Συχνές ερωτήσεις για μεταφορές μετακομίσεις


Συχνές ερωτήσεις για μεταφορές μετακομίσεις


 

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που ακούμε στην μεταφορική μας εταιρεία.

Συχνές ερωτήσεις – Γενικές ερωτήσεις για τη μεταφορική μας

Η μεταφορική σας διαθέτει δικά της φορτηγά;

Περιεχόμενα

Η μεταφορική Δρομείς διαθέτει 11 ιδιόκτητα φορτηγά δημόσιας χρήσης και 1 ανυψωτικό μηχάνημα μετακομίσεων.

Γιατί χρειάζεται ο εκτιμητής από τη μεταφορική σας να έρθει για να μπορέσει να μου πει τιμή για τη μετακόμισή μου;

Περιεχόμενα

Ο εκτιμητής έρχεται στο χώρο που επιθυμείτε να ξεκινήσει η μετακόμιση εντελώς δωρεάν και αξιολογεί τα έπιπλα και τα αντικείμενα προς μεταφορά, ώστε να μπορέσει να υπολογίσει τα απαραίτητα υλικά συσκευασίας που θα χρειαστούν, το εργατικό προσωπικό που θα χρειαστεί για τη μεταφορά, καθώς και το απαραίτητο φορτηγό που θα χωρέσει όλα τα πράγματά σας. Βάσει αυτών των στοιχείων θα είναι και σε θέση να σας δώσει γραπτή προσφορά της εταιρείας μας για τη μεταφορά σας. Επίσης, θα μπορέσει να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη μεταφορά και να σας αναλύσει τα βήματα που θα ακολουθηθούν.

Αναλαμβάνεται μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα για Πάτρα;

Περιεχόμενα

Ναι αναλαμβάνουμε τακτικές μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα για Πάτρα. Η στάνταρ μέρα κάθε εβδομάδα είναι η Παρασκευή, συγκεντρώνουμε εμπορεύματα, είδη οικοσκευής, μετακομίσεις όλη τη βδομάδα και κάθε Παρασκευή εκτελούμε το δρομολόγιο. Δείτε όλες τις περιοχές που καλύπτουμε στο Νομού Αχαϊας: Αιγείρα, Κράθιο, Ποροβίτσα, Τράπεζα Αιγίου, Ακράτα, Ανω Ακράτα, Παραλία Πλατάνου, Διακοπτό, Ελαιώνας Αιγίου, Ροδιά Αιγίου, Νικολάικα, Τέμενη Αιγίου, Αίγιο, Ροδοδάφνη, Σελιανίτικα, Λόγγος, Καμάρες Αιγίου, Λαμπήρι, Παναγοπούλα, Κάτω Ροδινή, Ψαθόπυργος, Άγιος Βασίλειος, Άκταιο, Ρίο, Πάτρα.

Στη μεταφορική μας πληρώνετε μόνο για ότι μεταφέρεται, ποτέ δε θα πληρώσετε κάτι παραπάνω και ποτέ δε χρησιμοποιούμε κρυφές χρεώσεις.

Αναλαμβάνεται μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα για Κόρινθο;

Περιεχόμενα

Ναι αναλαμβάνουμε τακτικές μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα για Κόρινθο. Η στάνταρ μέρα κάθε εβδομάδα είναι η Παρασκευή, συγκεντρώνουμε εμπορεύματα, είδη οικοσκευής, μετακομίσεις όλη τη βδομάδα και κάθε Παρασκευή εκτελούμε το δρομολόγιο. Δείτε όλες τις περιοχές που καλύπτουμε στο Νομό Κορινθίας: Νέα Πέραμος, Κινέτα, Άγιοι Θεόδωροι, Ίσθμια, Λουτράκι, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Εξαμίλια, Κόρινθος, Λέχαιο, Περιγιάλι, Άσσος, Ζευγολατειό. Βραχάτι, Μπολάτι, Πουλίτσα, Κρήνες, Κοκκώνι, Βέλο, Νεράντζα, Κιάτο, Διμηνιό, Μελίσσι, Συκιά, Ξυλόκαστρο, Καμάρι, Κάτω Πιτσά, Λυκοποριά, Λυγιά, Δερβένι, Αιγείρα.

.Στη μεταφορική μας πληρώνετε μόνο για ότι μεταφέρεται, ποτέ δε θα πληρώσετε κάτι παραπάνω και ποτέ δε χρησιμοποιούμε κρυφές χρεώσεις.

Αναλαμβάνεται μεταφορές μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα;

Περιεχόμενα

Σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα ναι αναλαμβάνουμε μεταφορές μετακομίσεις, πάμε σε όλη την Ελλάδα εκτός Νησιά.

Παρέχεται ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης σε περίπτωση που χρειαστεί;

Περιεχόμενα

Ναι έχουμε ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης στην μεταφορική μας με δυνατότητα ανύψωσης 270 κιλά και εμβέλεια έως 9 ορόφους.

Αναλαμβάνεται αμπαλάζ και συσκευασία;

Περιεχόμενα

Ναι αναλαμβάνουμε και αμπαλάζ και συσκευασία όπου χρειαστεί.

Συχνές ερωτήσεις – Ερωτήσεις σχετικά με μετακομίσεις

Πως να οργανωθώ για τη μετακόμιση μου;

Περιεχόμενα

 • Φτιάξε μια λίστα μετακόμισης με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις. Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση, είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα, φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις.
 • Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι. Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα προμηθευτείς κούτες, ταινίες συσκευασίας, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες(αεροπλάστ). Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά, για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω.
 • Μην παραγεμίσεις τις κούτες. Για να γίνουν εύκολα οι μεταφορές των πραγμάτων που θέλεις, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε να βάλεις τα βαριά αντικείμενα σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.
 • Φτιάξε ένα πλάνο για την τοποθέτηση αντικειμένων στον καινούργιο χώρο. Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα, είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο, ώστε να μεταφερθούν κατευθείαν στη θέση τους.
 • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα. Μια ακόμα συμβουλή που φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε μετακομίσεις- μεταφορές, είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι, θα μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή πού είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

Η οργάνωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στις μεταφορές και τις μετακομίσεις αντικειμένων. Πρωτίστως, αξίζει να γνωρίζεις ότι μπορείς να έχεις μια πιο φθηνή μετακόμιση, αν οργανώσεις και πακετάρεις τα πράγματά σου, χωρίς τη βοήθεια της μεταφορικής. Όμως, ας δούμε πιο αναλυτικά το πώς γίνεται η οργάνωση στη μετακόμιση σπιτιού. ​​

Ποίο είναι το μέσο κόστος μιας μετακόμισης;

Περιεχόμενα

Το μέσο κόστος για μια μεταφορά είναι 250€. Το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις από 60-1350€, ανάλογα με τον όγκο αντικειμένων που επιθυμείς να μεταφέρεις και το είδος των υπηρεσιών που θέλεις από τη μεταφορική.

Πως επηρεάζεται το κόστος μια μετακόμισης;

Περιεχόμενα

Παρακάτω, ακολουθούν οι πιο βασικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος για μεταφορές μετακομίσεις:

 • Τύπος σπιτιού / Τετραγωνικά. Δηλώνοντας πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το σπίτι σου, βοηθάς τον επαγγελματία να καταλάβει, περίπου, τι όγκο αντικειμένων πρόκειται να μεταφέρεις στη μετακόμιση. Για παράδειγμα, διαφορετικό όγκο αντικειμένων μπορεί να περιέχει ένα δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι σπίτι. Ιδιαίτερα στα σχετικά μικρά σπίτια, 25- 50 τετραγωνικών, παρατηρείται ότι ο όγκος οικοσκευών δε διαφέρει σημαντικά.
 • Αριθμός αντικειμένων για μεταφορά. Ο αριθμός των αντικειμένων, ιδιαίτερα των πολύ μεγάλων, καθορίζει το κόστος, τόσο λόγω της προσπάθειας που απαιτείται για να μεταφερθούν, όσο και λόγω του χώρου που θα καταλάβουν στο φορτηγό. Υπάρχουν, όμως, μεγάλα αντικείμενα που μπορούν να “λυθούν” για να μεταφερθούν ευκολότερα και να καταλάβουν λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά. Ο όγκος των αντικειμένων είναι ο παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζεται το κόστος ανά κυβικό, με τιμή στην αγορά 12-18€/m3*. Λόγω, όμως, της χρονοβόρας διαδικασίας για τον υπολογισμό και των ιδιαιτεροτήτων των σχημάτων, δεν είναι τόσο δημοφιλής στην αγορά.
 • Το απαιτούμενο πλήθος προσωπικού. Το προσωπικό που θα βοηθήσει στην διαδικασία της μετακόμισης έχει κόστος, αναλόγως με τις εργασίες που θα κάνει, το χρόνο που θα απασχοληθεί και φυσικά με τον αριθμό των εργατών που θα αποτελεί το συνεργείο. Γενικά, το κόστος κυμαίνεται σε 30-50€*/ άτομο. Μπορείς να συζητήσεις με τη μεταφορική εταιρεία, για να συμφωνήσετε στο πόσα εργατικά χέρια χρειάζονται στη μετακόμισή σου.
 • Τα υλικά που θα χρειαστούν. Τα υλικά που απαιτούνται για μεταφορές, αφορούν κυρίως τη συσκευασία των αντικειμένων προς μετακόμιση, δηλαδή χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, αυτοκόλλητες ταινίες, stretch film κλπ. Τα παραπάνω υλικά μπορείς να τα βρεις στην αγορά από εξειδικευμένα καταστήματα ή να συμφωνήσεις με τη μεταφορική με την οποία θα συνεργαστείς, ώστε να τα προμηθευτεί για σένα, ώστε να μην ψάχνεις.
 • Η απόσταση των σημείων μεταφοράς. Όταν η μετακόμιση αφορά μικρή απόσταση (<15 χλμ.) οι μεταφορείς δεν έχουν μεγάλα έξοδα ως προς τα μεταφορικά. Όμως, σε μεγαλύτερες αποστάσεις θα υπάρχει έξτρα οικονομική επιβάρυνση, συνήθως ανά χιλιόμετρο. Σε μεγάλες αποστάσεις, συχνά το κόστος μπορεί να μετριαστεί όταν γίνεται συνδυαστικά, δηλαδή με το ίδιο φορτηγό να μεταφέρονται 2-3 μετακομίσεις. Η επιλογή αυτή επιλέγεται συνήθως για εξοικονόμηση κόστους για τον πελάτη και χρόνου για τους επαγγελματίες.
 • Ανάγκη για ανυψωτικό μηχάνημα. Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι πιθανό να χρειαστεί, για τη μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο όγκο, χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Η τιμή για το ανυψωτικό είναι 60-90€*, εάν θα στηθεί για μία φορά έξω από την πολυκατοικία, ενώ αν στηθεί 2 φορές, κυμαίνεται στα 120-150€* σύνολο. Πολλοί επαγγελματίες προτιμούν τη χρήση του, για να γίνουν γρηγορότερα οι μεταφορές και χωρίς κίνδυνο φθοράς μεγάλων επίπλων και αντικειμένων.
 • Ειδικές περιπτώσεις μεταφορών. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί η μεταφορά τους κάποια στιγμή, αλλά η ιδιαιτερότητα τους κάνει πιο δύσκολη την εύρεση του κατάλληλου μεταφορέα. Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι το πιάνο ή άλλα μεγάλα μουσικά όργανα, έργα τέχνης και αντίκες, ή ακόμα μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και σκάφη. Αν χρειάζεσαι μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων που χρειάζονται ειδική μεταχείριση, πριν καταλήξεις στην επιλογή μεταφορικής, βεβαιώσου ότι απευθύνεσαι σε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στη μεταφορά παρόμοιων αντικειμένων.

Τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρετε;

Περιεχόμενα

Ενδεικτικά, αναφέρουμε παρακάτω ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που παρέχουμε στις μετακομίσεις και τις μεταφορές. Ανάλογα με τις επιπλέον υπηρεσίες που θα επιλέξετε θα διαμορφωθεί και το κόστος, αλλά και ο χρόνος που θα διαρκέσει η διαδικασία της μετακόμισης.

 • Αποσυναρμολόγηση & Συναρμολόγηση Επίπλων
 • Αμπαλάζ – Πακετάρισμα των Εύθραυστων αντικειμένων
 • Αποσύνδεση & Σύνδεση των οικιακών συσκευών και του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
 • Αποθήκευση Οικοσκευών & Επίπλων

Φρόντισε η περιγραφή των αναγκών σου και των αντικειμένων που θέλεις να μεταφέρεις να είναι όσο πιο αναλυτική γίνεται. Όσο πιο πλήρης και αναλυτική είναι η περιγραφή που θα δώσεις, τόσο πιο εύκολο είναι για τη μεταφορική εταιρία μας να σου δώσει μία ακριβή προσφορά, ώστε και εσύ με τη σειρά σου να προϋπολογίσεις με ακρίβεια το κόστος. Επίσης, θα πρέπει να σημειώσεις κατά τη συνεννόηση σου με τους επαγγελματίες μας ποιες επιπλέον εργασίες θα χρειαστείς για να μετακομίσεις.

Τι να προσέξω, πριν κλείσω ραντεβού για τη μετακόμιση μου;

Περιεχόμενα

Να είσαι αναλυτικός. Φρόντισε η περιγραφή των αναγκών σου και των αντικειμένων που θέλεις να μεταφέρεις να είναι όσο πιο αναλυτική γίνεται. Όσο πιο πλήρης και αναλυτική είναι η περιγραφή που θα δώσεις, τόσο πιο εύκολο είναι για τη μεταφορική εταιρία να σου δώσει μία ακριβή προσφορά, ώστε και εσύ με τη σειρά σου να προϋπολογίσεις με ακρίβεια το κόστος.

Διευκρίνισε ποιες υπηρεσίες χρειάζεσαι. Ενδεικτικά οι μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες, που μπορείς να αξιοποιήσεις, αλλά διαμορφώνουν και ανάλογα το κόστος της μετακόμισης. Ενδεικτικά:

 • Αποσυναρμολόγηση & Συναρμολόγηση Επίπλων
 • Αμπαλάζ – Πακετάρισμα των Εύθραυστων αντικειμένων
 • Αποσύνδεση & Σύνδεση των οικιακών συσκευών και του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
 • Αποθήκευση Οικοσκευών & Επίπλων

Ζήτα διευκρινήσεις. Φρόντισε να καταγράψεις τα ζητήματα που δεν είναι προφανή και να ζητήσεις διευκρινίσεις από τη μεταφορική για το τι μπορούν να αναλάβουν και τι ενδεχομένως δεν περιλαμβάνεται στην τιμή που σου έχει γίνει γνωστή.

Υπολόγισε που θα σταματήσει το φορτηγό για να μπορεί να φορτώσει και να ξεφορτώσει. Αν ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος και χρειάζεται να διανυθεί μια απόσταση μέχρι το σημείο που είναι σταματημένο το φορτηγό τότε θα σημαίνει περισσότερος χρόνος και προσπάθεια από τους εργάτες, που θα στοιχίσει. Επίσης, ο όροφος που βρίσκεται το κάθε διαμέρισμα θα καθορίσει τον απαιτούμενο χρόνο και την προσπάθεια από το βοηθητικό προσωπικό.
Προγραμμάτισε την μετακόμιση σου έγκαιρα. Οι περισσότερες μετακομίσεις γίνονται κυρίως το καλοκαίρι, οπότε προγραμμάτισε την μετακόμιση σου αρκετά νωρίτερα για να μην υπάρχουν και αυξημένες χρεώσεις από τις μεταφορικές.

Η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που μπορεί να αποδειχθεί πολύπλοκη και με κόστη που δεν φαντάζεσαι αμέσως.

Με τι κριτήρια να επιλέξω τη μεταφορική για τη μετακόμιση μου;

Περιεχόμενα

Πρώτα από όλα θα πρέπει να κάνετε μια έρευνα αγοράς για να δείτε που κυμαίνονται οι τιμές για τη μετακόμιση σας. Βρείτε το μέσο όρο της τιμής και από κει και πέρα κάντε μια έρευνα για τις μεταφορικές που έχετε καταλήξει.

Μια έρευνα στα σχόλια πχ στη σελίδα του google place η στη σελίδα του facebook της μεταφορικής που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια ρωτήστε κάποιο γνωστό μήπως και γνωρίζει κάτι για τη μεταφορική που ενδεχομένως επιλέξετε. Είναι βασικός παράγοντας να έχει καλή φήμη η μεταφορική εταιρεία.

Μη βασίζεστε με μόνο κριτήριο τη χαμηλή τιμή γιατί μπορεί μετά να εκπλαγείτε από τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν!

Να είστε επιφυλακτικοί!

Συχνές ερωτήσεις – Ερωτήσεις σχετικά με μεταφορές και διανομές δεμάτων & εμπορευμάτων

Αναλαμβάνεται Διανομές εμπορευμάτων;

Περιεχόμενα

Μάλιστα αναλαμβάνουμε διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων καθημερινά σε όλο σχεδόν το Νομό Αττικής

Σε ποίες περιοχές αναλαμβάνεται διανομές εμπορευμάτων;

Περιεχόμενα

Η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει καθημερινά και με ασφάλεια διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων σχεδόν σε όλο το Νομό Αττικής. Δείτε αναλυτικά όλες τις περιοχές που καλύπτουμε στο Νομό Αττικής: •Αθήνα (•Άγιος Αρτέμιος •Άγιος Ελευθέριος •Άγιος Νικόλαος •Άγιος Παντελεήμονας •Ακαδημία •Ακαδημία Πλάτωνος •Αμπελόκηποι •Βεΐκου •Βοτανικός •Γηροκομείο •Γκάζι •Γκύζη •Γουδή •Εξάρχεια •Θησείο •Ιλίσια •Κάτω Πατήσια •Κολωνάκι •Κολωνός •Κουκάκι •Κυψέλη •Λυκαβηττός •Μεταξουργείο •Μοναστηράκι •Νέα Φιλοθέη •Νεάπολη •Νέος Κόσμος •Νέο Ψυχικό •Ομόνοια •Παγκράτι •Πατήσια •Πεδίο Άρεως •Πεντάγωνο •Πετράλωνα •Πλάκα •Πλατεία Αμερικής •Πλατεία Αττικής •Πλατεία Βικτωρίας •Πλατεία Κολιάτσου •Πολύγωνο •Ριζούπολη •Ρουφ •Σεπόλια •Σύνταγμα) •Αγία Βαρβάρα •Άγιοι Ανάργυροι •Άγιος Δημήτριος (•Μπραχάμι) •Άγιος Ιωάννης Ρέντης •Αγία Παρασκευή •Άγιος Στέφανος •Αιγάλεω •Άλιμος •Ανάβυσσος •Ανθούσα •Άνοιξη •Άνω Λιόσια •Αργυρούπολη •Αρτέμιδα (•Λούτσα) •Ασπρόπυργος •Αφίδνες •Αυλώνας •Αχαρνές (•Μενίδι) •Βάρη •Βάρκιζα •Βαρνάβας •Βαρυμπόμπη •Βούλα •Βουλιαγμένη •Βραυρώνα •Βριλήσσια •Βύρωνας •Γαλάτσι •Γέρακας •Γλυκά Νερά •Γλυφάδα •Γραμματικό •Δάφνη •Διόνυσος •Δραπετσώνα •Δροσιά •Εκάλη •Ελευσίνα •Ελληνικό •Ζεφύρι •Ζούμπερι •Ζωγράφου •Ηλιούπολη •Ηράκλειο Αττικής •Θρακομακεδόνες •Ίλιον (•Νέα Λιόσια) •Καβούρι •Καισαριανή •Καλλιθέα •Καλύβια •Καματερό •Κάντζα •Καπανδρίτι •Κερατέα •Κερατσίνι •Κηφισιά •Κουβαράς •Κορυδαλλός •Κορωπί •Κρυονέρι •Λαύριο •Λυκόβρυση •Μαλακάσα •Μάνδρα •Μαραθώνας •Μαρκόπουλο •Μαρούσι •Μάτι •Μεγάλο Πεύκο •Μέγαρα •Μελίσσια •Μεταμόρφωση •Μοσχάτο •Νέα Ερυθραία •Νέα Ιωνία •Νέα Μάκρη •Νέα Παλάτια •Νέα Πεντέλη •Νέα Πέραμος •Νέα Σμύρνη •Νέα Φιλαδέλφεια •Νέα Χαλκηδόνα •Νέο Φάληρο •Νέο Ψυχικό •Νέος Κόσμος •Νίκαια •Οινόη •Παιανία •Παλαιό Φάληρο •Παλαιό Ψυχικό •Παλλήνη •Παπάγου •Πειραιάς •Πεντέλη •Πέραμα •Περιστέρι •Πετρούπολη •Πεύκη •Πικέρμι •Πολιτεία •Πολυδένδρι •Ραφήνα •Ροδόπολη •Σαρωνίδα •Σκάλα Ωρωπού •Σούνιο •Σπάτα •Σταμάτα •Σταυρός •Ταύρος •Υμηττός •Φιλοθέη •Φυλή •Χαϊδάρι •Χαλάνδρι• Χολαργός •Ωρωπός

Έχω ηλεκτρονικό κατάστημα eshop μπορείτε να αναλάβετε τις διανομές των εμπορευμάτων μου;

Περιεχόμενα

Μάλιστα μπορούμε να αναλάβουμε τις διανομές των εμπορευμάτων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος eshop . Είμαστε από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές στη διανομή εμπορευμάτων για λογαριασμό καταστημάτων eshop και ασχολούμαστε χρόνια με τέτοιου είδους διανομές σε όλο το Νομό Αττικής καθημερινά.

Ποίες είναι οι τιμές για διανομές εμπορευμάτων στο Νομό Αττικής;

Περιεχόμενα

Οι τιμές σίγουρα θα είναι προσυμφωνημένες. Θα σας έχουμε δώσει προσφορά. Οι τιμές μπορεί να είναι ανά παλέτα, ανά κιβώτιο, ανά δέμα η ανά κυβικό μέτρο. Σημαντικός παράγοντας στην τιμή είναι ο όγκος διανομής που θα έχετε. Όσο μεγαλύτερο όγκο και πελατολόγιο τόσο πιο χαμηλή θα είναι η τιμή μας.

Αναλαμβάνετε είσπραξη αντικαταβολής;

Περιεχόμενα

Μάλιστα αναλαμβάνουμε εισπράξεις αντικαταβολών και τις αποδίδουμε άμεσα εντός ημερών. Καλέστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία για τη διανομή η την είσπραξη αντικαταβολής

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App