Μίσθωση φορτηγού με τον Οδηγό


Μίσθωση Φορτηγού για μεταφορές – Τιμές με Οδηγό


Η μίσθωση φορτηγού είναι μια υπηρεσία που ψάχνει πλήθος των Ελλήνων καθημερινά. Χρειάζονται ένα αξιόπιστο φορτηγό για να μεταφέρουν τα αντικείμενα τους με την μέγιστη ασφάλεια. 

Εάν εργάζεστε για να σχεδιάσετε μια μεγάλη μετακόμιση στο εγγύς μέλλον, τότε θα έχετε αρκετή δουλειά μπροστά σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε για κάποια σημαντικά πράγματα. Να καταλάβετε αν υπάρχει κάποιο από τα πράγματα σας που θα θέλατε να κρατήσετε ή να απαλλαγείτε, να καταλήξετε σε έναν προϋπολογισμό και να αποφασίσετε αν θα προσλάβετε ή όχι επαγγελματίες ή απλώς θα χρησιμοποιήστε ένα φορτηγό για ενοικίαση με τον οδηγό για να χειριστείτε την μετακόμιση μόνοι σας.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θέλουν να συνεργαστούν με επαγγελματίες και να επωφεληθούν από όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν αυτή την εργασία, μια τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων που θέλουν να μετακομίσουν δεν θα έχουν τον προϋπολογισμό για να προσλάβουν μια επαγγελματική εταιρεία μετακόμισης. Λοιπόν, τι κάνουν οι άνθρωποι εάν δεν σχεδιάζουν να προσλάβουν μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα για να τους βοηθήσουν; Πολλοί από αυτούς καταλήγουν να το κάνουν μόνοι τους και να νοικιάζουν ένα φορτηγό από μια εταιρεία μετακόμισης, για να κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά μόνοι τους και να μεταφέρουν τα πράγματά τους στο νέο σπίτι.

Ουσιαστικά να φορτώσουν και να ξεφορτώσουν το φορτηγό. Αυτό βέβαια είναι πολύ περισσότερη δουλειά για εσάς και οποιονδήποτε σας βοηθάει να μετακομίσετε, αλλά είναι επίσης πολύ πιο φθηνό, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για να μετακομίσετε με χαμηλό προϋπολογισμό.

Εάν αυτό μοιάζει με το σχέδιο που σκεφτήκατε για τη μετακόμισή σας, τότε θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε.

 

Είναι αρκετά απλό, ωστόσο, ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές, μπορείτε να βρείτε ένα υπέροχο φορτηγό για ενοικίαση.
Ενοικίαση Φορτηγού για Μεταφορές

1. Εξετάστε πρώτα τον προϋπολογισμό σας

Αν ψάχνετε για ενοικίαση φορτηγού στην Αθήνα τότε πιθανότατα βρίσκεστε σε ένα περιορισμένο προϋπολογισμό. Επικοινωνήστε με πολλές εταιρείες ενοικίασης φορτηγών και μάθετε τις τιμές για τις ενοικιάσεις τους. Οι παράγοντες που καθορίζουν την τιμή που θα πληρώσετε για την ενοικίαση φορτηγού είναι οι εξής:

Η απόσταση που θα διανύσετε με το φορτηγό.
Το χρονικό διάστημα που έχετε στην κατοχή σας το φορτηγό.
Κάθε ένα από αυτά είναι σημαντικά μέρη της ενοικίασης φορτηγού που θα καθορίσει το συνολικό κόστος για να νοικιάσετε το φορτηγό για τη μετακόμισή σας.

2. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε όλα σας τα πράγματα

Τι χρειάζεστε για να μετακομίσετε; Τι θα πάρετε μαζί σας και από τι σκοπεύετε να απαλλαγείτε πριν από τη μετακόμισή σας; Είναι σημαντικό για όποιον σχεδιάζει μια μεγάλη μετακόμιση να έχει κατά νου ότι μέρος του κόστους ενοικίασης ενός φορτηγού θα είναι το μέγεθος του φορτηγού που χρειάζεστε. Το μέγεθος του φορτηγού που χρειάζεστε θα καθοριστεί από το πόσα πράγματα χρειάζεστε για να μετακομίσετε στο νέο σας χώρο, οπότε για να μειώσετε ακόμη περισσότερο το κόστος, προσπαθήστε να δείτε αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να πουλήσετε ή να δώσετε πριν από τη μετακόμισή σας. Εάν πρόκειται για ένα αντικείμενο που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, μπορείτε να γλυτώσετε κάποια επιπλέον μετρητά, εξοικονομώντας παράλληλα περισσότερο χώρο στο φορτηγό!

3. Ελέγξτε προσεκτικά τις εταιρείες ενοικίασης φορτηγών

Υπάρχουν πάσης φύσεως εταιρείες ενοικίασης φορτηγών εκεί έξω. Μερικές από αυτές δραστηριοποιούνται εδώ και δεκαετίες και είναι γνωστές σε αυτό το σημείο, ενώ άλλες είναι ολοκαίνουργιες εταιρείες που μόλις εμφανίζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον κόσμο. Όταν αποφασίζετε ποια εταιρεία μεταφορών φορτηγών θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει διεξοδικά κάθε εταιρεία, ελέγχοντας τη φήμη της στο διαδίκτυο και βεβαιωθείτε ότι είναι μια αξιόπιστη εταιρεία για συνεργασία.

4. Σκεφτείτε τις ανέσεις που παρέχει το φορτηγό

Τα καλύτερα φορτηγά πρέπει να διαθέτουν όλες τις ανέσεις. Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης φορτηγών θα φροντίσουν ώστε τα φορτηγά τους να είναι εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη μετακόμισή σας με ευκολία, και μικρά πράγματα όπως ράμπες εύκολης φόρτωσης και άλλα μικρά πλεονεκτήματα.

5. Πάρτε μια καλή ιδέα για την εξυπηρέτηση πελατών των εταιρειών

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με το ενοικιαζόμενο φορτηγό σας κατά τη διάρκεια της μετακόμισής σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία ενοικίασης με την οποία εργάζεστε θα είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε. Εάν το φορτηγό επρόκειτο να χαλάσει ή έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα θέλετε άμεση υποστήριξη. Υπάρχουν πελάτες στο διαδίκτυο που μιλούν για την εξυπηρέτηση πελατών μιας συγκεκριμένης εταιρείας; Προσέξτε για μικρά πράγματα όπως αυτό, καθώς η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είναι ενδεικτική μιας μεγάλης εταιρείας για να νοικιάσετε το φορτηγό σας.

6. Δείτε τι άλλους πόρους διαθέτει η εταιρεία

Οι πόροι που προσφέρει μια εταιρεία στους πελάτες είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να διαχωρίσετε τις μεγάλες εταιρείες ενοικίασης φορτηγών από τις όχι και τόσο μεγάλες εταιρείες ενοικίασης φορτηγών. Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης φορτηγών θα έχουν στη διάθεσή τους ειδικούς πόρους για τους πελάτες τους, όπως πρόσβαση σε είδη μεταφοράς και πολλά άλλα.

7. Αναζητήστε εταιρείες που προσφέρουν διαδικτυακές προσφορές

Όταν σχεδιάζετε μια μικρή μετακόμιση, θέλετε να έχετε τον λογαριασμό του προϋπολογισμού σας αμέσως και ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να γνωρίζετε ακριβώς τι ξοδεύετε για την μετακόμισή σας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να αναζητήσετε μεταφορικές εταιρείες που προσφέρουν διαδικτυακές προσφορές στους πελάτες τους. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο σχετικά με τη μετακόμισή σας και ενδεχομένως κάποιες προσωπικές πληροφορίες και θα πρέπει να έχετε για μια κλειδωμένη εκτίμηση στην ενοικίαση φορτηγού που κινείστε.

8. Αποφασίστε αν ένα φορτηγό είναι το μόνο που θα χρειαστείτε

Τι γίνεται αν έχετε πολλά πράγματα; Μπορεί να χρειάζεστε περισσότερα από ένα φορτηγά; Αποφασίστε εάν ένα φορτηγό ενοικίασης είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μεταφέρετε όλα τα πράγματά σας και αν νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε κάτι άλλο για να κάνετε τη δουλειά αποτελεσματικά.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε. Επιλέξτε με σύνεση την εταιρεία για ενοικίαση φορτηγού και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία. Να θυμάστε ότι με σωστό πλάνο και σχέδιο θια εξασφαλίσετε μια λιγότερο αγχωτική διαδικασία.