Αποστολές εμπορευμάτων για eshop – Παραλήπτες διανομών


Αποστολές εμπορευμάτων eshop


Όροι για αποστολές εμπορευμάτων eshop με τη μεταφορική Δρομείς™®.

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που ψωνίσατε τα προϊόντα σας από συνεργαζόμενο κατάστημα με την εταιρεία μας. Ψωνίζοντας από συνεργαζόμενο κατάστημα δίνετε έργο μεταφοράς και στη δική μας εταιρεία.

Δώστε προσοχή στις παρακάτω λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε διανομές για λογαριασμό καταστημάτων eshop.

Η Μεταφορική Δρομείς™® έχει σε καθημερινή βάση 150 παραδόσεις σε όλο το Νομό Αττικής. Σαν επιλογή έχουμε πλατφόρμα ενημέρωσης με μηνύματα Sms τα οποία λαμβάνετε από την προηγούμενη ημέρα με περιθώριο 3 με 4 ωρών. θα θέλαμε να ενημερώνουμε τηλεφωνικά αλλά είναι ανέφικτο με τόσες παραδόσεις.

Οι διανομές μας πραγματοποιούνται καθημερινά και κάποιες φορές και Σαββατοκύριακα από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Οι συμφωνίες που συνάπτει η μεταφορική Δρομείς με τα eshop αφορούν παραδόσεις εμπορευμάτων επί πεζοδρομίου.

Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε τα εμπορεύματα σας να έχουν παράδοση σε όροφο αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουμε και θα πρέπει επίσης να ξέρετε ότι έχει επιπλέον κόστος.

Ο παραλήπτης είναι υποχρεωμένος να είναι είτε ο ίδιος είτε κάποιος από τους οικείους του να παραλάβει στην εκάστοτε διεύθυνση.

Παραλήπτης που έχει ενημερωθεί είτε με sms είτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία και τις ώρες παράδοσης και δε βρίσκετε στη διεύθυνση παράδοσης είναι υποχρεωμένος να παραλάβει τα εμπορεύματα του από τη διεύθυνση μας στην οδό Λυκαβηττού 1 Αιγάλεω Τ.Κ. 122 41 η να πληρώσει το αντίτιμο του κομίστρου για να ξανά εκτελεστεί η μεταφορά των προϊόντων του.

Αφού λάβετε το sms η τηλεφωνική ενημέρωση σε περίπτωση για τον Α η Β λόγω δεν μπορεί να παρευρίσκετε κάποιος για την παραλαβή των δεμάτων σας θα πρέπει να ενημερωθούμε στο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dianomes@oi-dromeis.gr την ίδια μέρα για μη πραγματοποίηση αποστολής με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση παράδοσης και eshop αγοράς.

Τμήμα Διανομής εμπορευμάτων Μεταφορικής Δρομείς™®

Αναζήτηση αποστολής εμπορευμάτων – Track and Trace


Ποτέ ξανά χαμένο δέμα. Η Μεταφορική Δρομείς™® γνωρίζει άμεσα που βρίσκεται το δέμα σας. Εισάγεται τον αριθμό αποστολής των εμπορευμάτων σας στη φόρμα και δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Μορφή εισαγωγής πχ αν ο αριθμός αποστολής είναι 00001234 μπορεί να χρειαστεί εισαγωγή χωρίς τα μηδενικά όπως 1234. Σε συνεργασία με κάποιες εταιρείες όταν δεν υπάρχει αριθμός αποστολής θα πρέπει να έχετε τον αριθμό απόδειξης η τον αριθμό τιμολογίου.


Εισάγετε το Αρ. Αποστολής

Πχ: 12345Μερικά από τα eshop που συνεργαζόμαστε


esmarket Eshop επίπλων

Megaspiti Eshop

Επιπλα eshop kokkinos επιπλα

Διανομές για λογαριασμό του Megafitness eshop οργανα γυμναστικής

Διανομές εμπορευμάτων για λογαριασμό τη inde.gr Eshop επιπλων

Διανομές εμπορευμάτων επίπλων για το eshop Deals4u