Διανομές για Eshop

Περισυλλογή από το χώρο σας

Αναλαμβάνουμε την περισυλλογή από το χώρο σας

Ενημέρωση Αποστολών

Πλήρη ενημέρωση των πελάτων σας για την αποστολή τους

Ψηφιακή υπογραφή

Ψηφιακή υπογραφή παραστατικού παράδοσης των εμπορευμάτων σας

Παρακολούθηση Αποστολής

Παρακολούθηση αποστολής σε όλα τα στάδια της

Ολοκληρωμένες Λύσεις για Διανομές εμπορευμάτων eshop

Διανομές καταστημάτων eshop από τη μεταφορική Δρομείς. Ολοκληρωμένες λύσεις για ιδιοκτήτες καταστημάτων eshop. Πλήρη διαχείριση στις διανομές εμπορευμάτων eshop στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Για εσένα που ψάχνεις λύση στη διαχείριση διανομής του eshop σου είμαστε μονόδρομος. Προσφέρουμε αξιόπιστες και φθηνές λύσεις στις διανομές εμπορευμάτων eshop.

Διανομές eshop με τη μεταφορική Δρομείς

Γιατί να επιλέξετε τη μεταφορική Δρομείς και όχι μια εταιρεία courier για Διανομές εμπορευμάτων eshop; Γιατί μπορούμε να μεταφέρουμε σε χαμηλότερες τιμές και μεταφέρουμε και μεγαλύτερα δέματα που σε μια εταιρεία courier είναι ασύμφορα.

Εμείς εδώ στη μεταφορική Δρομείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα κόμιστρα για τις αποστολές σας είναι ποιο φθηνά από εταιρείες courier για διανομή δεμάτων στο Νομό Αττικής.

Διανομές για eshop

Ανίχνευση Αποστολής

Μπορείτε να ενημερωθείτε εσείς ή ο Πελάτης σας για το στάδιο της αποστολής, τους χρόνους παράδοσης και άλλες λεπτομέρειες της αποστολής, μέσα από την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της μεταφορικής Δρομείς.

Η διαδικασία είναι απλή απλά το κάθε κατάστημα πρέπει να μας αποστέλλει ένα αρχείο excel η csv με τους πελάτες που είναι προς αποστολή η σε διαδικασία περισυλλογής.

Ψηφιακή υπογραφή η φωτογραφία υπογεγραμμένη σε πραγματικό χρόνο

Ψηφιακή υπογραφή παραστατικών

Ψηφιακή υπογραφή παραδόσεων. Στη Μεταφορική Δρομείς κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να είναι ενήμεροι οι πελάτες σας για την άφιξη των εμπορευμάτων τους.

Ειδικά για καταστήματα eshop που έχουν να κάνουν με παραδόσεις σε ιδιώτες η εταιρεία μας έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες της τόσο ώστε ο παραλήπτης να γνωρίζει που ακριβώς βρίσκονται τα εμπορεύματα του.

Μπορεί να δει on line ακόμη και ζωντανά στο χάρτη σε πιο όχημα είναι τα δικά του προϊόντα και που ακριβώς βρίσκεται.

Επίσης παρέχουμε σε ζωντανό χρόνο ψηφιακή υπογραφή η φωτογραφία υπογεγραμμένη του παραστατικού παράδοσης.

Νέα Υπηρεσία! Ενημέρωση αποστολών μέσω viber bot

Οι πελάτες που κάνουν τις αγορές τους από συνεργαζόμενα eshop μπορούν να ενημερώνονται για την αποστολή τους σαρώνοντας τον παρακάτω QR code με την εφαρμογή viber.

Αρκεί το το συνεργαζόμενο eshop να είναι συμβατό και να θέλει να μας παρέχει tracking παρακολούθησης.

Σάρωσε τον παρακάτω κωδικό από to viber

viber bot Μεταφορική Δρομείς


Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση Παραστατικών

Όλα τα παραστατικά (ΔΑ, ΤΠΔΑ) με τις πρωτότυπες υπογραφές των παραληπτών, ψηφιοποιούνται και καταχωρούνται σε ειδική βάση δεδομένων για εύκολη αναζήτηση και αρχειοθέτηση. Δυνατότητα αναζήτησης και reporting μπορεί να προσφερθεί και στους αποθέτες μας.

Παρακολούθηση οχημάτων σε πραγματικό χρόνο

Τα φορτηγά μας παρακολουθούνται σε όλο το διάστημα της διακίνησης των αγαθών σας. Μπορείτε να δείτε on line πατώντας τον αριθμό αποστολής σε πιο όχημα είναι φορτωμένα τα αντικείμενα σας, Όνομα οδηγού, τηλέφωνο οδηγού για επικοινωνία και φυσικά να το δείτε στο χάρτη ζωντανά.

Αντικαταβολές

Εκτός από την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση του φορτίου, η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει και την διαχείριση των αντικαταβολών σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του έργου και την άμεση απόδοση τους.


Η καλύτερη μεταφορική για διανομές εμπορευμάτων eshop

Η καλύτερη μεταφορική για διανομές εμπορευμάτων eshop με αποδείξεις.

Αν ψάχνεις την καλύτερη επιλογή για διανομές εμπορευμάτων eshop είσαι στη σωστή σελίδα. Για eshop καταστήματα σας δίνουμε την δυνατότητα κατευθείαν από τον προμηθευτή σας αποθήκευση των εμπορευμάτων σας και στη συνέχεια την αποστολή στον τελικό πελάτη.

Με αυτό τον τρόπο σας γλιτώνουμε από μεταφορές που μπορεί να στοιχίσουν στην τελική τιμή του προϊόντος αφού δε χρειάζεται να μεταφέρεται δυο και τρεις φορές μέχρι τον τελικό πελάτη.

Η μεταφορική Δρομείς μπορεί να εγγυηθεί την άριστη κατάσταση των προϊόντων που παραδίδει ενώ αναλαμβάνει την παράδοση όλων των προϊόντων σε διευρυμένο ωράριο καθώς και Σαββατοκύριακα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Επίσης παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης του κωδικού παρακολούθησης με το αντίστοιχο eshop για να μπορείτε να παρακολουθείτε εσείς και οι πελάτες σας την κάθε παραγγελία ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον η μεταφορική Δρομείς προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας όπως την συγκέντρωση και διαλογή των εμπορευμάτων, την έκδοση των ανάλογων παραστατικών και την παράδοση τους στον τελικό καταναλωτή.

Η καλύτερη μεταφορική για τη διαχείριση των διανομών σας στην Αθήνα. Δείτε λύσεις για διανομές εμπορευμάτων του eshop σας. Τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ένας ιδιοκτήτης eshop είναι πολλά και εμείς στη μεταφορική Δρομείς τα γνωρίζουμε πολύ καλά.

Πόσες φορές έχετε έρθει σαν ιδιοκτήτες eshop στα εξής προβλήματα από τους πελάτες σας:

Έχετε αντιμετωπίσει στις διανομές σας προβλήματα όπως αναφέρονται παρακάτω;

 • Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Πολλοί από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και πλέον πελάτες μας είχαν να αντιμετωπίσουν το θέμα σχετικά με τις παραδόσεις των εμπορευμάτων τους. Εμείς στη μεταφορική Δρομείς παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της παράδοσης των εμπορευμάτων. Ενημερώνουμε τους πελάτες από την προηγούμενη ημέρα και δίνουμε ένα διάστημα 2 με 3 ώρες για την παράδοση της παραγγελίας τους.

 • Η μεταφορική μου έφερε τα εμπορεύματα σε άθλια κατάσταση

Πότε η μεταφορική μας εταιρεία δε θα παραλάβει εμπορεύματα που είναι σε άσχημη κατάσταση το ίδιο και στο να παραδώσει εμπορεύματα σε άσχημη κατάσταση.

 • Η μεταφορική δεν με ενημέρωσε για την παράδοση της παραγγελίας μου

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη ενημέρωση και τα φορτηγά μας όλα είναι εφοδιασμένα με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού. Ανά πάσα στιγμή γνωρίζουμε που είναι το φορτηγό, τι δρομολόγιο έχει ακολουθήσει και ποιους πελάτες έχει παραδώσει.

 • Η μεταφορική δεν βρίσκει την παραγγελία του πελάτη

Η εταιρεία μας είναι πλήρως μηχανογραφημένη κατά την προσέλευση των εμπορευμάτων σας στην αποθήκη μας καταχωρούνται όλες οι παραγγελίες και ταξινομούνται με τρόπο ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της μεταφοράς τους. Κατά τη φόρτωση επίσης γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το φορτηγό στο οποίο έχουν φορτωθεί τα εμπορεύματα σας μέσω τηλεματικής.

 • Η μεταφορική δεν κάνει διανομή Σαββατοκύριακα και ο πελάτης σας δεν μπορεί καθημερινές

Η μεταφορική Δρομείς σε κάποιες περιπτώσεις παρέχει στους πελάτες και διευρυμένο ωράριο. Όποτε μη σας ανησυχεί αν κάποιος πελάτης σας θέλει παράδοση αργά το απόγευμα. Θα εκτελέσουμε την παράδοση σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.


Διανομές εμπορευμάτων για καταστήματα eshop Αθήνα και Αττική


Και πολλά περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν που εσείς σαν ιδιοκτήτες τα γνωρίζετε καλύτερα. Άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκύπτει είναι ότι ο προμηθευτής σας εδρεύει στην Αθήνα και το eshop σας βρίσκεται στην Επαρχία. Και γι αυτό σας έχουμε λύση που θα σας γλυτώσει στα μεταφορικά σας έξοδα. Ρωτήστε μας αναλυτικά για όλες τις παροχές που προσφέρουμε στις διανομές καταστημάτων eshop… καλέστε τώρα στο 2103001380 και μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία μας.

Στη μεταφορική Δρομείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι:

 • Οι πελάτες σας θα ενημερώνονται για την παράδοση της παραγγελίας τους
 • Τα εμπορεύματα παραδίδονται σε άριστη κατάσταση
 • Ο πελάτης θα παραλάβει ακόμη κι αν μπορεί μόνο Σαββατοκύριακο και αργίες
 • Ο πελάτης σας θα παραλάβει την παραγγελία σε διευρυμένο ωράριο
 • Η τιμή μεταφοράς μας θα είναι χαμηλότερη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας

100% Κάλυψη διανομών σε όλο το Νομό Αττικής στους Πελάτες μας – Νούμερο 1 στις διανομές εμπορευμάτων eshop

Αστικές διανομές εμπορευμάτων για eshop στο Νομό Αττικής

Διανομές Δεμάτων Αθήνα – Θέλεις να ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό;

Αν έχεις πολλές αποστολές και θέλεις πραγματικά η επιχείρηση σου να ξεχωρίζει στις παραδόσεις των εμπορευμάτων και να λαμβάνεις συνεχώς αξιολογήσεις 5 αστέρων κάνε το βήμα και συνεργάσου μαζί μας.

Σου προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες παράδοσης εμπορευμάτων, προσιτές τιμές και σεβασμό στον πελάτη σου.

Πλεονεκτήματα στις Διανομές εμπορευμάτων στην Αθήνα

 • Ενημέρωση των πελατών σου σε πραγματικό χρόνο μέσω εφαρμογής κινητών με SMS και email.
 • Μοναδικός αριθμός αποστολής
 • Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο σε όποιο email επιλέξεις για να βλέπεις που βρίσκετε η αποστολή του πελάτη σου
 • Τήρηση αρχείου αποστολών για 6 μήνες
 • 100% τήρηση χρονοδιαγράμματος αποστολών

Εύκολη ενσωμάτωση αρχείου αποστολών

Csv Εισαγωγή αρχείου αποστολών
Η μεταφορά αποστολών από την ιστοσελίδα σας στην δική μας είναι εύκολη χωρίς να χρειάζεται κάποια διασύνδεση με api. Με το πρόσθετο Εισαγωγής (Import/Export) σας βοηθάμε να προσθέσετε τις αποστολές σας μαζικά χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο αρχείο CSV διαχωρισμένο με (,).

Η δυνατότητα εισαγωγής αποστολής παρέχει ένα αρχείο με δυνατότητα λήψης ως πρότυπο με τη στήλη δεδομένων που απαιτείται κατά τη δημιουργία μιας αποστολής. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η στήλη κεφαλίδας δεν είναι κενή πριν από την εισαγωγή του αρχείου για να αποφευχθεί το σφάλμα αντιστοίχισης δεδομένων.

                                                     Ευκολη ενσωμάτωση του αρχείου αποστολών σας            Εισαγωγη αποστολών εύκολα

Εκτύπωση Ετικετών για τις αποστολές σου

Εκτυπώστε ετικέτες αποστολής εύκολα μέσα από τον πίνακα ελέγχου.

Ετικέτες Αποστολής

Παραδόσεις Εμπορευμάτων στο σωστό χρόνο!

100% Οι Παραδόσεις γίνονται στην ημερομηνία και μέσα στο 3ώρο που ενημερώνουμε. Σε σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να μεσολαβήσει ζημία στο όχημα ή οτιδήποτε άλλο ενημερώνουμε άμεσα τους πελάτες.

Διανομή παράδοση εμπορευμάτων στο σωστό χρόνο

Σχεδιασμός Διαδρομής προγράμματος οδήγησης

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Οι εφαρμογές μας είναι δημιουργημένες έτσι ώστε να διευκολύνουν τον τρόπο που εργαζόμαστε. Με το πρόγραμμα σχεδιασμού διαδρομής ελαχιστοποιούμε τα χιλιόμετρα και εγγυούμαστε τις παραδόσεις στο σωστό χρόνο.

Πρόγραμμα οδήγησης, σχεδιασμός διαδρομής

Παρακολούθηση Αποστολών σε πραγματικό χρόνο!

Η ορατότητα της αποστολής δεμάτων ή φορτίου είναι βασική προϋπόθεση για κάθε πελάτη που θέλει να έχει πλεονέκτημα στις αποστολές του με δυνατότητες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο. 

Οι πελάτες σας θα αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση και να γνωρίζουν τις πληροφορίες αποστολής ανά πάσα στιγμή. Η μεταφορική Δρομείς παρέχει σε εσάς και τον πελάτη σας μια ολοκληρωμένη παρακολούθηση εμπορευμάτων.

Ενημέρωση Αποστολών σε όλα τα Στάδια

 • Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο
 • Ενημέρωση κατάστασης

Για να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στην αποστολή, η ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο για τους πελάτες είναι απαραίτητη. Η μεταφορική Δρομείς έχει μια προεπιλεγμένη λειτουργία που ειδοποιεί τον διαχειριστή και τους πελάτες για τις ενημερώσεις αποστολής μέσω email η και με SMS σε πραγματικό χρόνο.

 

                                                       Αποδειξη Παράδοσης          Ενημέρωση αποστολής με SMS                Ενημέρωση αποστολής μετά την παράδοση σε πραγματικό χρόνο με SMS

Ενοποίηση Αποστολών

Μέσα από το κοντρόλ πάνελ διαχείρισης σάς επιτρέπουμε να ενοποιήσετε πολλαπλές αποστολές σε μία για έναν μόνο παραλήπτη. Για παράδειγμα, εάν ο Πελάτης σας παραγγείλει εμπορεύματα στο eshop σας τα οποία είναι από διάφορους προμηθευτές σας (Προμηθευτής1, Προμηθευτής2, Προμηθευτής3), μπορεί να τα απευθύνετε όλα αυτά στην αποθήκη μας. Όλες οι αποστολές μπορούν στη συνέχεια να ενοποιηθούν από εσάς με βάση τις επιλογές. Άρα 1 δέμα που αγοράστηκε από τον Προμηθευτή1 θεωρείτε 1 αποστολή, 3 δέματα από τον Προμηθευτή2 θα θεωρηθούν ως άλλη αποστολή και 2 Δέματα από τον Προμηθευτή3 άλλη αποστολή. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ποιες αποστολές θα ενοποιηθούν και θα αποσταλούν στον τελικό σας πελάτη.

Δεν είναι τυχαίο που για τις αποστολές τους στο Νομό Αττικής μας έχουν επιλέξει για βαριά αντικείμενα (Έπιπλα, Λευκές οικιακές συσκευές κτλ.) μεγάλα eshop.


 

Διανομή εμπορευμάτων Αθήνα Κέντρο

Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Αθήνα Κέντρο, Αμπελόκηποι, Βεΐκου, Βοτανικός,

Γηροκομείο, Γκάζι, Ακαδημία Πλάτωνος, Γουδή, Εξάρχεια, Θησείο, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Γκύζη, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Λυκαβηττός,

Μεταξουργείο, Κολωνάκι, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Νέο Ψυχικό, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Πεδίο Άρεως, Πεντάγωνο,

Πετράλωνα, Πλάκα, Παγκράτι, Πλατεία Αττικής, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Κολιάτσου, Πολύγωνο, Ριζούπολη, Πλατεία Αμερικής, Σεπόλια,

Σύνταγμα, Ρουφ

Διανομή εμπορευμάτων Υπόλοιπο Αττικής

Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι), Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αγία Παρασκευή, Άγιος Στέφανος, Αιγάλεω, Άλιμος,

Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άνοιξη, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα (Λούτσα), Ασπρόπυργος, Αφίδνες, Αυλώνας, Αχαρνές (Μενίδι), Βάρη,

Βάρκιζα, Βαρυμπόμπη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βραυρώνα, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Δάφνη, Διόνυσος,

Δραπετσώνα, Δροσιά, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Ζεφύρι, Ζούμπερι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο Αττικής, Θρακομακεδόνες,

Ίλιον (Νέα Λιόσια), Καβούρι, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλύβια, Καματερό, Κάντζα, Καπανδρίτι, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κουβαράς,

Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρυονέρι, Λαύριο, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μάτι, Μεγάλο Πεύκο, Μελίσσια,

Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Παλάτια, Νέα Πεντέλη, Νέα Πέραμος, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια,

Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Φάληρο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιάς,

Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πολιτεία, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σαρωνίδα, Σκάλα Ωρωπού, Σπάτα,

Σταυρός, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χαλκούτσι, Χολαργός, Ωρωπός, Δήλεσι, Αυλίδα

Αποστολές Μεταφορές Δεμάτων για εταιρείες και Ιδιώτες Αθήνα – Πειραιάς – Υπόλοιπο Αττικής

Μεταφορά δεμάτων για ιδιώτεςΨάχνεις για αποστολή δεμάτων με μεταφορική Αθήνα η στο υπόλοιπο Αττικής;

Ιδανικές λύσεις για ιδιώτες και εμπόρους με ηλεκτρονικά καταστήματα

 • Αποστολές εντός 24 ωρών οικονομικά
 • Αποστολές έως 48 ώρες σε δυσπρόσιτες περιοχές της Αττικής!
 • Δυνατότητα αυθημερόν παραλαβής παράδοσης

Γρήγορες αποστολές δεμάτων για  εταιρείες και ιδιώτες σε σχεδόν όλη την Αττική. 

Ταχυμεταφορές Δεμάτων σε όλη την Αττική 

Η μεταφορική που θα σου λύσει τα χέρια στις ταχυμεταφορές σε ελαφριά και βαριά δέματα σε όλη την Αττική.

 • Παραλαβή Παράδοση δεμάτων έως 24 ώρες
 • Παραλαβή Παράδοσή Δεμάτων έως 48 ώρες
 • Αυθημερόν παραλαβή παράδοση εμπορευμάτων

100% η καλύτερη μεταφορική Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής

Μεταφορές Μετακομίσεις διανομές εμπορευμάτων σε χαμηλές τιμές από επαγγελματίες 

Διανομές eshop εύκολα από επαγγελματίες

Η συνεργασία για έναν επαγγελματία καταστήματος eshop που ψάχνει μεταφορική για διανομή πρεπει να είναι απλή, εύκολή και ξεκάθαρη. Εδώ στη μεταφορική Δρομείς θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση για τo eshop σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος της όλης διαδιακασίας... Εσείς θα ασχολείθείτε απλά με τις πωλήσεις σας!

Ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας και πάρτε τη χαμηλότερη τιμή για τις διανομές σας