Διανομές εμπορευμάτων & δεμάτων σε όλη την Αττική

Διανομή Δεμάτων

Στην καλύτερη τιμή!

Διανομή φουλ φορτίου

Διανομή φούλ φορτίων

Διανομές eshop

Διανομές για eshop

Διανομή σε όλη την Αττική

Διανομή σε όλη την Αττική

Διανομές εμπορευμάτω

Διανομές εμπορευμάτων σε όλη την Αττική

Διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων γρήγορα και οικονομικά. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει την μεταφορά και την διανομή των εμπορευμάτων σας σε όλη την Αττική, μέσω του αρτίου και συγχρονισμένου δικτύου της δίνοντας βαρύτητα στην ασφάλεια της μεταφοράς και την συνέπεια προς τους πελάτες. Ιδιόκτητα οχήματα αναχωρούν σε καθημερινή βάση από το Αιγάλεω, καλύπτοντας κάθε προορισμό του Νομού Αττικής ώστε τμηματικά και ολόκληρα φορτία να φτάνουν στους τελικούς παραλήπτες με ασφάλεια, στο προκαθορισμένο χρόνο και με το συμφωνηθέν κόστος.

Αστικές διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων σε όλο το Νομό Αττικής καθημερινά

Η λύση για διανομή είναι μια και δεν είναι άλλη αλλά η Δρομείς μεταφορική! Η πιο αξιόπιστη λύση για τη διανομή δεμάτων και εμπορευμάτων είτε έχεις μικρά φορτία διανομής είτε μεγάλα.

  • Διανομή δεμάτων σε όλη την Αττική
  • Διανομή φορτίων παλέτας σε όλη την Αττική

Άμεσα και οικονομικά τα εμπορεύματα σας ταξιδεύουν με ασφάλεια.

Ολοκληρωμένες λύσεις στις διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει διανομές εμπορευμάτων στον Νομό Αττικής καθημερινά. Διαθέτουμε φορτηγά από βαν μικρά φορτοταξί έως και φορτηγά με μήκος καρότσας 6,20 μ. έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε χώρο συγκέντρωσης εμπορευμάτων και στην συνέχεια τη διαλογή και την διανομή τους σε όλο το Νομό Αττικής καθώς και μέσω συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα.

Διανομή εμπορευμάτων σε παλέτα η χύμα δέματα

Εμπορευματικές μεταφορές σε όλη την Αττική

Είτε έχετε μικρό φορτίο διανομής είτε μεγάλο στη μεταφορική Δρομείς θα πληρώσετε αναλόγως του φορτίου που θέλετε να μεταφέρετε. Η μεταφορική μας θα αναλάβει είτε φουλ φορτίο διανομής είτε μερικό φορτίο διανομής. Τα κόμιστρα που θα πληρώσετε θα είναι πάντα αναλόγως του φορτίου και όχι του δρομολογίου. Ασχολούμαστε 25 χρόνια και πλέον στις διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων.


Διανομή εμπορευμάτων Αθήνα Πειραιά και στα Προάστια Αττικής

Η διανομή εμπορευμάτων και δεμάτων δεν είναι κάτι εύκολο και απλό. Θέλει οργάνωση και εμπειρία. Εμείς στη μεταφορική Δρομείς σε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία στη διανομή των εμπορευμάτων. Γνωρίζουμε πιο καλά από τον καθένα όλες τις πτυχές των διανομών.

Φθηνές διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων στην Αθήνα και στο Υπόλοιπο Αττικής

Τι κι αν έχετε μικρό φορτίο διανομής είτε φουλ φορτίο διανομής δεμάτων και εμπορευμάτων στη μεταφορική Δρομείς έχουμε τις φθηνότερες λύσεις για την άμεση εξυπηρέτηση σας. Οι τιμές μας είναι από τις φθηνότερες είτε πρόκειται για τιμή ανά δέμα, ανά κυβικό μέτρο η τιμή ανά παλέτα. Μπορούμε επίσης να διαχειριστούμε τις διανομές των εμπορευμάτων σας εξ ολοκλήρου μέσω δικτύου συνεργαζόμενων πρακτορείων.

Για εσάς που έχετε βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπορική επιχείρηση η ηλεκτρονικό κατάστημα eshop και θέλετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη να αναλάβει τις διανομές των εμπορευμάτων σας στην Αθήνα αλλά και στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής είμαστε από τις καλύτερες λύσεις.

Συγκεντρώνουμε τα εμπορεύματα σε αποθηκευτικό μας χώρο και στη συνέχεια εντός 24 ωρών τα διανέμουμε σε όλη την Αττική με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων.

Η συνεργασία σας μαζί μας είναι εξολοκλήρου δε θα έχετε ποτέ να κάνετε με τρίτους! Η διανομή σας θα γίνεται από τη δική μας εταιρεία στο 100%

Κυρίαρχη δύναμη στη διανομή εμπορευμάτων & δεμάτων στην Αθήνα!

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αστικών διανομών με εξειδίκευση στην παράδοση κατ’ οίκον, με ιδιόκτητα φορτηγά. Η εταιρία έχει καταξιωθεί στην παράδοση κατ’ οίκον, αναλαμβάνοντας την παράδοση και τοποθέτηση των εμπορευμάτων στο σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης, καθώς επίσης την αποσυσκευασία και αποκομιδή των υλικών συσκευασίας.

Μπορούμε να παρέχουμε πλήρη μεταφορά υπηρεσιών και υπηρεσιών logistics που θα ταιριάζει τις προδιαγραφές σας. Είτε το φορτίο σας πρέπει να είναι προσεκτικά συσκευασμένο, με ταχεία ή εξατομικευμένη μεταφορά, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι αυτό που θέλετε, όπου το θέλετε και πότε το χρειάζεστε. Εμείς φροντίζουμε για τα υπόλοιπα.

Προσφέρουμε αξιόπιστες και φθηνές λύσεις διανομής σε βιομηχανίες, εμπορικές εταιρείες, ηλεκτρονικά καταστήματα eshop. Δοκιμάστε τις μοναδικές υπηρεσίες διανομών της μεταφορικής Δρομείς.

Ταχυμεταφορές Δεμάτων σε όλη την Αττική 

Η μεταφορική που θα σου λύσει τα χέρια στις ταχυμεταφορές σε ελαφριά και βαριά δέματα σε όλη την Αττική.

  • Παραλαβή Παράδοση δεμάτων έως 24 ώρες
  • Παραλαβή Παράδοσή Δεμάτων έως 48 ώρες
  • Αυθημερόν παραλαβή παράδοση εμπορευμάτων

Άλλες Υπηρεσίες Διανομής Εμπορευμάτων

Διανομές Σε Πρακτορεία Μεταφορών

Διανομές Σε Πρακτορεία Μεταφορών

Καθημερινά διανομές εμπορευμάτων σε πρακτορεία μεταφορών  σε οικονομικές τιμές .

Διανομές σε Σούπερ Μάρκετ

Διανομες εμπορευμάτων σε αλυσίδες σουπερ μάρκετ

Καθημερινά διανομές σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλο το Νομό Αττικής.

Διανομές εμπορευμάτων εύκολα από επαγγελματίες

Η συνεργασία για έναν επαγγελματία που ψάχνει μεταφορική για διανομή πρεπει να είναι απλή, εύκολή και ξεκάθαρη. Εδώ στη μεταφορική Δρομείς θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση για τις διανομές σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος της όλης διαδιακασίας... Εσείς θα ασχολείθείτε απλά με τις πωλήσεις σας!

Ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας και πάρτε τη χαμηλότερη τιμή για τις διανομές σας

Αξιολογήσεις Πελατών

Κάντε μας μια αξιολόγηση

Αξιολογήσεις googleΜεταφορική Δρομείς κάντε μας μια αξιολόγηση