 από 120€
 • Φορτηγό 6μέτρο 39.8m3 από 140€

Η τιμές είναι ενδεικτικές και δεν περιλαμβάνουν εργατικά και Φ.Π.Α 24%

Τι μπορώ να μεταφέρω με τη μεταφορική Δρομείς;

Η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να μεταφέρει τα εξής εμπορεύματα

 • Επαγγελματικό Εξοπλισμό και Μηχανήματα
 • Ξηρό φορτίο εμπορευμάτων
 • Υλικά Οικοδομών σε παλέτες( Πλακάκια, γυψοσανίδες, κόλλες πλακιδίων κτλ)
 • Διάφορα εμπορεύματα σε παλέτες
 • Χύμα φορτία (κούτες, σακούλες κτλ) 
 • Είδη οικοσκευών

Από τι επηρεάζετε το κόστος μιας μετακόμισης;

Παρακάτω, ακολουθούν οι πιο βασικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος μιας μετακόμισης:

 • Τύπος σπιτιού και τετραγωνικά. Δηλώνοντας πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το σπίτι σου, βοηθάς τον εκτιμητη της μεταφορικής να καταλάβει, τι όγκο αντικειμένων πρόκειται να μεταφέρεις στη μετακόμιση σου. Για παράδειγμα, διαφορετικό όγκο αντικειμένων μπορεί να περιέχει ένα δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι σπίτι. Ιδιαίτερα στα σχετικά μικρά σπίτια, 25- 50 τετραγωνικών, παρατηρείται ότι ο όγκος των αντικειμένων δε διαφέρει σημαντικά.
 • Αριθμός αντικειμένων για μεταφορά. Ο αριθμός των αντικειμένων, ιδιαίτερα των πολύ μεγάλων, καθορίζει το κόστος, τόσο λόγω της προσπάθειας που απαιτείται για να μεταφερθούν, όσο και λόγω του χώρου που θα πιάσουν στο φορτηγό. Υπάρχουν, όμως, μεγάλα αντικείμενα που μπορούν να λυθούν για να μεταφερθούν ευκολότερα και να πιάσουν λιγότερο χώρο. Ο όγκος των αντικειμένων είναι ο παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζεται το κόστος ανά κυβικό, με τιμή στην αγορά των μεταφορών 12-18€/m3*. Λόγω, όμως, της χρονοβόρας διαδικασίας για τον υπολογισμό και των ιδιαιτεροτήτων των σχημάτων, δεν είναι τόσο δημοφιλής προσφορά με βάση τα κυβικά.
 • Το απαιτούμενο πλήθος προσωπικού. Το προσωπικό που θα βοηθήσει στην διαδικασία της μετακόμισης έχει κόστος, αναλόγως με τις εργασίες που θα κάνει, το χρόνο που θα απασχοληθεί και φυσικά τον αριθμό των εργατών που θα αποτελεί το συνεργείο της μεταφορικής. Γενικά, το κόστος κυμαίνεται σε 35-50€*/ άτομο. Μπορείς να συζητήσεις με τη μεταφορική εταιρεία, για να συμφωνήσετε στο πόσα εργατικά χέρια χρειάζονται στη μετακόμισή σου.
  Τα υλικά που θα χρειαστούν. Τα υλικά που απαιτούνται για μετακομίσεις, αφορούν κυρίως τη συσκευασία των αντικειμένων προς μετακόμιση, δηλαδή χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, αυτοκόλλητες ταινίες, stretch film κλπ. Τα παραπάνω υλικά μπορείς να τα βρεις στην αγορά από εξειδικευμένα καταστήματα ή να συμφωνήσεις με τη μεταφορική με την οποία θα συνεργαστείς, ώστε να τα προμηθευτεί για σένα, ώστε να μην ψάχνεις.
 • Η απόσταση των σημείων μεταφοράς. Όταν η μετακόμιση αφορά μικρή απόσταση (<10 χλμ.) οι μεταφορείς δεν έχουν μεγάλα έξοδα ως προς τα μεταφορικά. Όμως, σε μεγαλύτερες αποστάσεις θα υπάρχει έξτρα οικονομική επιβάρυνση, συνήθως ανά χιλιόμετρο. Σε μεγάλες αποστάσεις, συχνά το κόστος μπορεί να μετριαστεί όταν γίνεται συνδυαστικά, δηλαδή με το ίδιο φορτηγό να μεταφέρονται 2-3 μετακομίσεις. Η επιλογή αυτή επιλέγεται συνήθως για εξοικονόμηση κόστους για τον πελάτη και χρόνου για τους επαγγελματίες.
 • Ανάγκη για ανυψωτικό μηχάνημα. Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι πιθανό να χρειαστεί, για τη μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο όγκο, χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Η τιμή για το ανυψωτικό είναι 60-90€*, εάν θα στηθεί για μία φορά έξω από την πολυκατοικία, ενώ αν στηθεί 2 φορές, κυμαίνεται στα 120-150€* σύνολο. Πολλοί επαγγελματίες προτιμούν τη χρήση του, για να γίνουν γρηγορότερα οι μεταφορές και χωρίς κίνδυνο φθοράς μεγάλων επίπλων και αντικειμένων.
 • Η απόσταση το σπίτι από το χώρο φόρτωσης του φορτηγού. Αυτό πάλι είναι ένας βασικός παράγοντας κόστους. Αν η φόρτωση είναι προσβάσιμη και εύκολη η τιμή θα είναι κατώτερη. Αν υπάρχουν δυσκολίες είναι παράγοντας που θα σας ανεβάσει το κόστος.
 • Ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων. Δεν είναι όλες οι μετακομίσεις ίδιες. Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί η μεταφορά τους κάποια στιγμή, αλλά η ιδιαιτερότητα τους κάνει πιο δύσκολη την εύρεση του κατάλληλου μεταφορέα. Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι το πιάνο ή άλλα μεγάλα μουσικά όργανα, έργα τέχνης και αντίκες, ή ακόμα μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και σκάφη. Αν χρειάζεσαι μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων που χρειάζονται ειδική μεταχείριση, πριν καταλήξεις στην επιλογή μεταφορικής, βεβαιώσου ότι απευθύνεσαι σε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στη μεταφορά παρόμοιων αντικειμένων.

Τι να προσέξω πριν κλείσω μεταφορική για τη μετακόμιση μου;

 • Διευκρίνισε ποιες υπηρεσίες χρειάζεσαι. Ενδεικτικά οι μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες, που μπορείς να αξιοποιήσεις, αλλά διαμορφώνουν και ανάλογα το κόστος της μετακόμισης. Ενδεικτικά:
 • Αποσυναρμολόγηση & Συναρμολόγηση Επίπλων
 • Αμπαλάζ – Πακετάρισμα των Εύθραυστων αντικειμένων
 • Αποσύνδεση & Σύνδεση των οικιακών συσκευών και του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
 • Αποθήκευση Οικοσκευών & Επίπλων
 • Ζήτα διευκρινήσεις για τη μετακόμιση σου. Φρόντισε να κάνεις καταγραφή σε όλα τα ζητήματα που δεν είναι προφανή και να ζητήσεις διευκρινίσεις από τη μεταφορική για το τι μπορούν να αναλάβουν και τι ενδεχομένως δεν περιλαμβάνεται στην τιμή που σου έχει γίνει γνωστή.
 • Χώρος στάθμευσης φορτηγού και ανυψωτικού μετακόμισης. Υπολόγισε που θα σταματήσει το φορτηγό για να μπορεί να φορτώσει και να ξεφορτώσει. Αν ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος και χρειάζεται να διανυθεί μια απόσταση μέχρι το σημείο που είναι σταματημένο το φορτηγό τότε θα σημαίνει περισσότερος χρόνος και προσπάθεια από τους εργάτες, που θα στοιχίσει. Επίσης, ο όροφος που βρίσκεται το κάθε διαμέρισμα θα καθορίσει τον απαιτούμενο χρόνο και την προσπάθεια από το βοηθητικό προσωπικό.
 • Προγραμμάτισε την μετακόμιση σου έγκαιρα. Οι περισσότερες μετακομίσεις γίνονται κυρίως το καλοκαίρι, οπότε προγραμμάτισε την μετακόμιση σου αρκετά νωρίτερα για να μην υπάρχουν και αυξημένες χρεώσεις από τις μεταφορικές.
  Η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που μπορεί να αποδειχθεί πολύπλοκη και με κόστη που δεν φαντάζεσαι αμέσως.

Πως η μεταφορική σας είναι τόσο φθηνή στις μεταφορές μετακομίσεις;

Στη μεταφορική Δρομείς κοιτάμε να έχουμε κέρδος από πολλές μεταφορές μετακομίσεις. Άλλες μεταφορικές ενδιαφέρονται να αναλάβουν μια καλοπληρωμένη εργασία μεταφοράς η μετακόμισης. Εμείς εδώ φροντίσουμε να κάνουμε συνδυαστικές μεταφορές μετακομίσεις έτσι ώστε να μη μένουν τα φορτηγά μας ποτέ άδεια.

Εσείς μας καλείται για αίτημα μεταφοράς η μετακόμισης και μεις φροντίζουμε να δρομολογούμε τις μεταφορές μετακομίσεις με βάση τη δρομολόγηση μας. Αρκεί να υπάρχει η ελαστικότητα της ημέρας και της ώρας από εσάς.

Σε ποίες περιοχές αναλαμβάνετε μεταφορές μετακομίσεις;

Μεταφορές μετακομίσεις Κέντρο Αθήνας

 • Μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα: Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Αθήνα Κέντρο, Αμπελόκηποι, Βεΐκου, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκάζι, Ακαδημία Πλάτωνος, Γουδή, Εξάρχεια, Θησείο, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Γκύζη, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Λυκαβηττός, Μεταξουργείο, Κολωνάκι, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Νέο Ψυχικό, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Πεδίο Άρεως, Πεντάγωνο, Πετράλωνα, Πλάκα, Παγκράτι, Πλατεία Αττικής, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Κολιάτσου, Πολύγωνο, Ριζούπολη, Πλατεία Αμερικής, Σεπόλια, Σύνταγμα, Ρουφ

Μεταφορές μετακομίσεις Πειραιάς και υπόλοιπο Αττικής

 • Μεταφορές μετακομίσεις Πειραιάς, Υπόλοιπο Αττικής: Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι), Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αγία Παρασκευή, Άγιος Στέφανος, Αιγάλεω, Άλιμος, Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άνοιξη, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα (Λούτσα), Ασπρόπυργος, Αφίδνες, Αυλώνας, Αχαρνές (Μενίδι), Βάρη, Βάρκιζα, Βαρυμπόμπη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βραυρώνα, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Δάφνη, Διόνυσος, Δραπετσώνα, Δροσιά, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Ζεφύρι, Ζούμπερι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο Αττικής, Θρακομακεδόνες, Ίλιον (Νέα Λιόσια), Καβούρι, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλύβια, Καματερό, Κάντζα, Καπανδρίτι, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κουβαράς, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρυονέρι, Λαύριο, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μάτι, Μεγάλο Πεύκο, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Παλάτια, Νέα Πεντέλη, Νέα Πέραμος, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Φάληρο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πολιτεία, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σαρωνίδα, Σκάλα Ωρωπού, Σπάτα, Σταυρός, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χαλκούτσι, Χολαργός, Ωρωπός, Δήλεσι, Αυλίδα

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Κορινθία

Μια με δύο φορές τη βδομάδα συγκέντρωση και ομαδικές μεταφορές εμπορευμάτων και οικοσκευών από Αθήνα προς Νομό Κορινθίας

 • Μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα προς Κορινθία: Νέα Πέραμος, Κινέτα, Άγιοι Θεόδωροι, Ίσθμια, Λουτράκι, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Εξαμίλια, Αρχαία Κόρινθος, Κόρινθος, Λέχαιο, Ζευγολατιό, Άσσος, Βραχάτι, Κοκκώνι, Βέλο, Νεράντζα, Κιάτο, Διμηνιό. Μελίσσι, Συκιά, Ξυλόκαστρο, Κάτω Πιτσά, Λυκοποριά, Λυγιά. Δερβένι, Μαύρα Λιθάρια, Αιγείρα.

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

Μια με δύο φορές τη βδομάδα συγκέντρωση και ομαδικές αποστολές εμπορευμάτων, οικοσκευών από Αθήνα προς Νομό Αχαϊας.

 • Μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα προς Πάτρα: Αιγείρα, Κράθι, Ακράτα, Πλάτανος, Τράπεζα, Διακοπτό, Ελαιώνας, Νικολαίικα, Ελίκη, Τέμενη, Κουλούρα, Αίγιο, Ροδοδάφνη, Σελιανίτικα, Λόγγος, Καμάρες, Λαμπίρι, Παναγοπούλα, Ψαθόπυργος, Άγιος Βασίλειος, Άκταιο, Ρίο, Πάτρα.

Έχετε φορτοταξί για μικρομεταφορές;

Ναι έχουμε. Διαθέτουμε 4 βαν φορτοταξί για φθηνές μικρομεταφορές και μικρές μετακομίσεις σε Αθήνα Πειραιά και Προάστια του Νομού Αττικής.

Τι μπορώ να μεταφέρω με φορτοταξί;

Δείτε τι μπορείτε να μεταφέρεται με βαν φορτοταξί.

 • Μικρές μετακομίσεις σπιτιών η μεμονωμένα αντικείμενα όπως:
  Μεταφορά η μετακόμιση μεμονωμένα και μη σε ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο, γραφείο, καρέκλα γραφείου, τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, τηλεόραση, μπουφέ, συρταριέρα, παπουτσοθήκες, βιβλιοθήκη, κρεβάτια, κομοδίνα, σύνθεση σαλονιού, ντουλάπες, τραπεζαρίες, τηλεόραση, έπιπλα εξωτερικού χώρου, ντουλάπια κλπ.
 • Μεταφορές εμπορευμάτων από εταιρείες η πολυκαταστήματα
  Μεταφορές, μικρομεταφορές από ΙΚΕΑ, Μεταφορές από LEROYMERLIN, Μεταφορές από MEDIA MARKT, Μεταφορές από Praktiker, Μεταφορές από Κωτσόβολο. Αν έχετε αγοράσει κάποια αντικείμενα από πολυκατάστημα και δε θέλετε να περιμένετε τις ημέρες παράδοσης εμπορευμάτων τις κάθε εταιρεία (συνήθως θέλουν το λιγότερο 2 ημέρες) μας καλείτε και η μεταφορά σας γίνετε άμεσα και φθηνά.
 • Διανομές εμπορευμάτων για λογαριασμό εταιρειών
  Διανομές εμπορευμάτων. Αν έχετε εταιρεία και αναζητάτε έναν καλό και αξιόπιστο συνεργάτη για διανομές εμπορευμάτων με λογικές και σταθερές τιμές, εμείς στη μεταφορική Δρομείς σας περιμένουμε να χτίσουμε συνεργασία μακροχρόνια. Αναλαμβάνουμε περισυλλογές και διανομές εμπορευμάτων πόρτα πόρτα σε ιδιώτες και σε πρακτορεία μεταφορών της επιλογής σας. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες άμεσες, υπεύθυνες και φθηνές αποστολές των εμπορευμάτων τους
 • Μεταφορές αποσκευών, βαλίτσες, κιβώτια, αθλητικός εξοπλισμός
  Μεταφορές σε βαλίτσες και αποσκευές. Μεταφορές αποσκευών με βαν φορτοταξί από σπίτια, ξενοδοχεία, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, κτελ. Όπου κι αν βρίσκεστε είμαστε εδώ για τις μεταφορές των αποσκευών σας. Μεταφέρουμε βαλίτσες, κούτες, ποδήλατα, αθλητικό εξοπλισμό φθηνά και άμεσα. Μικρομεταφορές με μικρά φορτηγά τύπου βαν σε όλη την Αττική καθημερινά και με ασφάλεια. Απλά προετοιμάστε τις αποσκευές σας. Η μεταφορική Δρομείς θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.
  Ότι έχει να κάνει με αθλητικό εξοπλισμό χρειάζεται να είναι πακεταρισμένος σε ειδική συσκευασία. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε ειδικές συσκευασίες για ποδήλατα ή σε κιβώτια, οι τσάντες του γκολφ θα πρέπει να είναι σε ειδικές θήκες ή καλύμματα και τα πέδιλα του σκι θα πρέπει επίσης να είναι πακεταρισμένα σε κατάλληλες θήκες για σκι.
 • Μοτομεταφορές – Μεταφορές μοτοσυκλετών & μοτοποδηλάτων στην Αθήνα;
  Μοτομεταφορές άμεσα και φθηνά σε Αθήνα, Πειραιά , Προάστια Αττικής. Στη μεταφορική Δρομείς διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά τύπου βαν κατάλληλα για τη μεταφορά της μοτοσυκλέτα σας με ασφάλεια. Κινούμαστε καθημερινά σε όλη την Αθήνα αλλά και στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής. Οι οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι και θα αναλάβουν τη μεταφορά σας υπεύθυνα σαν να μεταφέρουν τη δική τους μοτοσυκλέτα

Μη ψάχνεις αλλού… ποιοτικές και φθηνές μεταφορές μετακομίσεις