Οδικές Μεταφορές Φορτίων

Μεταφορική Αθήνα 

Το να βρείτε μια οικονομική μεταφορική Αθήνα, Πειραιά είναι εύκολη υπόθεση μιας και η προσφορά είναι μεγάλη. Το θέμα είναι όμως να βρείτε μια αξιόπιστη μεταφορική με καλή φήμη στις μεταφορές μετακομίσεις και τις διανομές εμπορευμάτων.
 
Η μεταφορική Δρομείς έχει έδρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Αιγάλεω στην όδο Λυκαβηττού 1. Διαθέτουμε ιδιόκτητο χώρο συγκέντρωσης και ομαδικής αποστολής δεμάτων, εμπορευμάτων αλλά και οικοσκευών .
 
Μεταφορική Αθήνα
 
Οι βασικές μας υπηρεσίες είναι οι μεταφορές μετακομίσεις αλλά ανάμεσα σε αυτές έχουμε ξεχωρίσει και μερικές με μεγαλύτερη ζήτηση:
 
 • Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων
 • Μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά Προάστια Αττικής
 • Διανομές δεμάτων
 • Διανομές φορτίων σε παλέτες
 • Διανομές εμπορευμάτων σε Σούπερ μάρκετ
 • Διανομές εμπορευμάτων σε πρακτορεία μεταφορών
 • Πρακτορείο μεταφορών για μεσόγεια Αττικής ( Συγκέντρωση και ομαδική αποστολή εμπορευμάτων στα Μεσόγεια)
 • Μικρομεταφορές Αθήνα Πειραιά Προάστια
 • 11 Ιδιόκτητα Φορτοταξί
 • Μεταφορές με βαν
 • Μικρές μετακομίσεις με βαν
 • Μεταφορά ενός επίπλου
 • Μεταφορές με μικρό φορτηγό

Μεταφορική Αθήνα Τιμές

Οι τιμές μας για μεταφορές μετακομίσεις, διανομές στην Αθήνα είναι συγκρυτικά από τις πιο φθηνές αλλά οι υπηρεσίες που θα λάβετε από τη μεταφορική μας θα είναι ανώτερες.

Μεταφορική Αθήνα - Οικονομική Μεταφορική Στην Αθήνα

Οικονομική Μεταφορική Αθήνα

Η μεταφορική Δρομείς βάση των πελατών μας είναι από τις πιο οικονομικές μεταφορικές στην Αθήνα. Αυτό οφείλεται στο ότι συνδυάζουμε τα δρομολόγια μας έτσι ώστε να μη μένουν τα φορτηγά μας ποτέ άδεια.

Μεταφορές με μικρό φορτηγό

Μεταφορική Αθήνα - Μεταφορές με μικρό φορτηγό

Τα τελευταία χρόνια η μεγάλη ζήτηση για μεταφορές με μικρό φορτηγό τύπου βαν μας ανάγκασε να μεγαλώσουμε το στόλο των φορτηγών μας αγοράζοντας 4 φορτοταξί βαν κατάλληλα για μικρομεταφορές στην Αθήνα.

Μπορείτε πλέον να βασιστείτε για όλες τις ανάγκες σας στη μεταφορική Δρομείς ακόμη και για τη μεταφορά ενός επίπλου.

Τα φορτοταξί βαν που έχουμε στο στόλο μας είναι νέας τεχνολογίας φιλικά προς το περιβάλλον με χαμηλές εκμπομπές καυσαερίων.

Πλέον οι μικρομεταφορές Αθήνα Πειραιά Προάστια έχουν όνομα και δεν είναι άλλο παρά η μεταφορική Δρομείς.

Μετακομίσεις Σπιτιών

Είτε θέλετε μια μικρή μετακόμιση πχ μετακόμιση γκαρσονιέρας είτε θέλετε μετακόμιση ένος μεγάλου διαμερίσματος μπορείτε να βασιστείτε στην τεράστια εμπειρία μας. 

Μεταφορική Αθήνα - Μετακομίσεις Σπιτιών

Είτε θέλετε παραδοσιακή μετακόμιση από σκάλες είτε θέλετε μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα θα γίνει επαγγελματικά και σε γοργούς ρυθμούς.

Το προσωπικό μας είναι επαγγελματίες στις μετακομίσεις σπιτιών και θα μεταφέρουν τα αντικείμενα σας σαν να είναι δικά τους.

Μετακομίσεις Προσφορές

Κατα καιρούς ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας προσφορές για μεταφορές μετακομίσεις. Οι τιμές που ανεβάζουμε είναι προσεγμένες και για όλους.

Μεταφορική εκτός Αθηνών

Με φόρτωση από Αθήνα αναλαμβάνουμε και μεταφορές εκτός Αθηνών. Οι τιμές για μεταφορές εκτός Αθηνών πάνε βάση όγκου και βάση δυσκολιών στη φόρτωση και την εκφόρτωση. Για περιοχές που η μεταφορική μας αναλαμβάνει μεταφορές εκτός Αθηνών μπορείτε να μας καλέσετε στο 2103001380

Διανομές εμπορευμάτων και φορτίων

Με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας αλλά και με το ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό μας η αποτελεσματικότητα μας στις διανομές στο Νομό Αττικής είναι αδιαμφισβήτητη.

Μεταφορική Αθήνα - Διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων

Για εταιρείες που μας χρησιμοποιούν τακτικά για τις διανομές τους έχουμε τις χαμηλότερες τιμές.