Μεταφορές μετακομίσεις Ραφήνα Μεταφορική Μεσόγεια

Δρομείς μεταφορική Μεσόγεια μεταφορές μετακομίσεις Ραφήνα Διανομές εμπορευμάτων


Μεταφορές μετακομίσεις Ραφήνα, μεταφορές και διανομές δεμάτων με τη μεταφορική Δρομείς. Η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει καθημερινά μεταφορές και διανομές από Αθήνα Προς Παιανία και προς όλα τα Μεσόγεια Αττικής.

Μεταφορές μετακομίσεις Ραφήνα – Διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων

Η φιλοσοφία της μεταφορικής εταιρείας Δρομείς είναι η άμεση και χωρίς χρονοτριβές παράδοση των εμπορευμάτων και πακέτων, σε επαγγελματίες και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται και διαμένουν στις πόλεις των Μεσογείων. Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες όπως εργοστάσια παραγωγής πρώτων υλών, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αντιπροσωπείες, παραδίδουν καθημερινά τα εμπορεύματα τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην οδό Λυκαβηττού στο Αιγάλεω και στη συνέχεια εντός 24 ωρών τα εμπορεύματα και οι οικοσκευές παραδίδονται με απόλυτη ασφάλεια στον προορισμό τους, με το χαμηλότερο για την κόστος.


Μεταφορική για μεσόγεια μεταφορές μετακομίσεις Ραφήνα διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων μεταφορές φορτίων παλέτας


Επίσης τα τελευταία 25 χρόνια η εταιρεία μας αναπτύσσεται στο δύσκολο και υπεύθυνο κλάδο της μετακόμισης, προσπαθώντας να ικανοποιήσει πάντα στο μέγιστο βαθμό τους ιδιώτες που μας εμπιστεύονται.

Μεταφορική από Αθήνα για Μεσόγεια Αττικής, μεταφορές μετακομίσεις Ραφήνα, Διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων στις φθηνότερες τιμές

Η εταιρεία μας έχει φροντίσει τα τελευταία χρόνια να εφοδιάσει τον στόλο της με τα σύγχρονα φορτηγά αυτοκίνητα και με νέα συστήματα μηχανογράφησης, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται από τη μία η πιο γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων και από την άλλη να εξυπηρετούνται γρήγορα οι επαγγελματίες στην ανεύρεση των χαρτοκιβωτίων και στην διεκπεραίωση των αντικαταβολών τους. Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονους και ασφαλής αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι φυλάσσονται σε 24ώρη βάση, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες αυστηρές διατάξεις της ευρωπαϊκής ένωσης.

Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας μας διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς, που διακινούν καθημερινά πλήθος εμπορευμάτων, έμπειρο προσωπικό γραφείου, που καθημερινά διεκπεραιώνει επαγγελματικά ραντεβού για την φόρτωση και την εκφόρτωση εμπορευμάτων, πληρωμή αντικαταβολών και εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας.
Δείτε τους προορισμούς μας από Αθήνα προς τα Μεσόγεια Αττικής

Προορισμοί από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής

Σχεδόν καθημερινά αναλαμβάνουμε μεταφορές φορτίων, μετακομίσειςδιανομές δεμάτων και εμπορευμάτων στις παρακάτω περιοχές: Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Γέρακας, Παλλήνη, Ανθούσα, Πικέρμι, Διώνη, Ντράφι, Σπάτα, Ραφήνα, Νέος Βουτζάς  Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Σχινιάς, Κάτω Σούλι, Άνω Σούλι, Γραμματικό, Βαρνάβας, Καπανδρίτι, Σταμάτα, Δροσιά, Ροδόπολη, Διόνυσος, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα,Βραυρώνα, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Κουβαράς Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φωκαία, Σούνιο, Λαύριο, Κερατέα, Λεγρενά, Βάρη, Βάρκιζα

Μεταφορές μετακομίσεις Διανομές εμπορευμάτων από Αθήνα Προς Ραφήνα

Τηλέφωνο 2103001380

Δείτε άλλες μας υπηρεσίες

Άλλες περιοχές που εξυπηρετούμε στα Μεσόγεια Αττικής μεταφορές μετακομίσεις Διανομές

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App