Περιεχόμενα

Διανομές εμπορευμάτων eshop

Ολοκληρωμένες λύσεις για ιδιοκτήτες καταστημάτων eshop. Πλήρη διαχείριση στις διανομές εμπορευμάτων eshop στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. 

Για εσένα που ψάχνεις λύση στη διαχείριση διανομής του eshop σου είμαστε μονόδρομος. Προσφέρουμε αξιόπιστες και φθηνές λύσεις στις διανομές εμπορευμάτων eshop.

Διανομές εμπορευμάτων σε eshop

Γιατί να επιλέξετε τη μεταφορική Δρομείς και όχι μια εταιρεία courier για Διανομές εμπορευμάτων eshop; Γιατί μπορούμε να μεταφέρουμε σε χαμηλότερες τιμές και μεταφέρουμε και μεγαλύτερα δέματα που σε μια εταιρεία courier είναι ασύμφορα.


Διανομές εμπορευμάτων eshop στην Αθήνα


Διανομές εμπορευμάτων eshopΗ καλύτερη μεταφορική για διανομές εμπορευμάτων eshop με αποδείξεις. Αν ψάχνεις την καλύτερη επιλογή για διανομές εμπορευμάτων eshop είσαι στη σωστή σελίδα. Για eshop καταστήματα σας δίνουμε την δυνατότητα κατευθείαν από τον προμηθευτή σας αποθήκευση των εμπορευμάτων σας και στη συνέχεια την αποστολή στον τελικό πελάτη. Με αυτό τον τρόπο σας γλιτώνουμε από μεταφορές που μπορεί να στοιχίσουν στην τελική τιμή του προϊόντος αφού δε χρειάζεται να μεταφέρεται δυο και τρεις φορές μέχρι τον τελικό πελάτη.

 


Διανομές εμπορευμάτων eshop


Η καλύτερη μεταφορική για διανομές εμπορευμάτων eshop


Απαλλαγείτε από το άγχος των διανομών που αφορούν ηλεκτρονικές πωλήσεις, με την υποστήριξη της μεταφορικής Δρομείς! Είτε πρόκειται για e-shop, ηλεκτρονικές πωλήσεις αλλά και φυσικά καταστήματα, η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει την διανομή από το κατάστημα, την αποθήκη ή τον προμηθευτή στον τελικό καταναλωτή.

Η μεταφορική Δρομείς μπορεί να εγγυηθεί την άριστη κατάσταση των προϊόντων που παραδίδει ενώ αναλαμβάνει την παράδοση όλων των προϊόντων σε διευρυμένο ωράριο καθώς και Σαββατοκύριακα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Επίσης παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης του κωδικού παρακολούθησης με το αντίστοιχο eshop για να μπορείτε να παρακολουθείτε εσείς και οι πελάτες σας την κάθε παραγγελία ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον η μεταφορική Δρομείς προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας όπως την συγκέντρωση και διαλογή των εμπορευμάτων, την έκδοση των ανάλογων παραστατικών και την παράδοση τους στον τελικό καταναλωτή.

Η καλύτερη μεταφορική για τη διαχείριση των διανομών σας στην Αθήνα. Δείτε λύσεις για διανομές εμπορευμάτων του eshop σας. Τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ένας ιδιοκτήτης eshop είναι πολλά και εμείς στη μεταφορική Δρομείς τα γνωρίζουμε πολύ καλά.

Πόσες φορές έχετε έρθει σαν ιδιοκτήτες eshop στα εξής προβλήματα από τους πελάτες σας:

Έχετε αντιμετωπίσει στις διανομές σας προβλήματα όπως αναφέρονται παρακάτω;

  • Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Πολλοί από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και πλέον πελάτες μας είχαν να αντιμετωπίσουν το θέμα σχετικά με τις παραδόσεις των εμπορευμάτων τους. Εμείς στη μεταφορική Δρομείς παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της παράδοσης των εμπορευμάτων. Ενημερώνουμε τους πελάτες από την προηγούμενη ημέρα και δίνουμε ένα διάστημα 2 με 3 ώρες για την παράδοση της παραγγελίας τους.

  • Η μεταφορική μου έφερε τα εμπορεύματα σε άθλια κατάσταση

Πότε η μεταφορική μας εταιρεία δε θα παραλάβει εμπορεύματα που είναι σε άσχημη κατάσταση το ίδιο και στο να παραδώσει εμπορεύματα σε άσχημη κατάσταση.

  • Η μεταφορική δεν με ενημέρωσε για την παράδοση της παραγγελίας μου

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη ενημέρωση και τα φορτηγά μας όλα είναι εφοδιασμένα με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού. Ανά πάσα στιγμή γνωρίζουμε που είναι το φορτηγό, τι δρομολόγιο έχει ακολουθήσει και ποιους πελάτες έχει παραδώσει.

  • Η μεταφορική δεν βρίσκει την παραγγελία του πελάτη

Η εταιρεία μας είναι πλήρως μηχανογραφημένη κατά την προσέλευση των εμπορευμάτων σας στην αποθήκη μας καταχωρούνται όλες οι παραγγελίες και ταξινομούνται με τρόπο ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της μεταφοράς τους. Κατά τη φόρτωση επίσης γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το φορτηγό στο οποίο έχουν φορτωθεί τα εμπορεύματα σας μέσω τηλεματικής.

  • Η μεταφορική δεν κάνει διανομή Σαββατοκύριακα και ο πελάτης σας δεν μπορεί καθημερινές

Η μεταφορική Δρομείς σε κάποιες περιπτώσεις παρέχει στους πελάτες και διευρυμένο ωράριο. Όποτε μη σας ανησυχεί αν κάποιος πελάτης σας θέλει παράδοση αργά το απόγευμα. Θα εκτελέσουμε την παράδοση σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.


Διανομές εμπορευμάτων για καταστήματα eshop Αθήνα και Αττική


Και πολλά περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν που εσείς σαν ιδιοκτήτες τα γνωρίζετε καλύτερα. Άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκύπτει είναι ότι ο προμηθευτής σας εδρεύει στην Αθήνα και το eshop σας βρίσκεται στην Επαρχία. Και γι αυτό σας έχουμε λύση που θα σας γλυτώσει στα μεταφορικά σας έξοδα. Ρωτήστε μας αναλυτικά για όλες τις παροχές που προσφέρουμε στις διανομές καταστημάτων eshop… καλέστε τώρα στο 2103001380 και μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία μας.

Στη μεταφορική Δρομείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι:

  • Οι πελάτες σας θα ενημερώνονται για την παράδοση της παραγγελίας τους
  • Τα εμπορεύματα σας θα παραδίδονται σε άριστη κατάσταση
  • Ο πελάτης θα παραλάβει ακόμη κι αν μπορεί μόνο Σαββατοκύριακο και αργίες
  • Ο πελάτης σας θα παραλάβει την παραγγελία σε διευρυμένο ωράριο
  • Η τιμή μεταφοράς μας θα είναι χαμηλότερη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας

100% Κάλυψη διανομών σε όλο το Νομό Αττικής στους Πελάτες μας – Νούμερο 1 στις διανομές εμπορευμάτων eshop

Αστικές διανομές εμπορευμάτων για eshop στο Νομό Αττικής


Διανομή εμπορευμάτων σε όλο το κέντρο της Αθήνας

Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Αθήνα Κέντρο, Αμπελόκηποι, Βεΐκου, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκάζι, Ακαδημία Πλάτωνος, Γουδή, Εξάρχεια, Θησείο, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Γκύζη, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Λυκαβηττός, Μεταξουργείο, Κολωνάκι, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Νέο Ψυχικό, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Πεδίο Άρεως, Πεντάγωνο, Πετράλωνα, Πλάκα, Παγκράτι, Πλατεία Αττικής, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Κολιάτσου, Πολύγωνο, Ριζούπολη, Πλατεία Αμερικής, Σεπόλια, Σύνταγμα, Ρουφ

Διανομή στον Πειραιά και το υπόλοιπο του Νομού Αττικής

Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι), Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αγία Παρασκευή, Άγιος Στέφανος, Αιγάλεω, Άλιμος, Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άνοιξη, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα (Λούτσα), Ασπρόπυργος, Αφίδνες, Αυλώνας, Αχαρνές (Μενίδι), Βάρη, Βάρκιζα, Βαρυμπόμπη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βραυρώνα, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Δάφνη, Διόνυσος, Δραπετσώνα, Δροσιά, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Ζεφύρι, Ζούμπερι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο Αττικής, Θρακομακεδόνες, Ίλιον (Νέα Λιόσια), Καβούρι, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλύβια, Καματερό, Κάντζα, Καπανδρίτι, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κουβαράς, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρυονέρι, Λαύριο, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μάτι, Μεγάλο Πεύκο, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Παλάτια, Νέα Πεντέλη, Νέα Πέραμος, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Φάληρο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πολιτεία, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σαρωνίδα, Σκάλα Ωρωπού, Σπάτα, Σταυρός, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χαλκούτσι, Χολαργός, Ωρωπός, Δήλεσι, Αυλίδα

Συνεργαζόμενα eshop


Esmarket

esmarket Eshop επίπλων

MegaSpiti

Megaspiti Eshop

EpiplaKokkinos

Επιπλα eshop kokkinos επιπλα

inde

Διανομές εμπορευμάτων για λογαριασμό τη inde.gr Eshop επιπλων

MegaFitness

Διανομές για λογαριασμό του Megafitness eshop οργανα γυμναστικής

E-astro

E-astro.gr

TotalPrint

totalprint

Deals4u.gr

Διανομές εμπορευμάτων επίπλων για το eshop Deals4u

Συχνές ερωτήσεις για διανομές εμπορευμάτων eshop


Σε ποίες περιοχές αναλαμβάνεται διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων;

Η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει διανομές σε όλη την Αττική σε καθημερινή βάση.

Μπορείτε να αναλάβετε τη διανομή και τη διαχείριση διανομής για eshop;

Μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη διανομή σε καταστήματα eshop. Διαθέτουμε αποθηκευτικό χώρο, πλήρης μηχανογράφηση, σύστημα παρακολούθησης των οχημάτων, σύστημα ενημέρωσης για τον αριθμό παραγγελίας του εκάστοτε eshop και ενημέρωση των πελατών σας για την εξέλιξη της παραγγελίας τους.

Πως υπολογίζετε το κόστος διανομής εμπορευμάτων;

Το κόστος για αποστολές από την αποθήκη μας γίνεται ανά κιβώτιο η ανά παλέτα αναλόγως του προϊόντος. Οι τιμές μας πάντως είναι ανταγωνιστικές και πολύ φθηνότερες από άλλες μεταφορικές και εταιρείες ταχυμεταφορών.

Πόσες αποστολές εξυπηρετείτε καθημερινά;

Στη μεταφορική Δρομείς εξυπηρετούμε πάνω από 150 σημεία στο Νομό Αττικής σε καθημερινή βάση και σε όγκο παράδοσης πάνω από 1500 δέματα.

Πόσες μέρες κάνει να φθάσει στον προορισμό μια αποστολή;

Για το Νομό Αττικής συνήθως σε λιγότερο από 24 ώρες

Κάνετε διανομή και σε πρακτορεία μεταφορών;

Κάνουμε διανομή οπουδήποτε και σε πρακτορεία μεταφορών.

Μπορώ να αποθηκεύω και τα εμπορεύματα μου στη μεταφορική σας;

Ναι η μεταφορική Δρομείς διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Μπορώ να σας προτείνω στους πελάτες μου και σαν σημείο παραλαβής των εμπορευμάτων μου στην Αθήνα;

Για πελάτες που έχουν eshop στην επαρχία έχουμε και την υπηρεσία σαν σημείο παραλαβής

Διανομές εμπορευμάτων eshop 1