Μεταφορές μετακομίσεις επίπλων

Φθηνές μεταφορές μετακομίσεις επίπλων

Μεταφορές λίγων αντικειμένων

Η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει φθηνές μεταφορές μετακομίσεις επίπλων με φορτοταξί στην Αθήνα. Οι τιμές μας ξεκινάνε από τα 35€ για αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα. Δεν έχει σημασία τι θέλετε να μεταφέρετε, σημασία έχει απλά να χωράει στο φορτοταξί βαν. Δείτε τι μπορείτε να μεταφέρετε με τα φορτοταξί βαν της μεταφορικής μας εταιρείας.

Φθηνές μικρομεταφορές επίπλων Αθήνα Πειραιάς Προάστια Αττικής

  • Μεταφορά η μετακόμιση μεμονωμένα και μη σε ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο, γραφείο, καρέκλα γραφείου, τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, τηλεόραση, μπουφέ, συρταριέρα, παπουτσοθήκες, βιβλιοθήκη, κρεβάτια, κομοδίνα, σύνθεση σαλονιού, ντουλάπες, τραπεζαρίες, τηλεόραση, έπιπλα εξωτερικού χώρου, ντουλάπια κλπ.
  • Μεταφορές για εμπορεύματα από εταιρείες η πολυκαταστήματα – Αν έχετε αγοράσει κάποια αντικείμενα από πολυκατάστημα ( IKEA, MEDIA MARKT, PRAKTIKER, LEROY MERLIN κτλ) και δε θέλετε να περιμένετε τις ημέρες παράδοσης εμπορευμάτων τις κάθε εταιρεία (συνήθως θέλουν 2 ημέρες το λιγότερο) μας καλείτε και η μεταφορά σας γίνετε άμεσα και φθηνά.
  • Διανομές εμπορευμάτων για λογαριασμό εταιρειών – Αν έχετε εταιρεία και αναζητάτε έναν καλό και αξιόπιστο συνεργάτη για διανομές εμπορευμάτων με λογικές και σταθερές τιμές, εμείς στη μεταφορική Δρομείς σας περιμένουμε να χτίσουμε συνεργασία μακροχρόνια. Αναλαμβάνουμε περισυλλογές και διανομές εμπορευμάτων πόρτα πόρτα σε ιδιώτες και σε πρακτορεία μεταφορών της επιλογής σας. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες άμεσες, υπεύθυνες και φθηνές αποστολές των εμπορευμάτων τους
  • Μεταφορές αποσκευών, βαλίτσες, κιβώτια, αθλητικός εξοπλισμός – Μεταφορές αποσκευών με φορτοταξί από σπίτια, ξενοδοχεία, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, κτελ. Όπου κι αν βρίσκεστε είμαστε εδώ για τις μεταφορές των αποσκευών σαςΜεταφέρουμε βαλίτσες, κούτες, ποδήλατα, αθλητικό εξοπλισμό φθηνά και άμεσα. Μικρομεταφορές με μικρά φορτηγά τύπου βαν σε όλη την Αττική καθημερινά και με ασφάλεια. Απλά προετοιμάστε τις αποσκευές σας. Η μεταφορική Δρομείς θα φροντίσει για τα υπόλοιπα. Ότι έχει να κάνει με αθλητικό εξοπλισμό χρειάζεται να είναι πακεταρισμένος σε ειδική συσκευασία. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε ειδικές συσκευασίες για ποδήλατα ή σε κιβώτια, οι τσάντες του γκολφ θα πρέπει να είναι σε ειδικές θήκες ή καλύμματα και τα πέδιλα του σκι θα πρέπει επίσης να είναι πακεταρισμένα σε κατάλληλες θήκες για σκι.

100% η πιο φθηνή μεταφορική για μεταφορές μετακομίσεις επίπλων με φορτοταξί βαν στην Αθήνα

Μεταφορές μετακομίσεις επίπλων Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για μεταφορές μετακομίσεις επίπλων


Πόσες μέρες πριν πρέπει να κλείσω για μια μεταφορά η μετακόμιση επίπλων;


Το καλύτερο είναι 2 ημέρες πριν τη μεταφορά αν και πολλές φορές μπορεί να μπορούμε και αυθημερόν. Οι δυο μέρες είναι καλά για να κλείσετε τη μεταφορά σας.


Πως υπολογίζετε το κόστος για μια μεταφορά η μετακόμιση επίπλων;


Οι τιμές ποικίλουν και είναι αναλόγως των αντικειμένων που πρέπει να μεταφερθούν, ο όροφος φορτοεκφόρτωσης και η απόσταση των σημείων είναι σημαντικός παράγοντας στο κόστος. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2103001380 να πάρετε μια τίμια προσφορά για τη μεταφορά η τη μετακόμιση σας.


Γιατί να μας επιλέξετε;


Η επιλογή της μεταφορικής είναι καθαρά δική σας επιλογή. Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η μεταφορά σας θα γίνει από επαγγελματίες που εργάζονται χρόνια στον τομέα των μεταφορών και θα φροντίσουν τα αντικείμενα σας σαν να μεταφέρουν τα δικά τους υπάρχοντα.


Σε ποίες περιοχές αναλαμβάνεται μεταφορές μετακομίσεις επίπλων;


Η μεταφορική μας αναλαμβάνει μεταφορές μετακομίσεις επίπλων σε όλο το Νομό Αττικής καθημερινά.