Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα

Φθηνές Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα με τιμές από 35€

Αναζητάτε μεταφορική για φθηνές μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά;

Φθηνές Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιάς, Προάστια Αττικής από την ομάδα της μεταφορικής Δρομείς. Εδώ στη μεταφορική Δρομείς λειτουργούμε σαν ομάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας και με πολλά χρονιά στον χώρο τον μεταφορών μετακομίσεων συνεχίζουμε με αγάπη να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά και δεν είναι άλλο πέρα από τις μεταφορές μετακομίσεις. Η ομάδα μας προσφέρει την καλύτερη ποιοτική και οικονομική συνεργασία στον τομέα των μεταφορών μετακομίσεων.

Πόσο κοστίζει η μεταφορική για μεταφορές μετακομίσεις και μικρομεταφορές;

Δείτε τον ενδεικτικό τιμοκατάλογο έτσι ώστε να γνωρίζετε τις τιμές για μεταφορές ,μικρομεταφορές και μετακομίσεις.


Μικρομεταφορές από

35€

Μικρές μετακομίσεις με βαν χωρίς εργατικά από

60€

Μικρές μετακομίσεις με βαν και δυο εργάτες από

120€

Μεταφορά ενός επίπλου χωρίς εργατικά από

35€


Βρείτε τις πιο οικονομικές τιμές για μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά, προάστια Αττικής.

  • Συνδυασμένες μεταφορές μετακομίσεις
  • Προτεραιότητα στην ασφάλεια
  • Άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα σας
  • Χαμηλές τιμές
  • Σύγχρονος στόλος ιδιόκτητων οχημάτων
  • Χωρίς διαμεσολάβηση τρίτων απευθείας ανάθεση στο αίτημα σας εξολοκλήρου από εμάς

100% η φθηνότερη μεταφορική – Φθηνές μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιάς Προάστια

 


Φθηνές μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα


Δείτε πως δουλεύουμε για να πετυχαίνουμε φθηνές μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά Προάστια

Στη Μεταφορική Δρομείς υπάρχουν ειδικοί για να συντονίζουν τα δρομολόγια και να λαμβάνουν τα αιτήματα σας για μεταφορά η μετακόμιση.

Λαμβάνοντας το αίτημα σας για κάποια μεταφορά η μετακόμιση, ενημερώνονται για τον όγκο των αντικειμένων σας και εντοπίζουν ποιο φορτηγό είναι διαθέσιμο για αυτήν την αποστολή.

Στις μεγάλες αποστολές όπως είναι μια μεγάλη μεταφορά η μετακόμιση συντονιζόμαστε όλοι μαζί για ένα μόνο σκοπό! Να μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας!


Δρομείς φθηνή μεταφορική Αττική – Χαμηλές τιμές για μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα


Φθηνή μεταφορική στην Αθήνα με εξειδικευμένο προσωπικό για ασφαλείς μεταφορές μετακομίσεις. Σαν επαγγελματίες προσπαθούμε συνεχώς να διαμορφώνουμε οικονομικά πακέτα για μεταφορές μικρό μεταφορές & μετακομίσεις στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής.

Έτσι λοιπόν όλοι εσείς που αναζητάτε μια άμεση και φθηνή λύση για μεταφορές μικρό μεταφορές & μετακομίσεις σίγουρα θα βρείτε ένα πακέτο που να καλύπτει της ανάγκες σας στο επιθυμητό κόστος και πάντα από την επαγγελματική μας ομάδα.

Δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για φθηνές μετακομίσεις στην Αθήνα:


Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα από τη μεταφορική Δρομείς


Συμβουλές για φθηνή μετακόμιση
Πως θα πετύχετε φθηνές μετακομίσεις στην Αθήνα, έχουμε αναφερθεί σε άλλα άρθρα για τιμές μετακόμισης γκαρσονιέρας, δυάρι και τριάρι και γενικώς για μετακομίσεις σπιτιών. Σήμερα θα δώσουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε μια φθηνή μετακόμιση στην Αθήνα.

Η μεταφορική εταιρεία η ο μεταφορέας που θα επιλέξετε για την μετακόμιση σας θα έρθει στον χώρο σας για να κάνει εκτίμηση της μετακόμισης. Ο εκτιμητής θα καταγράψει τον όγκο τον πραγμάτων σας, την δυσκολία μεταφοράς μεγάλων αντικειμένων, θα ελέγξει τον χώρο αν υπάρχει πρόσβαση για το φορτηγό, αν ο χώρος επιτρέπει την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, και για το αν θέλετε ο μεταφορέας να αναλάβει την πλήρη συσκευασία τον πραγμάτων σας, όπως έπιπλα , ρούχα, υαλικά.

Τώρα που έχετε μια εικόνα για το πώς ο εκτιμητής θα εκτιμήσει την μετακόμιση σας θα δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε μια φθηνή μετακόμιση.

Συσκευασία:

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να συσκευάσετε μόνοι σας μερικά πράγματα, αυτά μπορεί να είναι ρούχα, πιάτα, ποτήρια και γενικά πράγματα που μπορείτε να συσκευάσετε μόνοι σας.

Τι υλικά συσκευασίας θα χρειαστείτε; Χαρτοκιβώτια, ταινίες συσκευασίας, αεροπλάστ, χαρτί περιτυλίγματος, χαρτόνι οντουλε κτλ΄.

Μια δεύτερη συμβουλή είναι να βοηθήσετε εσείς στην μετακόμιση, μπορείτε να ενημερώσετε τον μεταφορέα ότι θα βοηθήσετε εσείς και ένας φίλος σας στην μετακόμιση. Για παράδειγμα τα ρούχα και τα υαλικά που συσκευάσατε θα μπορούσατε να τα κατεβάσετε εσείς με το ασανσέρ μέχρι το φορτηγό. Εφόσον θα βοηθήσετε και εσείς στην μετακόμιση η μεταφορική εταιρία η ο μεταφορέας θα χρειαστεί λιγότερο προσωπικό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα πιο φθηνή μετακόμιση.

Μίσθωση μόνο του φορτηγού με τον οδηγό

Μια άλλη συμβουλή είναι να μισθώσετε μόνο το φορτηγό μαζί με τον οδηγό όπου οι τιμές ξεκινάνε από 80 ευρώ για περίπου 2 με 2,5 ώρες και αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα το Α με το Β σημείο.

Επίσης μπορείτε να ενοικιάσετε και ανυψωτικό μηχάνημα με τιμές που ξεκινάνε από τα 70 ευρώ.

Αυτές ήταν μερικές συμβουλές για φθηνές μετακομίσεις

‘Ίσως να σας ενδιαφέρει…100% η καλύτερη μεταφορική για φθηνές μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα


Μεταφορά ηλεκτρικής κουζίνας ΑθήναΕπικοινωνία με τη μεταφορική Δρομείς


Τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθημερινά από 8:00 Π.μ έως 19:00 Μ.μ

Σάββατο και Κυριακή 9:00 Π.μ έως 15:00 Μ.μ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

  • 21 0300 1380

Διεύθυνση μεταφορικής


ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ

Λυκαβηττού 1 και Ευξείνου Πόντου
Αιγάλεω 122 41
Ελλάδα

Ωράριο λειτουργίας Αποθήκης


Δευ:8:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Τρί:7:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Τετ:7:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Πέμ:7:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Παρ:8:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Σάβ:Κλειστά
Κυρ:Κλειστά

Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά Προάστια Αττικής

Δείτε ενδεικτικά παρακάτω τιμές για μικρομεταφορές και μικρές μετακομίσεις. Αν θέλετε να κάνετε φθηνές μετακομίσεις είμαστε μια από τις καλύτερες επιλογές για Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής.

Προσφορές δείτε τιμές για μικρό μεταφορές και μικρές μετακομίσεις στην Αθήνα


Η φθηνότερη μεταφορική για μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα

Απλή μεταφορά από 35€;


Μεταφορές στην Αθήνα από 35€Η απλή μεταφορά είναι η μεταφορά χωρίς εργατικά. Πχ αν έχετε ένα αντικείμενο σε περιοχές της Αθήνας και θέλετε να το μεταφέρετε σε απόσταση έως 10 χιλιόμετρα η τιμή ξεκινάει από 35€. Δεν περιλαμβάνονται εργατικά και Φ.Π.Α 24% στην τιμή.

 


Μικρομεταφορά από 60€ με εργατικά;


Μεταφορές μετακομίσεις μικρομεταφορές ηλεκτρικών οικιακών συσκευών με φορτοταξίΑφορά τη μεταφορά από όροφο σε όροφο πχ για ένα ψυγείο κανονικό η έναν καναπέ. Η τιμή είναι ενδεικτική καθώς παίζει ρόλο ο όροφος φορτοεκφόρτωσης και η απόσταση το σημείο Α με το σημείο Β. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%

 

 


Μικρή μετακόμιση από 120€ με εργατικά;


Μικρο μεταφορές με εργατικά από 60€Αφορά μικρές μετακομίσεις με φορτοταξί βαν για λίγα αντικείμενα. Στη τιμή περιλαμβάνεται ένας εργάτης για τη μεταφορά μαζί με τον οδηγό και για περιοχές της Αθήνας και γύρω. Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%