Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης

Home / Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης στις καλύτερες τιμές

Στη μεταφορική Δρομείς παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης τόσο στην Αθήνα αλλά και γενικά από το Νομό Αττικής με προορισμό σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Διαφανείς τιμοκατάλογος μετακομίσεων

Η Μεταφορική Δρομείς δε θέλει να βρείτε τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις στη τελική τιμή μόλις ολοκληρωθεί η μετακόμιση σας, οπότε έχουμε κάνει τις τιμές μας διαφανείς και απλές.

Τιμοκατάλογος μετακομίσεωνΟι σύμβουλοι μετακόμισης θα σας προσφέρουν μια προσιτή προσφορά με βάση τις ανάγκες της δικής σας μετακόμισης. Η προσφορά θα καλύψει το κόστος της μετακόμισης του νοικοκυριού σας, εκτός από τις υπηρεσίες και τις επιλογές συσκευασίας που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση σας.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

⦁ Πλήρη εξυπηρέτηση στις μεταφορές μετακομίσεις
⦁ Ασφαλιστική κάλυψη
⦁ Αδειοδοτημένη μεταφορική εταιρεία πλήρως
⦁ Πλήρης διαφάνεια στον τιμοκατάλογο μεταφοράς και μετακόμισης
⦁ Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
⦁ Άριστη φήμη στις μεταφορές μετακομίσεις

Η μετακόμιση μπορεί να φανεί σαν ένα αποθαρρυντικό έργο, αλλά η μεταφορική Δρομείς προσπαθεί να εξαφανίσει την ταλαιπωρία και το άγχος της όλης διαδικασίας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε τους απαραίτητους πόρους για να διευκολύνουμε τη μετακόμιση σας. Με έναν αναλυτικό κατάλογο των διαθέσιμων υπηρεσιών, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις επιλογές που είναι κατάλληλες για εσάς και τις μετακινούμενες ανάγκες σας.

Μετακομίσεις σπιτιών – Λεπτομερείς υπηρεσίες μετακόμισης

Μετακομίσεις σπιτιών

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Πλήρης συσκευασία: Οι επαγγελματίες μεταφορείς μας θα συσκευάσουν ολόκληρο το σπίτι σας με τα τελευταία πρότυπα και υλικά συσκευασίας.

Τα υπάρχοντα σας συσκευάζονται με επαγγελματισμό και εκτίμηση σαν να είναι δικά μας αντικείμενα.
Οι μετακινητές μας θα συσκευάσουν όλα τα αντικείμενα που θεωρείτε εύθραυστα, ευαίσθητα ή αναντικατάστατα με τη μέγιστη προσοχή.
Σε περίπτωση που προτιμάτε να συσκευάσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, σας παρέχουμε κιβώτια

Φθηνή μεταφορική με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Φόρτωση: Πριν από τη μετακόμιση ξεκινά η φόρτωση των αντικειμένων σας καθώς οι μετακινητές μας βεβαιώνουν ότι κάθε αντικείμενο είναι συσκευασμένο σωστά, παρατίθεται για απογραφή και φέρει ετικέτα.

Χρησιμοποιούμε ένα ανθεκτικό πλαστικό για να προστατεύουμε και να επικαλύψουμε τα έπιπλα από τυχόν ζημιές, γρατσουνιές ή ακαθαρσίες. Οι μέθοδοι συσκευασίας προστατεύουν τα υπόλοιπα αντικείμενα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Μόλις όλα έχουν συσκευαστεί σωστά, θα φορτωθούν συστηματικά και θα μεταφερθούν στη νέα τους θέση.

Μεταφορά: Όταν πρόκειται να μεταφέρετε τα έπιπλα και τα υπάρχοντά σας, η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Οι οδηγοί μας έχουν τις κατάλληλες άδειες και την εκπαίδευση για να διασφαλίσουν ότι τα υπάρχοντά σας μεταφέρονται με επαγγελματικό τρόπο.

Εκφόρτωση: Αφού παραδοθούν τα υπάρχοντά σας, οι επαγγελματίες μετακινητές θα κάνουν απογραφή κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας εκφόρτωσης, για να διασφαλίσουν ότι όλα τα αντικείμενα σας έχουν φτάσει στον προορισμό τους.

Κάθε κουτί και έπιπλα θα τοποθετηθούν προσεκτικά στα κατάλληλα δωμάτια, υπό την καθοδήγηση και τις οδηγίες σας. Εάν ζητηθεί, μπορούν να παρασχεθούν υπηρεσίες ανασυγκρότησης και συναρμολόγησης.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

Συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση: Για τη διευκόλυνσή σας, τα οικιακά κινούμενα πακέτα μας περιλαμβάνουν οποιαδήποτε απαραίτητη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των επίπλων άλλων ειδών οικιακής χρήσης πριν και μετά την μετακίνηση.

Αποσυσκευασία: Η μεταφορική Δρομείς, υπερέχει στο να κάνουμε τη μετακόμιση σας εμπειρία ατάραχη και άνετη. Αυτό περιλαμβάνει την αποσυσκευασία των αντικειμένων σας, που σας βοηθά να εγκατασταθούν στο νέο σπίτι σας με ευκολία.

Η υπηρεσία αποσυσκευασίας περιλαμβάνει την αποσυσκευασία κουτιών κατόπιν αιτήματός σας, καθώς και την αφαίρεση τυχόν προμηθειών συσκευασίας.

Προστασία: Για την προστασία οποιουδήποτε ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή οποιωνδήποτε μεγάλων και δαπανηρών αντικειμένων που δεν ταιριάζουν στα τυποποιημένα κινούμενα κιβώτια, παρέχουμε προσαρμοσμένα κιβώτια.

Αυτά τα κιβώτια θα παρέχουν στα περιουσιακά σας στοιχεία τη βέλτιστη προστασία και ασφάλεια.

Δίκυκλα οχήματα: Η μετακόμιση σας μπορεί επίσης να παρέχει ασφαλή μεταφορά για τα δίκυκλα οχήματά σας.

Υπηρεσίες τρίτων: Για εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως αποσύνδεση, επανασύνδεση, υπηρεσίες καθαρισμού ή εξειδικευμένη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, παρέχουμε συνεργασίες με άλλες εταιρείες για την ευκολία σας.

Υπηρεσίες μεταφοράς: Υπηρεσίες μεταφοράς με ειδικά εργαλεία (καρότσια μεταφοράς κλπ) από και προς το φορτηγό μπορούν να παρασχεθούν στην περίπτωση που το σπίτι σας παρακωλύεται από μια στενή είσοδο ή περιορισμένης πρόσβασης.

Αποθήκευση: Η μεταφορική Δρομείς προσφέρει αποθήκευση 90 ημερών για όλα τα οικιακά αντικείμενα που βρίσκονται υπό διαμετακόμιση. Υπάρχει επίσης μόνιμη αποθήκευση για οικιακά περιεχόμενα που απαιτούν επιπλέον χρόνο αποθήκευσης.
Η φθηνή μεταφορική μας στην Αθήνα έχει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που είναι απαραίτητος για να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για μετακομίσεις σε μεγάλες αποστάσεις.

Αφαιρούμε το άγχος της κινητής διαδικασίας με στρατηγικό σχεδιασμό, λεπτομερή συντονισμό και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και εμπειρογνωμοσύνης. Ξέρουμε από μετακομίσεις σε μεγάλες αποστάσεις και προσπαθούμε να κάνουμε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο ομαλό.

Η οικονομική μας μεταφορική θα συνεργαστεί μαζί σας σε κάθε βήμα, από το να συνεργαστείτε μαζί σας στον προϋπολογισμό σας, να δείτε όλες τις επιλογές συσκευασίας και τα πάντα γενικώς.

Οι ειδικοί μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις αμοιβές, τον προγραμματισμό, τον τρόπο προετοιμασίας για τη μετακίνησή σας και πολλά άλλα.

Ο προσωπικός σας σύμβουλος μετακόμισης θα χαρτογραφήσει κάθε βήμα της μετακίνησης σας, καθώς και την τήρηση αρχείου όλων των κινούμενων αναγκών σας, ειδικών περιορισμών και άλλων πληροφοριών που θα βοηθήσουν την ομάδα σας που μετακομίζει σε μεγάλες αποστάσεις. Όταν πρόκειται για τη μετακίνηση σε μεγάλες αποστάσεις, οι επαγγελματίες μας θα το κάνουν με ευχαρίστηση.

Μεταφορές σπιτιών στο κέντρο της Αθήνας

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα κέντροΣτόχος μας και φιλοσοφία μας ως προς τους πελάτες η εντιμότητά μας.

Ενημερώνομουμε με ειλικρίνεια τον πελάτη για την οικονομική μεταφορική μας.

Οι προσφορές μας, η συνεπή και η γρήγορη εξυπηρέτησή μας περιλαμβάνουν μεταφορές μικρών αντικειμένων με μικρό φορτηγό (μικρομεταφορές), μεταφορές μεγάλων αντικειμένων με μεγάλα φορτηγά σε οικονομική τιμή.

 

Κόστος μετακόμισης

 

Κόστος μετακόμισηςΤο κόστος μεταφοράς εξαρτάται από τις αποστάσεις και από τις υπηρεσίες που θέλετε να έχετε από την εταιρεία μας.
Η μεταφορική μας, Δρομείς, περιλαμβάνει συσκευασία, αποσυσκευασία, συναρμολόγηση, αποσυναρμολόγηση, ανυψωτικά μηχανήματα και πολλά άλλα.

Η μεταφορική Δρομείς έχει στην εταιρεία της θετικούς έμπιστους και καλούς συνεργάτες από τους οποίους θα έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η σωστή επικοινωνία είναι το πλέον σημαντικό κομμάτι στη μεταφορική μας. Έχοντας υπόψιν μας την οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία δέκα χρόνια, η μεταφορική μας έχει χαμηλές τιμές γι’ αυτό και είναι η οικονομικότερη λύση.

Ενημερωνόμαστε και προχωρούμε μπροστά σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε και να καινοτομούμε για να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο της εταιρείας μας.

Μικρομεταφορές στην Αθήνα

Φθηνές Μικρομεταφορές μικρομετακομίσεις στην ΑθήναΗ εταιρεία μας δε θα άφηνε ποτέ το κομμάτι της μικρής μεταφοράς. Είναι σημαντικό μια μεταφορική να διαθέτει και μεταφορές με μικρά φορτηγά! Τις λεγόμενες μικρομεταφορές.

Διαθέτουμε cargo van για να σας κάνουμε τις μεταφορές σας γρήγορα και σε πολύ χαμηλό κόστος.

Ακόμη και για μια μεταφορά ενός αντικειμένου η τη μεταφορά ενός επίπλου.

Αυτό θα πει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων και εμείς στη μεταφορική Δρομείς το έχουμε φροντίσει στο μέγιστο δυνατόν.