Μεταφορική για Ξυλόκαστρο ”ΔΡΟΜΕΙΣ” – Μεταφορές Μετακομίσεις Διανομές από Αθήνα Ξυλόκαστρο


Μεταφορική για Ξυλόκαστρο, μεταφορές φορτίων και μετακομίσεις οικοσκευών. Η Μεταφορική Δρομείς αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αποστολή κάθε είδους εμπορεύματος προς το Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Μεταφορές Αθήνα Ξυλόκαστρο για Ξηρό συμπαγές φορτίο

Μέσα από την επίμονη προσπάθειά μας από το 1995 μέχρι σήμερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και τη σωστή επιλογή συνεργατών, καταφέραμε να χτίσουμε ένα σημαντικό δίκτυο διανομής μεταφοράς για κάθε είδος εμπορεύματος. Κύριός μας στόχος είναι η μέσα σε 24 ώρες παράδοση από την ημερομηνία παραλαβής για κύριους προορισμούς Κορινθίας.

Ο ιδιόκτητος στόλος που διαθέτουμε, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας καθώς και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών συνθέτουν μία μεταφορική εταιρεία έτοιμη να δεσμευτεί απέναντί σας για ασφαλή και οικονομική μεταφορά των προϊόντων σας.

  • Ποιότητα, ταχύτητα και προσιτές τιμές
  • Μεταφορές ξηρού φορτίου
  • Μετακομίσεις οικοσκευών
  • Διανομές εμπορευμάτων

Μεταφορές μετακομίσεις φθηνά από Αθήνα Ξυλόκαστρο


Μεταφορική για Ξυλόκαστρο


Μεταφορική για Ξυλόκαστρο “ΔΡΟΜΕΙΣ”. Συγκέντρωση και ομαδικές αποστολές εμπορευμάτων από Αθήνα για Ξυλόκαστρο άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε 11 ιδιόκτητα φορτηγά και χώρο συγκέντρωσης και παραλαβής εμπορευμάτων στην οδό Λυκαβηττού 1 στο Αιγάλεω Τ.Κ. 12241.


Μεταφορική για Ξυλόκαστρο μεταφορές φορτίων


Η μεταφορική Δρομείς στα 25 έτη λειτουργίας παρέχει αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες σε μεταφορές μετακομίσεις και διανομές εμπορευμάτων. Αναλαμβάνουμε εξπρές παραδόσεις εμπορευμάτων και μετακομίσεις από Αθήνα προς Ξυλόκαστρο αλλά και περισυλλογές από το χώρο σας. Οι τιμές μας είναι από τις πιο ανταγωνιστικές.

Μεταφορική για Ξυλόκαστρο με τις χαμηλότερες τιμές. Μεταφορές μετακομίσεις διανομές από Αθήνα Ξυλόκαστρο. Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις και ιδιώτες είτε έχετε ελάχιστο φορτίο είτε πλήρες.

Πρακτορείο μεταφορών μετακομίσεων από Αθήνα για ΞυλόκαστροΕπικοινωνία

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

  • 21 0300 1380

Διεύθυνση

ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ

Λυκαβηττού 1 και Ευξείνου Πόντου Αιγάλεω
Αιγάλεω 122 41
Ελλάδα

Ωράριο λειτουργίας

Δευ: 8:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Τρί: 7:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Τετ: 7:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Πέμ: 7:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Παρ: 8:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Σάβ: Κλειστά
Κυρ: Κλειστά

Αθήνα προς Ξυλόκαστρο μεταφορική Δρομείς, 100% η φθηνότερη σε μεταφορές μετακομίσεις διανομές


Μεταφορική για Ξυλόκαστρο 1