Οικονομική μεταφορική Αττική

Οικονομικη μεταφορικη Αθηνών

Οικονομική μεταφορική Αθήνα, Μεταφορές φορτίων, διανομές και μετακομίσεις σε όλη την Αττική. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταφορών 25 χρόνια, με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η μεταφορική Δρομείς ήταν, είναι και θα παραμείνει η πιο οικονομική μεταφορική Αττική και σε όλες τις περιοχές που εργαζόμαστε.

Δρομείς οικονομική μεταφορική Αθήνα, Αττική – διανομές εμπορευμάτων

Οι μεταφορές για εμάς αποτελούν βασικό κομμάτι της επιτυχίας οποιασδήποτε επιχείρησης. Ο στόχος που εξ αρχής θέσαμε ήταν να καταφέρνουμε να καλύπτουμε κάθε μεταφορική ανάγκη των ανθρώπων που μας εμπιστεύονταν, διατηρώντας υψηλή ποιότητα και κόστος συμβατό με τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς. Πορευόμαστε στο χώρο των εμπορευματικών μεταφορών, διανομής εμπορευμάτων και μετακομίσεις με αξιοπιστία, συνέπεια και σταθερή ποιότητα, έχοντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Οικονομικη μεταφορικη για μεταφορές σε όλη την Αττική.

Δείτε ενδεικτικό τιμοκατάλογο μικρομεταφορών

Οικονομική μεταφορική Αττικής για τις οδικές μεταφορές σας

Διαθέτουμε όλους του τύπους Φ.Δ.Χ. σύγχρονων προδιαγραφών. Κόφες, μικρά φορτοταξί διανομής, διαξονικά, τριαξονικά και συρόμενα. Όλα τα οχήματα διαθέτουν GPS παρακολούθησης και ασφάλεια φορτίου.
Ασχολούμαστε με μεταφορές & διανομές παντός είδους εντός Αττικής αλλά και σε Σαλαμίνα, Κορινθία και Πάτρα. Μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα είδη ξηρού φορτίου εμπορευμάτων ή προϊόντων. Η πολυετή μας πείρα και ειδικά η συνεργασία μας με εταιρείες που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων, μας έχει καταξιώσει στο χώρο των μεταφορών. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με αλυσίδες Supermarket, εταιρείες διακίνησης προϊόντων, βιομηχανίες εταιρείες γενικού εμπορίου και καταστήματα eshop. Οικονομικη μεταφορικη Αθήνα, Πειραιάς, Προάστια Αττικής.


Οικονομική μεταφορική Αττική


Σας καλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά για να σας αποδείξουμε στην πράξη πως η Μεταφορική Δρομείς είναι η καλύτερη και πιο οικονομική λύση και μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος της επιχείρησής σας!

Οικονομικη μεταφορικη Αττικής