Προσφορές μετακόμισης στην Αθήνα

Προσφορές μετακόμισης στην Αθήνα με τη μεταφορική Δρομείς™®

Δείτε προσφορές μετακόμισης από τη μεταφορική Δρομείς στην Αθήνα. Οι τιμές αφορούν τη χρήση φορτηγού χωρίς εργατικό προσωπικό και είναι ενδεικτικές καθώς κάθε μετακόμιση είναι και μια διαφορετική περίπτωση

Μετακόμιση γκαρσονιέρας από 60€

Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της βασικής οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μικρού τύπου βαν. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση μιας γκαρσονιέρας έως 30 τ.μ. για οικοσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και λίγα έπιπλα, όπως π.χ. τραπέζι, καρέκλες, κρεβάτι, καναπές και 10-15 κούτες.

Στη συγκεκριμένη προσφορά δεν περιλαμβάνονται εργάτες, η τιμή αφορά μόνο χρήση φορτηγού με τον οδηγό και για αποστάσεις εντός Αθηνών το Α σημείο με το Β σημείο να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα. Η προσφορά ισχύει για 2 ώρες και δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α 24%.
Πλέον των 2 ωρών υπάρχει έξτρα χρέωση 15 ευρώ η ώρα πλέον Φ.Π.Α 24%

Μετακόμιση σε δυάρι από 80€

Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό. Πιο συγκεκριμένα τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος έως 60 τ.μ όπως πχ πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση, τραπέζι, κρεβάτι, καναπές, καρέκλες και περίπου έως 20 κούτες. Η τιμή ισχύει για περιοχές της Αθήνα και το σημείο Α με το σημείο Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα. Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%. Η τιμή αφορά τη χρέωση φορτηγού έως 2 ώρες πλέον των 2 ωρών υπάρχει χρονοχρέωση 18€ η ώρα.