Οδικές Μεταφορές στο Νομό Αττικής

Μεταφορές

Μεταφορές Μετακομίσεις

Εμπορεύματα

Μεταφορά Εμπορευμάτων

Δέματα

Μεταφορά Δεμάτων

Φορτία σε Παλέτες

Μεταφορά Φορτίων

Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων

Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων με τη Μεταφορική Δρομείς. Είτε υπάρχει η ανάγκη για μια ολοκληρωμένη μεταφορά ή μια άμεση οδική μεταφορά φορτίου, οι ειδικοί μας είναι σε θέση να μεταφέρουν τα αγαθά σας. Μια ποικιλία από επιλογές που είναι διαθέσιμες για την πιο ανταγωνιστική και αξιόπιστη υπηρεσία μεταφοράς φορτίων.

Οδικές Μεταφορές Φορτίων
Οδικές Μεταφορές Φορτίων

Μεταφορές ολόκληρων φορτίων

Για μεταφορές φορτίων που απαιτούν ένα ολόκληρο φορτηγό, θα σας μισθώσουμε ένα κατάλληλο φορτηγό το οποίο θα αναλάβει τη μεταφορά από την πόρτα ή την αποθήκη του αποστολέα και μέχρι το φορτίο να παραληφθεί από τον αποδέκτη στον τελικό προορισμό. Ο τύπος φορτηγού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από τον τύπο, το βάρος και τις διαστάσεις του φορτίου που αποστέλλεται.

Μεταφορές μερικού φορτίου

Για αποστολές που απαιτούν λιγότερο από ένα φορτίο, το φορτίο ενοποιείται σε συμβεβλημένα φορτηγά μας και μεταφέρεται αποτελεσματικά στην πόρτα του παραλήπτη.

Οδικές Μεταφορές Εμπορευμάτων στο σωστό χρόνο

Επενδύουμε στο να είμαστε στις παραδόσεις των εμπορευμάτων σας στο σωστό χρόνο. Εξάλλου είναι και ο πρώτος λόγος που επιλέξετε μια μεταφορική για οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Ο χρόνος μεταφοράς και η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την πόλη, την περιγραφή του φορτίου, καθώς και το βάρος και τον όγκο αυτού. Οι περισσότερες αποστολές διεκπεραιώνονται από πόρτα σε πόρτα μεταξύ επιχειρήσεων, αλλά διευθετήσεις μπορούν να γίνουν για οικιακούς πελάτες για pick-up ή παράδοση με επιπλέον χρέωση.

Οι υπηρεσίες μας για εμπορευματικές μεταφορές είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Είμαστε πάντα εκεί για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες οδικής μεταφοράς.

100% η πιο οικονομική μεταφορική για οδικές μεταφορές εμπορευμάτων

Η Μεταφορική Δρομείς παρέχει λύσεις στις οδικές μεταφορές εμπορευμάτων είτε για μικρά είτε για μεγάλα φορτία με τις χαμηλότερες τιμές. Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων διαφόρων διαστάσεων και τονάζ έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας στις οδικές μεταφορές φορτίου εμπορευμάτων.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το κυριότερο για εμάς και προσπαθούμε πάντα να είμαστε ευγενικοί και στο σωστό χρόνο παράδοσης. Με τόσα χρόνια εμπειρίας στο χώρο των οδικών μεταφορών μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας για τη διαχείριση της μεταφοράς των φορτίων σας.

Τα οχήματα μας είναι εφοδιασμένα με σύστημα εντοπισμού gps και γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται. Με αυτό παρέχουμε καλύτερη ενημέρωση προς τους πελάτες μας αλλά και είναι πιο ασφαλή τα φορτία που διακινούνται.

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής από επαγγελματίες.

Οδικές μεταφορές εύκολα από επαγγελματίες

Η συνεργασία για έναν επαγγελματία που ψάχνει μεταφορική για οδική μεταφορά πρέπει να είναι απλή, εύκολή και ξεκάθαρη. Εδώ στη μεταφορική Δρομείς θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση για την οδική μεταφορά των φορτίων σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος της όλης διαδιακασίας... Εσείς θα ασχολείθείτε με ότιδήποτε άλλο!

Ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας και πάρτε τη χαμηλότερη τιμή για τη μεταφορά σας