Μεταφορική Δρομείς

Μεταφορική Δρομείς

Μεταφορική Δρομείς, μεταφορές μετακομίσεις, διανομές εμπορευμάτων σε όλη την Αττική. Είμαστε εδώ με τις καλύτερες υπηρεσίες μεταφορών στις χαμηλότερες τιμές.

  • Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων
  • Αστικές διανομές εμπορευμάτων
  • Μικρομεταφορές με φορτοταξί
  • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης
  • Αποθηκεύσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διανομής σε όλη την Αττική.

 


Οι μεταφορές μετακομίσεις είναι εργασίες που μπορεί να έχετε πολλές επιλογές στο να επιλέξετε μια μεταφορική. Δείτε το προφίλ της εταιρείας μας και μάθετε τους λόγους που μπορεί για εσάς να είμαστε η καλύτερη επιλογή.


Μεταφορική Δρομείς


Κοντά σας με 25 χρόνια εμπειρίας στις μεταφορές μετακομίσεις

Η Μεταφορική Δρομείς είναι μια ολοκληρωμένη μεταφορική εταιρεία που προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσης μεταφοράς και μετακόμισης τόσο σε ιδιώτες αλλά και σε εταιρείες. Η επιμελής διαχείριση και η εργασιακή μας ηθική αποτελούν κεντρικό σημείο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας μας στις υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων και είναι για εμάς κρίσιμης σημασίας για την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η διοίκησή μας είναι υπεύθυνη για τον πελάτη μέσω άμεσης πρόσβασης και αλληλεπίδρασης με τον διευθύνοντα σύμβουλό μας

Αποστολή μας

Στόχος μας είναι να έχουμε ηγετικό ρόλο σε εθνικό επίπεδο στην παροχή μεταφορών μετακομίσεων, παρέχοντας αξιόπιστες, ποιοτικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις στους πελάτες μας

Όραμα μας

Όσοι εργαζόμαστε στη Μεταφορική Δρομείς έχουμε κοινές αρχές και αξίες. Το όραμα μας είναι να βρισκόμαστε όλο και σε ποίο πολλές περιοχές της Ελλάδος ώστε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

Διανομές δεμάτων και φορτίων παλέτας

Φορτία

Στη Μεταφορική Δρομείς τα φορτία σου ταξιδεύουν με ασφάλεια. Με την εμπειρία μας στα τόσα χρόνια γνωρίζουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια και οι σωστοί χρόνοι παράδοσης των φορτίων σας.

Βραχυπρόθεσμες Αποθηκεύσεις φορτίου

Όγκος φορτίου

Είτε θέλετε παροχή μεταφοράς μεγάλου όγκου φορτίων η μικρών η εξυπηρέτηση θα είναι ίδια. Στη Μεταφορική Δρομείς κατανοούμε όλες τις ανάγκες για τη μεταφορά των προϊόντων σας.

Διανομές δεμάτων και φορτίων παλέτας

Υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Για εσάς που θέλετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής των εμπορευμάτων η Μεταφορική Δρομείς σας παρέχει τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Μπορούμε να αναλάβουμε εξολοκλήρου τη μεταφορά και τη διανομή των προϊόντων σας από την παραγωγή έως τον καταναλωτή.

Υπηρεσίες μίσθωσης φορτηγού με τον οδηγό

Για εσένα που θέλεις να μισθώσεις το φορτηγό με τον οδηγό για μεταφορά, μετακόμιση η διανομή εμπορευμάτων παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις στο χώρο των μεταφορών. Σε εμάς θα βρεις το φορτηγό που θα χρειαστείς για τη διακίνηση των εμπορευμάτων σου οικονομικά και πάντα στο χρόνο που θέλεις. Μπορούμε να συνάψουμε και μακροχρόνιες συμβάσεις συνεργασίες με το χαμηλότερο κόστος.


Οι τιμές στη Μεταφορική Δρομείς


Στη Μεταφορική Δρομείς εργαζόμαστε σκληρά για να πετυχαίνουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα στις μεταφορές μετακομίσεις σας. Έχουμε διαμορφώσει τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Μπορείτε να δείτε ενδεικτικό τιμοκατάλογο μεταφορών κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω


Γιατί να επιλέξετε τη Μεταφορική Δρομείς


Επιλέξτε μας λόγω της φήμης μας για την αριστεία που έχουμε αποκτήσει στις μεταφορές μετακομίσεις. Για περισσότερα από 25 χρόνια, έχουμε κερδίσει ένα όνομα για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Με εμάς, η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη

Στη Μεταφορική Δρομείς εργαζόμαστε σκληρά για να πετυχαίνουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα στις μεταφορές μετακομίσεις σας. Έχουμε διαμορφώσει τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Πλήρως αδειοδοτημένη και ασφαλισμένη ομάδα μεταφορών

Η εταιρεία μας είναι πλήρως αδειοδοτημένη και ασφαλισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε την ηρεμία όταν μας προσλάβετε για τη μεταφορά η τη μετακόμιση σας.

Οι ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευμένους υπαλλήλους

Αυτό σημαίνει ότι κάθε άτομο περνάει μια διεξοδική διαδικασία προβολής και στη συνέχεια εκπαιδεύεται σε κάθε πτυχή των μεταφορών μετακομίσεων.

Τοπικές υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων

Θα πρέπει να είστε σε θέση να απολαμβάνετε την ηρεμία, γνωρίζοντας ότι τα υπάρχοντα σας είναι σε καλά χέρια,εστιάστε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και αφήστε τη μεταφορά σε εμάς.

Online και τηλεφωνικά δωρεάν προσφορές

Απλοποιημένα μπορείτε να πάρετε προσφορά είτε τηλεφωνικά είτε online συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα προσφοράς μεταφορών μετακομίσεων.

Εγγυόμαστε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Η μεταφορική Δρομείς προσπαθεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, εξυπηρέτησης και αξίας σε κάθε πελάτη. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, ενημερώστε μας.