https://www.oi-dromeis.gr » Μετακόμιση

Μετακόμιση

https://www.oi-dromeis.gr » Μετακόμιση
Μεταφορές μετακομίσεις

Μετακόμιση

Μετακόμιση με τη μεταφορική Δρομείς. Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε μετακόμιση το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτήτε είναι που θα βρείτε μια καλή μεταφορική εταιρεία και τι θα πρέπει να προσέξετε . Και ενώ υπάρχουν κατάλογοι με μεταφορικές, αναζητηση στο ίντερνετ πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Για να σας βοηθήσουμε διαβαστε το άρθρο αυτό

Να πάρετε προσφορές απο τρείς μεταφορικές εταιρείες το λιγότερο
Δεν έχει σημασία η τοποθεσία που βρίσκεστε αλλα καλό θα ήταν να πάρετε προσφορές απο το λιγότερο τρείς μεταφορικές εταιρίες. Εγώ θα σας έλεγα να πάρετε απο 5 μεταφορικές να συγκεντρώσετε σε μια λίστα τις προσφορές τους και τις υπηρεσίες που σας παρέχουν και έπειτα να κάνετε μια έρευνα για αξιολογήσεις στις μεταφορικές αυτές.

Φροντίστε να έρθει εκτιμητής στο Χώρο σας απο τη μεταφορική
Κατά τη συλλογή εκτιμήσεων από τους πιθανούς μεταφορείς, θα πρέπει πάντα να ρωτήσετε τον κάθε εκτιμητη τι υπηρεσίες προσφέρουν, το τελικό ποσό πληρωμης με τον φόρο και καλο θα ήταν να σας δώσει σε έντυπη μορφή την προσφορά του. Επίσης, προτείνουμε τη δημιουργία ενός καταλόγου απογραφής του νοικοκυριού σας. Η απογραφή είναι καλο να υπάρχει για να μην βρεθείτε με δυσάρεστες εκπλήξεις μετά τη μετακόμιση.

Επιλέγοντας μεταφορική
Επιλέγοντας τη φθηνότερη μεταφορική. Η φθηνότερη θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στοίχημα, αλλα είναι και η καλύτερη ? Καλο θα είναι να κάνετε μια καλή έρευνα για τη μεταφορική, ρωτήστε η κάντε μια αναζήτηση στο ίντερνετ για την επιλογή σας.

Η διαδικασία της Μετακόμισης

Σχεδιάστε την μετακόμιση σας καλά εκ των προτέρων , μην το αφήνετε για την τελευταία στιγμή ετσι ώστε να πάρετε μια σωστή επιχείρηση μεταφορών μετακομίσεων στην καλύτερη τιμή. Ελάτε σε επαφή με την μεταφορική Δρομείς. Θα σας αναφέρουμε μια τιμή για την μετακόμιση σας ετσι ώστε να έχετε ένα οικονομικό πλάνο. Εάν είναι απαραίτητο, ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας καλέσει να δεί το σπίτι σας, τη διαθεσιμότητα της πρόσβασης και τα στοιχεία που πρέπει να μετακινήσουμε. Θα σας υπενθυμίσω τα πράγματα όπως αποθήκες ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα που μπορεί να έχετε ξεχάσει. Όταν έχουμε τις απαιτούμενες πληροφορίες θα σας δοθεί μια τιμή για την μετακόμιση και την προβλεπόμενη ημερομηνία και ώρα.

Συσκευασία για ένα σπίτι προς μετακόμιση – Κατάλογος με Συμβουλές μετακόμισης

Μερικά από αυτά μπορεί να φαίνονται προφανές, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο πολλοί άνθρωποι ξεχνούν όταν έχεις τόσα πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με την μετακόμιση στο μυαλό τους.

Κάντε Λίστες και ετικέτες για τα κουτιά

Κάντε μια λίστα για να σας βοηθήσει να καταγράψετε ό, τι είναι σε κάθε κουτί ή δοχείο. Σχεδιάστε με το δικό σας σύστημα, αλλά κρατήστε το απλό και διασφαλίστε ότι θα επιτρέψει σε εσας να τα εντοπίσετε εύκολα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αριθμημένες ετικέτες και να γίνεται παραπομπή σε αυτά σε μια λίστα ή σε ένα notebook. Με άλλα λόγια θα μπορούσατε να έχετε ένα κουτί με τον αριθμό «6» και μια αναφορά σε αυτό στο notebook σας η στη λίστα με τα περιεχόμενα του κιβωτίου με τον αριθμό πλαισίου «6».

Σκεφτείτε ένα σύστημα Colour Code

Μπορεί να θέλετε να εξετάσετ τη χρήση με έγχρωμες ετικέτες ή άλλη σήμανση στα κιβώτια σας με ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Αυτό θα επιτρέψει στους μεταφορείς να τα τοποθετήσουν στον κατάλληλο χώρο που θα τους έχετε υποδείξει.

Μην Παραγεμίστε!

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραγεμίζετε τα κουτιά σας, να θυμάστε ότι πρέπει να αρθεί. Οι εργάτες απομάκρυνσης επίπλων είναι πλήρως εκπαιδευμένοι, αλλά δεν είναι υπεράνθρωποι. Επίσης, τα κουτιά που είναι υπερφορτωμένα μπορεί να σπάσουν κάτω από την πίεση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά υλικά συσκευασίας

Είναι σημαντικό να έχετε αρκετό χαρτί, αεροπλάστ, χαρτοκιβώτια και δοχεία. Θα πρέπει, επίσης, να έχετε και κολλητική ταινία. Καλό είναι να έχετε και ταινίες που γράφουν έυθραστο η προσοχή για τα υαλικά η τα ευαίσθητα υπάρχοντά σας.

Αποσυναρμολόγηση στα έπιπλα

Αν γνωρίζετε να λύσετε τα έπιπλα σας κάντε το αφήνοντας τα κρεββάτια την τελευταία ώρα θα γλυτώσετε και χρόνο και χρήματα. Αν δεν γνωρίζετε αφήστε τα για την μεταφορική αλλά καλό θα ήταν να είναι ενημερωμένοι για την αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση.

Παιδιά

Εάν έχετε μικρά παιδιά, θα ήταν καλό να εξετάσετε το ενδεχόμενο αν δεν έχετε καποίο φίλο η συγγενή για μπέιμπι σίτερ, για την ώρα της μετακόμισης. Κατοικίδια Αν έχετε κατοικίδια θα πρέπει να εξετάσετε να τα έχετε απομακρύνει την ημέρα της μετακόμισης.

Ψυγείο και κατάψυξη

Θυμηθείτε να ξεπαγώσετε το ψυγείο και τον καταψύκτη σας . Φανταστείτε οτι αν δεν το κάνετε τα νερά όλα αυτα κατα την απόψυξη θα τρέχουν στο γεμάτο φορτηγό και άρα σε κάποια από τα υπόλοιπα υπαρχοντά σας.

Συσκευές

Ηλεκτρικές συσκευές, κουζίνα, ψυγεία, καταψύκτες και πλυντήρια που περιέχουν νερό πρέπει να αποστραγγίζονται και να τα αφήνεται να στεγνώσουν πριν από την μετακόμιση.

Εργαλεία κήπου και εξοπλισμός

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές σας βενζινοκίνητες κτλπ, να καθαρίζονται και να αποστραγγίζονται από τα καύσιμα πριν από την μετακόμιση.

Λάμπες

Αφαιρέστε όλες τις λάμπες απο τους λαμπτήρες πριν από την μετακόμιση. Αυτό περιλαμβάνει και τα φωτιστικά οροφής και τις απλίκες, αν τις πάρετε μαζί σας.

Κρεβάτια

Τα περισσότερα κρεβάτια απαιτούν να διαλυθούν προτού να μπορέσουν να μετακινηθούν. Σκεφτείτε το και προγραμματιστείτε αναλόγως.

Ζωγραφική και άλλα υγρά

Βεβαιωθείτε ότι κάθε χρώμα ή άλλα υγρά περιέχονται σε στεγανά δοχεία.Τυχόν διαρροές θα έχουν επίπτωση και καταστροφικά αποτελέσματα στην μετακόμιση σας .

Ασανσέρ και στάθμευση

Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ασανσέρ ή αν οι χώροι στάθμευσης είναι πρόβλημα, φροντίστε να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε χώρο για το φορτηγό για τις ώρες της μετακόμισης εκ των προτέρων…

Για φθηνές μεταφορές μετακομίσειςμεταφορική Δρομείς

Προσφορές σε μεταφορές μετακομίσειςΠροσφορές μεταφορών μετακομίσεων

100% η ποιο φθηνή μεταφορική εταιρεία στις μετακομίσεις & τις μεταφορές!

 

 

Η παρακάτω τιμές ισχύουν για μεταφορές μετακομίσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής και ποίο συγκεκριμένα στις εξής περιοχές:

Αθήνα (Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Βεΐκου, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκάζι, Γκύζη, Γουδή, Εξάρχεια, Θησείο, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Λυκαβηττός, Μεταξουργείο, Μοναστηράκι, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη, Νέος Κόσμος, Νέο Ψυχικό, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πεδίο Άρεως, Πεντάγωνο, Πετράλωνα, Πλάκα, Πλατεία Αμερικής, Πλατεία Αττικής, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Κολιάτσου, Πολύγωνο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σύνταγμα), Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι), Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αγία Παρασκευή,  Αιγάλεω, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Δάφνη Δραπετσώνα, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Ίλιον (Νέα Λιόσια) Καισαριανή, Καλλιθέα Καματερό, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Φάληρο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Παλαιό Φάληρο, Παλαιό Ψυχικό, Παπάγου, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Σταυρός, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός.

Φορτηγό 4 μέτρα, οδηγός, βοηθος για δύο ώρες !

123€ Με Φ.Π.Α

 • Φορτηγό με 4m Καρότσα.
 • Οδηγός.
 • Εργάτης.
 • Για κάθε επιπλέον ώρα μετά το δύωρο 23€ η ώρα
 • Ισχύει για τις παραπάνω περιοχές!

Προσφορά μετακόμισης

 

 

Φορτηγό 5m, οδηγός και 2 εργάτες για δύο ώρες!

150€/Με Φ.Π.Α

 • Φορτηγό με 5m Καρότσα.
 • Οδηγός.
 • Δύο έργατες.
 • Για κάθε επιπλέον ώρα μετά το δύωρο 30€ η ώρα
 • Ισχύει για τις παραπάνω περιοχές!

Προσφορά μετακόμισης

Μετακόμιση σε δυάρι, φορτηγό, εργάτες, ανυψωτικό

299€/Με Φ.Π.Α

 • Αφορά δυάρι διαμέρισμα.
 • Μόνο τη μεταφορά.
 • Φορτηγό.
 • Ανυψωτικό
 • Εργάτες
 • Ισχύει για τις παραπάνω περιοχές!

Προσφορά μετακόμισης

 

 

Φορτηγό 4m, με τον οδηγό για δύο ώρες !

60€/Με Φ.Π.Α

 • Φορτηγό με 4m Καρότσα.
 • Διαστάσεις καρότσας 2,10 * 4,00 * 2,20
 • Οδηγός.
 • Για κάθε επιπλέον ώρα μετά το δύωρο 12€ η ώρα
 • Ισχύει για τις παραπάνω περιοχές!

Προσφορά μετακόμισης

Φορτηγό 5m, με τον οδηγό για δύο ώρες !

80€/Με Φ.Π.Α

 • Φορτηγό με 5m Καρότσα.
 • Διαστάσεις καρότσας 2,30 * 5,20 * 2,30
 • Οδηγός.
 • Για κάθε επιπλέον ώρα μετά το δύωρο 15€ η ώρα
 • Ισχύει για τις παραπάνω περιοχές!

Προσφορά μετακόμισης

 

Φορτηγό 6m, με τον οδηγό για δύο ώρες !

100€/Με Φ.Π.Α

 • Φορτηγό με 6m Καρότσα.
 • Διαστάσεις καρότσας 2,50 * 6,20 * 2,45
 • Οδηγός.
 • Για κάθε επιπλέον ώρα μετά το δύωρο 20€ η ώρα
 • Ισχύει για τις παραπάνω περιοχές!

Προσφορά μετακόμισης

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις προσφορές μας και για τις υπηρεσίες μας καλέστε μας στα εξής τηλέφωνα:

210.56.13.370

6977.31.52.33

Σίγουρα έχουμε τη λύση για όλους !

Πληρωμές με όλες τις πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες μέσω PayPal η vivapaments και σε 12 άτοκες δόσεις

Κάντε τη μετακόμιση σας σε 12 άτοκες δόσεις

Μετακομίσεις με πιστωτική κάρτα

Μεταφορές μετακομίσεις σε 12 άτοκες δόσεις

 

300
Και πλέον ευχαριστημένοι νέοι πελάτες μηνιαίως
50
Άτοκες δόσεις για μετακομίσεις