Τιμές Αποστολής εμπορευμάτων

Αποτέλεσμα τιμής αποστολής

Τιμές Αποστολής εμπορευμάτων


Τιμές αποστολής εμπορευμάτων για εταιρείες και ιδιώτες. Μάθε τιμή από την Αποθήκη μας στο Αιγάλεω προς διάφορους προορισμούς που καλύπτουμε.

Τιμές αποστολής

  • Οι τιμές είναι καθαρά με παραλαβή στο χώρο μας και αποστολή στην περιοχή που επιλέξατε. Σε καμία περίπτωση δεν αφορούν περισυλλογή των εμπορευμάτων από το χώρο σας.

Μπορείς λαμβάνοντας την τιμή να προχωρήσεις σε κράτηση και να λάβεις αριθμό αποστολής σε αναμονή κι όταν προχωρήσεις στην διαδικασία παράδοσης στη μεταφορική μας να ξέρεις και πόσο κοστίζει και να έχεις και τη δυνατότητα παρακολούθησης της αποστολής σου.

Στη μεταφορική Δρομείς κατανοούμε όλες τις ανάγκες σας για τις αποστολές των εμπορευμάτων σας και προσπαθούμε να κάνουμε πιο οργανωμένα τις αποστολές σας.

Οι τιμές είναι με βάση τον όγκο σε κυβικά μέτρα π.χ αν έχετε ένα χαρτοκιβώτιο με διαστάσεις 0.40 Χ 0.40 ΅Χ 0.60 ο όγκος του είναι 0.096. Ο όγκος βγαίνει πολαπλασιάζοντας τις 3 διαστάσεις του μεταφερόμενου είδους.

Τιμές Αποστολής Εμπορευμάτων

Απαραίτητη προυπόθεση να συμπληρώνετε τον όγκο σε κυβικά μέτρα στη φόρμα σε μορφή Π.χ  0,10 η 0.10

Όπου αναγράφουμε σετ πχ στα αιρ κοντίσιον θεωρούμε και την εσωτερική και την εξωτερική μονάδα σαν ένα γι αυτο και αναγράφουμε σετ η στους ηλιακούς που αποτελούνται συνήθως από 3 δέματα.

Επαγγελματίες & Εταιρείες

Για επαναλαμβανόμενες αποστολές για επαγγελματίες και εταιρείες μετά τις 10 πρώτες αποστολές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να διαμορφώσουμε τιμές με έκπτωση .