Αναζήτηση αποστολής - Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τη διαδικασία παράδοσης των εμπορευμάτων σας

Εισάγετε τον Αρ. Αποστολής

Πχ: 12345

Φόρμα μη πραγματοποίησης Αποστολής

Προς αποφυγή έξτρα χρεώσεων σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε την ημέρα και την ώρα που σας έχουμε ενημερώσει παρακαλώ συμπληρώστε την ειδική φόρμα μη πραγματοποίησης αποστολής έτσι ώστε να μη δρομολογηθεί η αποστολή σας. Η φόρμα θα πρεπει να συμπληρωθεί πριν τη μέρα της αποστολής, συγκεκριμένα την ημέρα που λάβετε το SMS με τις λεπτομέρειες δρομολόγησης της αποστολής σας

Διαβάστε τους όρους μεταφοράς εμπορευμάτων eshop

Διαβάστε προσεκτικά για τις αποστολές σας!!!

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που αγορασατε τα προϊόντα σας από συνεργαζόμενο κατάστημα με την εταιρεία μας.

Δώστε προσοχή στις παρακάτω λεπτομέρειες για τις αποστολές σας.

 • Η Μεταφορική Δρομείς έχει σε καθημερινή βάση 150 παραδόσεις σε όλο το Νομό Αττικής. Σαν επιλογή έχουμε πλατφόρμα ενημέρωσης με μηνύματα Sms τα οποία λαμβάνετε από την προηγούμενη ημέρα με περιθώριο 3 με 4 ωρών για την παράδοση. θα θέλαμε να ενημερώνουμε τηλεφωνικά αλλά είναι ανέφικτο με τόσες παραδόσεις.
 • Οι διανομές μας πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
 • Η υποχρέωση της μεταφορικής είναι να παραλάβει τα εμπορεύματα από το eshop και να σας τα φέρει σε εργάσιμες ώρες 8π.μ με 4μ.μ και αυτό βάση της σειράς δρομολόγησης του αυτοκινήτου. Κατανοούμε ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν στις ώρες που αναφέρονται αλλά η συμφωνία και η αμοιβή μας είναι για διανομή προϊόντων για αυτό και τα κόμιστρα είναι χαμηλά. Τι δε θα ήταν εφικτό πράγμα που συχνά το αντιμετωπίζουμε (πχ αν υπάρχουν σε μια ημέρα 30 παραδόσεις σε διάσπαρτες περιοχές του Νομού Αττικής και οι πελάτες θα θέλαν όλοι παράδοση μετά τις 14:00 θα έπρεπε να έχουμε 30 αυτοκίνητα και 30 οδηγούς σε 30 διαφορετικές περιοχές πράγμα που είναι ανέφικτο). Συνήθως τα eshop γνωρίζουν για τη διαδικασία παράδοσης των εμπορευμάτων και θα πρέπει να σας ενημερώνουν.
 • Οι συμφωνίες που συνάπτει η μεταφορική Δρομείς με τα eshop αφορούν παραδόσεις εμπορευμάτων επί πεζοδρομίου. Σε καμία περίπτωση η μεταφορική μας δεν ανεβάζει τα πράγματα σε όροφο. Είναι ρητός όρος σε κάθε συμφωνία μας! Σε κάθε περίπτωση δείτε και στα εκάστοτε συνεργαζόμενα Eshop στις αποστολές:
 
 • Ο παραλήπτης ενημερώνεται με sms στο κινητο που έχει δηλώση στην αγορά του η με email για την ημέρα και τις ώρες παράδοσης της αποστολής του. Για οποιοδήποτε λόγο αν δεν μπορεί να παραλάβει θα πρέπει την ίδια μέρα που έλαβε την ενημέρωση για την αποστολή να μας ενημερώσει για μη πραγματοποίηση αποστολής είτε στο email μας dianomes@oi-dromeis.gr η ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας τη φόρμα μη πραγματοποίησης αποστολής.  https://www.oi-dromeis.gr/forma-mi-pragmatopoihsis-apostolis/
 • Προς αποφυγή προσθετης επιβάρυνσης παρακαλούμε να μας ενημερώνεται αν δεν μπορείτε να παραλάβετε τη ίδια μέρα που σας έρχεται η ειδοποίηση SMS.
 • Ημέρα παράδοσης. Συνήθως λίγο πριν φτάσει ο οδηγός στον προορισμό σας, καλεί στο τηλέφωνο που έχετε δηλώση και σας ενημερώνει για το χρόνο άφιξης (Συνήθως 5 λεπτά πριν φτάσει). Θα πρέπει να κατεβείτε να παραλάβεται τα προϊοντα σας. Η παράδοση πάντα γίνεται επί πεζοδρομίου.

Δείτε αναλυτικά τις επεξηγήσεις για την κατάσταση μεταφοράς

 
 • Σε Αναμονή παραλαβής. Στη συγκεκριμένη κατάσταση τα αντικείμενα σας είναι στην Αποθήκη του καταστήματος και έχουμε ενημερωθεί να τα παραλάβουμε. Συνήθως είναι η πρώτη κατάσταση πριν την παραλαβή των αντικειμένων σας από τη μεταφορική μας.
 • Εναπόθεση στη μεταφορική Δρομείς. Στη συγκεκριμένη κατάσταση τα εμπορεύματα σας έχουν παραληφθεί και βρίσκονται στην αποθήκη της εταιρείας μας. Είναι ένα στάδιο πριν σας έρθει SMS για την παραλαβή τους.
 • Έτοιμο προς μεταφορά. Στην συγκεκριμένη κατάσταση μπαίνουν οι αποστολές που είναι έτοιμες για τη διανομή τους. Μόλις μπουν στην κατάσταση έτοιμο προς μεταφορά σας έρχεται SMS με ώρες παράδοσης και ημερομηνία. Συνήθως το SMS έρχεται από την προηγούμενη ημέρα.
 • Εχει παραδοθεί. Η συγκεκριμένη κατάσταση είναι η τελική αφού έχει παραδοθεί το προϊόν στον παραλήπτη και ανεβαίνει συνήθως και αρχείο του τιμολογίου υπογεγραμμένο
 • Ακυρώθηκε. Στη συγκεκριμένη κατάσταση το προϊόν σας δεν έχει φορτωθεί καθόλου από την Αποθήκη του καταστήματος. Το λόγω βεβαία δεν το γνωρίζουμε εμείς θα πρέπει να απευθυνθείτε στο κατάστημα που αγοράσατε το προϊόν.
 • Επιστράφηκε.Το προϊόν έχει επιστρεφεί στο κατάστημα eshop που το παραλάβαμε.

 

Μικρομεταφορές με φορτοταξί Αθήνα

 


Αναζήτηση Αποστολής μέσω viber QR code

Σκανάρετε τον κωδικό και εισάγεται αριθμό αποστολής

 

Viber bot αναζήτηση αποστολής

100% η καλύτερη μεταφορική Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής

Μεταφορές Μετακομίσεις διανομές εμπορευμάτων σε χαμηλές τιμές από επαγγελματίες 

Φόρμα μή πραγματοποίησης Αποστολής

Βρείτε εύκολα την αποστολή σας

Αναζητήστε την αποστολή σας, ενημερωθείτε για την ημέρα και τις ώρες παράδοσης των εμπορευμάτων σας .