Αποστολές εμπορευμάτων eshop

Αποστολές εμπορευμάτων eshop

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για αποστολές εμπορευμάτων eshop. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους για τις αποστολές που περιμένετε.

Οροι μεταφοράς εμπορευμάτων eshop.

Διαβάστε προσεκτικά για τις αποστολές σας!!!

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που ψωνίσατε τα προϊόντα σας από συνεργαζόμενο κατάστημα με την εταιρεία μας. Ψωνίζοντας από συνεργαζόμενο κατάστημα δίνετε έργο μεταφοράς και στη δική μας εταιρεία.

Δώστε προσοχή στις παρακάτω λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε διανομές για λογαριασμό καταστημάτων eshop.

 • Η Μεταφορική Δρομείς έχει σε καθημερινή βάση 150 παραδόσεις σε όλο το Νομό Αττικής. Σαν επιλογή έχουμε πλατφόρμα ενημέρωσης με μηνύματα Sms τα οποία λαμβάνετε από την προηγούμενη ημέρα με περιθώριο 3 με 4 ωρών για την παράδοση. θα θέλαμε να ενημερώνουμε τηλεφωνικά αλλά είναι ανέφικτο με τόσες παραδόσεις.
 • Οι διανομές μας πραγματοποιούνται καθημερινά και κάποιες φορές και Σαββατοκύριακα από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
 • Οι συμφωνίες που συνάπτει η μεταφορική Δρομείς με τα eshop αφορούν παραδόσεις εμπορευμάτων επί πεζοδρομίουΣε καμία περίπτωση η μεταφορική μας δεν ανεβάζει τα πράγματα σε όροφο. Είναι ρητός όρος σε κάθε συμφωνία μας! Σε κάθε περίπτωση δείτε και στα εκάστοτε Eshop στις αποστολές:

 

 

 • Ο παραλήπτης είναι υποχρεωμένος να είναι είτε ο ίδιος είτε κάποιος από τους οικείους του να παραλάβει στην εκάστοτε διεύθυνση.
 • Παραλήπτης που έχει ενημερωθεί είτε με sms είτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία και τις ώρες παράδοσης και δε βρίσκετε στη διεύθυνση παράδοσης εφόσον δεν μας ενημερώσει για μη πραγματοποίηση αποστολής την μέρα που λάβει το sms με email στο (dianomes@oi-dromeis.gr), είναι υποχρεωμένος να παραλάβει τα εμπορεύματα του από τη διεύθυνση μας στην οδό Λυκαβηττού 1 Αιγάλεω Τ.Κ. 122 41 η να πληρώσει το αντίτιμο του κομίστρου για να ξανά εκτελεστεί η μεταφορά των προϊόντων του. Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα μη πραγματοποίησης αποστολής πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δείτε αναλυτικά τις επεξηγήσεις για την κατάσταση μεταφοράς

 • Σε Αναμονή παραλαβής. Στη συγκεκριμένη κατάσταση τα αντικείμενα σας είναι στην Αποθήκη του καταστήματος και έχουμε ενημερωθεί να τα παραλάβουμε. Συνήθως είναι η πρώτη κατάσταση πριν την παραλαβή των αντικειμένων σας από τη μεταφορική μας.
 • Εναπόθεση στη μεταφορική Δρομείς. Στη συγκεκριμένη κατάσταση τα εμπορεύματα σας έχουν παραληφθεί και βρίσκονται στην αποθήκη της εταιρείας μας. Είναι ένα στάδιο πριν σας έρθει SMS για την παραλαβή τους.
 • Έτοιμο προς μεταφορά. Στην συγκεκριμένη κατάσταση μπαίνουν οι αποστολές που είναι έτοιμες για τη διανομή τους. Μόλις μπουν στην κατάσταση έτοιμο προς μεταφορά σας έρχεται SMS με ώρες παράδοσης και ημερομηνία. Συνήθως το SMS έρχεται από την προηγούμενη ημέρα.
 • Εχει παραδοθεί. Η συγκεκριμένη κατάσταση είναι η τελική αφού έχει παραδοθεί το προϊόν στον παραλήπτη και ανεβαίνει συνήθως και αρχείο του τιμολογίου υπογεγραμμένο
 • Ακυρώθηκε. Στη συγκεκριμένη κατάσταση το προϊόν σας δεν έχει φορτωθεί καθόλου από την Αποθήκη του καταστήματος. Το λόγω βεβαία δεν το γνωρίζουμε εμείς θα πρέπει να απευθυνθείτε στο κατάστημα που αγοράσατε το προϊόν.

Τμήμα Διανομής εμπορευμάτων Μεταφορικής Δρομείς

Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα Πειραιάς – Μεταφορική Δρομείς

Πως βρίσκω την παραγγελία μου

1.Viber bot

Σκανάρετε τον κωδικό με την εφαρμογή viber και στείλτε τον αριθμό αποστολής σας


viber bot Μεταφορική Δρομείς


2.Με κάποια από τα eshop που συνεργαζόμαστε έχετε την επιλογή να βάλετε παρακάτω στη φόρμα αναζήτησης αριθμό παραγγελίας η αριθμό παραστατικού και το σύστημα θα βρει την παραγγελία και σε πιο στάδιο βρίσκετε.

 • Αν δεν βρείτε την παραγγελία σας στο σύστημα παρακαλώ πολύ στείλτε email στο dianomes@oi-dromeis.gr και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν για την εξέλιξη της. Στο email πρέπει να μας παρέχετε το eshop αγοράς Ονοματεπώνυμο και περιοχή παράδοσης.
 • Λόγο αυξημένου όγκου παραδόσεων αναμένονται καθυστερήσεις που μπορούν να ξεπεράσουν τις 4 ημέρες, εξαρτάται βέβαια και από την περιοχή παράδοσης.

Φόρμα Αναζήτησης Αποστολών – Track and Trace


Συμπληρώστε τον αριθμό αποστολής παρακάτω. Συνήθως ο αριθμός αποστολής παρέχεται από το eshop αγοράς! Σε άλλες περιπτώσεις ο αριθμός αποστολής σας παρέχεται μέσω email η sms από εμάς κατά τη διαδικασία περισυλλογής των εμπορευμάτων σας από το εκάστοτε eshop. Σε συνεργασία με κάποια eshop όταν δεν υπάρχει αριθμός αποστολής θα πρέπει να έχετε τον αριθμό απόδειξης η τον αριθμό τιμολογίου.


Εισάγετε το Αρ. Αποστολής

Πχ: 12345