Μεταφορές Μετακομίσεις


Μεταφορές Μετακομίσεις – Διανομές εμπορευμάτων – Μεταφορική Δρομείς


Μεταφορές μετακομίσεις & διανομές εμπορευμάτων με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Ευέλικτες και οικονομικές λύσεις μεταφορών μετακομίσεων και διανομής εμπορευμάτων σε όλη την Αττική με τη Μεταφορική Δρομείς™®

Μικρομεταφορές με βαν φορτοταξί στις καλύτερες τιμές. Πάρε άμεσα τελική τιμή με Φ.Π.Α στο email σου.


Οικονομικη μεταφορικη εταιρεια Αθήνα Πειραιάς Αττική

Ψάχνεις μεταφορικη εταιρεια Αθήνα Πειραιά η για τα προάστια Αττικής;

Ψάχνεις ασφαλείς και οικονομικές μεταφορές μετακομίσεις;

Είτε έχετε φουλ φορτία είτε μικρά η Μεταφορική Δρομείς™® εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας άμεσα και φθηνά.

Δες οικονομικές λύσεις για μεταφορές μετακομίσεις που σου προτείνουμε εδώ στη Μεταφορική Δρομείς™®. 

  • Μεταφορές Αθήνα
  • Μετακομίσεις Αθήνα
  • Μικρομεταφορές – Μεταφορές λίγων πραγμάτων
  • Διανομές εμπορευμάτων σε όλη την Αττική

Εμπορευματικές μεταφορές


Συγκέντρωση και ομαδική αποστολή εμπορευμάτων στις χαμηλότερες τιμές. Βραχυπρόθεσμη αποθήκευση, διανομή φορτίων σε όλη την Αττική, είσπραξη αντικαταβολών και άμεση απόδοση τους. Η μεταφορική Δρομείς™® είναι εδώ σε όλα τα στάδια μεταφοράς εμπορευμάτων.

Βραχυπρόθεσμες Αποθηκεύσεις


Βραχυπρόθεσμες Αποθηκεύσεις φορτίου


Διανομές δεμάτων – Παλετών


Διανομές δεμάτων και φορτίων παλέτας


Αντικαταβολές


ΑντικαταβολέςΨηφιακή υπογραφή η φωτογραφία υπογεγραμμένη σε πραγματικό χρόνο


Ψηφιακή υπογραφήΠαρακολούθηση και ανίχνευση απόδειξης κατά την παράδοσηΣτη Μεταφορική Δρομείς κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να είναι ενήμεροι οι πελάτες σας για την άφιξη των εμπορευμάτων τους. Ειδικά για καταστήματα eshop που έχουν να κάνουν με παραδόσεις σε ιδιώτες η εταιρεία μας έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες της τόσο ώστε ο παραλήπτης να γνωρίζει που ακριβώς βρίσκονται τα εμπορεύματα του.

Μπορεί να δει on line ακόμη και ζωντανά στο χάρτη σε πιο όχημα είναι τα δικά του προϊόντα και που ακριβώς βρίσκεται. Επίσης παρέχουμε σε ζωντανό χρόνο ψηφιακή υπογραφή η φωτογραφία υπογεγραμμένη του παραστατικού παράδοσης. 

Νέα! Ενημέρωση αποστολών μέσω viber bot

Οι πελάτες που κάνουν τις αγορές τους από συνεργαζόμενα eshop μπορούν να ενημερώνονται για την αποστολή τους κάνοντας scan τον παρακάτω κωδικό από την εφαρμογή viber. Αρκεί το το συνεργαζόμενο eshop να είναι συμβατό και να θέλει να μας παρέχει tracking παρακολούθησης. 

Σάρωσε τον παρακάτω κωδικό από to viberviber bot Μεταφορική Δρομείς


Η καλύτερη λύση για διαχείριση διανομής καταστημάτων eshop

Με χαμηλές τιμές θα αναλάβουμε τις διανομές σου άμεσα και πάντα στο σωστό χρόνο παράδοσης. Σε εμάς θα βρείτε όλες τις λύσεις για τις διανομές σας! Απαλλαγείτε από το άγχος της ενημέρωσης και της διανομής και ασχοληθείτε απλά και μόνο με τις πωλήσεις σας.

Αν θέλεις να κάνεις το eshop σου να ξεχωρίζει στις παραδόσεις δεν έχεις παρά να μας καλέσεις στο 2103001380. Κάνε τις αποστολές σου μια ξεχωριστή εμπειρία για τους πελάτες σου!

Οι δυνατότητες μας πολλές…

  • Παράδοση σε 24 ώρες στην Αττική
  • Παράδοση Σάββατο
  • Σε περιόδους μεγάλου όγκου εργασίας παράδοση και Κυριακές
  • Ιδιόκτητα φορτηγά
  • Έμπειροι οδηγοί

Μεταφορές & Διανομές προς Μεσόγεια


Καθημερινά μεταφορές – διανομές από Αθήνα προς μεσόγεια Αττικής. Με χαμηλές τιμές αναλαμβάνουμε μεταφορές δεμάτων και εμπορευμάτων στα Μεσόγεια Αττικής.

Μεταφορές – Διανομές Αθήνα και Προάστια


Μεταφορές και διανομές σε όλη την Αθήνα. Σε καθημερινή βάση εξυπηρετούμε διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων σε Αθήνα, Πειραιά και προάστια του Νομού Αττικής.

Μεταφορές – Διανομές στο Υπόλοιπο Αττικής


Μεταφορές και διανομές εμπορευμάτων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα. Με τις χαμηλότερες τιμές και τακτικά δρομολόγια…


Εξόφληση αντικαταβολών on line


Αντικαταβολές και άμεση απόδοση τουςOn line εξόφληση αντικαταβολών χωρίς τη φυσική σας παρουσία με άμεση κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.


Εξόφληση φορτωτικής On Line


On line εξόφληση φορτωτικής με vivapaymentsΕξοφλήστε on line τα οφειλόμενα κόμιστρα μέσω vivapayments με χρήση της πιστωτικής η της χρεωστικής σας κάρτας.


Περιμένεις Αποστολή εμπορευμάτων;


Ιχνηλάτηση μεταφορώνΠεριμένεις αποστολή από τη μεταφορική μας; Αν είστε παραλήπτης μιας αποστολής από συνεργαζόμενο eshop διαβάστε πατώντας το παρακάτω λίνκ.

Κόστος μεταφοράς δεμάτων η φορτίου σε παλέτα


Μάθε άμεσα πιο είναι το πραγματικό κόστος για τη μεταφορά των εμπορευμάτων άμεσα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και δες την τιμή στο email σου μαζί με Φ.Π.Α.Μεταφορικη εταιρεια Αθήνα Πειραιάς Αττική – Φθηνές μετακομίσεις μεταφορές


Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Αττική με τη Μεταφορική Δρομείς™®. Η Μεταφορική Δρομείς™® ιδρύθηκε το 1995 με στόχο να καλύψει τις ανάγκες σας για μεταφορές μετακομίσεις φθηνά και με ασφάλεια.

Ακολουθώντας μία σταθερά ανοδική πορεία, συνεχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές μετακομίσεις, αστικές διανομές εμπορευμάτων, συσκευασίες, αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων και ιδιόκτητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις.

Μεταφορές Μετακομίσεις Διανομές πάντα στο σωστό χρόνο

Μεταφορες ΜετακομισειςΗ Μεταφορική Δρομείς™® διαθέτει σύγχρονο στόλο φορτηγών δημοσίας χρήσεως διαφόρων διαστάσεων & τονάζ, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα, ανυψωτικά μηχανήματα & διάφορα άλλα απαραίτητα μηχανήματα, που είναι χρήσιμα για να γίνουν ασφαλείς & σωστές μεταφορές μετακομίσεις.

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους σε όλο το νόμο Αττικής, αλλά & σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα & με μικρό κόστος. Σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στις μεταφορές μετακομίσεις σας.


 

Φθηνές Μεταφορές Μετακομίσεις – Μεταφορικη εταιρεια Αθήνα Αττική


Μικρομεταφορές - Μεταφορές μετακομίσεις Αττική ΑθήναΠροτεραιότητα μας στη Μεταφορική Δρομείς™® είναι η αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη σε μεταφορές μετακομίσεις, με έμπειρο & ειδικευμένο προσωπικό, προσφέροντας συνέπεια, ασφάλεια & σεβασμό. Στη Μεταφορική Δρομείς™® φέρνουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας με σιγουριά και υπευθυνότητα. Η οργάνωση η συνέπεια & εργατικότητα του εξειδικευμένου προσωπικού στη μεταφορική εταιρεία μας, στις μεταφορές μετακομίσεις έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών μας, εδώ & χρόνια.

 


Η Μεταφορική Δρομείς™® μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα της μεταφοράς ( μεταφορές μετακομίσεις οικιών, δημόσιων οργανισμών, μεταφορές μετακομίσεις εταιρειών, αστικές διανομές πόρτα – πόρτα – δέμα – δέμα, συσκευασίες & αποθήκευση οικοσκευών ) έχει ως αποτέλεσμα την προοδευτική αύξηση του πελατολογίου μας, που περιλαμβάνει ιδιώτες, δημόσιες υπηρεσίες, εταιρείες… Η πολύχρονη πείρα μας στις μεταφορές μετακομίσεις σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε όλες μας τις υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα σε μεταφορές μετακομίσεις οικιών, εταιρειών, αστικές διανομές, συσκευασία & αποθήκευση επίπλων και εργασίες με ανυψωτικό μηχάνημα.

Αν ψάχνεις μεταφορική εταιρεία για μεταφορές μετακομίσεις με ασφάλεια και οικονομικές τιμές, είμαστε η λύση!

Υπηρεσίες - Φθηνές μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα

Μεταφορές Μετακομίσεις Διανομές με εμπειρία 25 χρόνων

Μεταφορές μετακομίσεις, διανομές στις πιο συμφέρουσες τιμές, Αθήνα, Πειραιά και σε όλα τα Προάστια του Νομού Αττικής.

Πάρε OnLine τιμές για Μικρό Μεταφορές Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής


Στη μεταφορική Δρομείς διαθέτουμε ιδιόκτητα βαν φορτοταξί κατάλληλα για οποιαδήποτε μεταφορά. Πάρε online στο email σου τιμή με Φ.Π.Α για μικρομεταφορές στην Αθήνα. Είτε θέλεις να μεταφέρεις ένα έπιπλο η τη μεταφορά λίγων αντικειμένων σε εμάς θα βρεις άμεσα αυτό που θέλεις και σε λογικές τιμές.

Ψάχνεις για μικρομεταφορά; Πάρε άμεσα τελική τιμή με Φ.Π.Α για τη μικρομεταφορά σου. Μεταφορά ενός αντικειμένου η ενός επίπλου άμεσα και οικονομικά με τη μεταφορική Δρομείς.


Μεταφορά Κουζίνας


Μεταφορά ηλεκτρικής κουζίνας Αθήνα


OnLine τελική τιμή με Φ.Π.Α για μεταφορά ηλεκτρικής κουζίνας στην Αθήνα

Μεταφορά Πλυντήριο


μεταφορά πλυντηρίου


Δείτε τιμή τελική με Φ.Π.Α για μια μεταφορά πλυντηρίου στην Αθήνα συμπληρώστε τη φόρμα

Μεταφορά Καναπέ


Μεταφορές μετακομίσεις επίπλων


Πάρτε τελική τιμή με Φ.Π.Α OnLine για μεταφορά καναπέ Αθήνα, Πειραιά

Μεταφορά Ψυγείου


Μεταφορές μετακομίσεις μικρομεταφορές ηλεκτρικών οικιακών συσκευών με φορτοταξί


OnLine προσφορά  για μεταφορά ψυγείου σε όλη την Αττική με η χωρίς εργατικά


Συχνές ερωτήσεις για μεταφορές μετακομίσεις


Αν πρόκειται για μικρομεταφορά συνήθως το καλύτερο είναι 48 ώρες πριν. Αν είναι να κάνετε μια κανονική μετακόμιση σπιτιού όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Η καλύτερη περίπτωση είναι να αρχίσετε να ψάχνετε για μεταφορική ένα μήνα πριν.

Μια απλή μεταφορά ξεκινάει από τα 35€ όταν πρόκειται για ένα με δύο αντικείμενα χωρίς εργατικά και για απόσταση το Α μ,ε το σημείο Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα. Οι μετακομίσεις με εργατικά ξεκινάνε από τα 120€ για μικρές μετακομίσεις.

Μπορείτε να μας καλέστε στο 2103001380 και να κλείσετε ραντεβού για εκτίμηση δωρεάν στο χώρο σας η να συμπληρώσετε τη φόρμα κόστους μετακόμισης κάνοντας κλικ εδώ

Μπορείτε να δείτε τη φόρμα κόστους μεταφοράς εμπορευμάτων για να πάρετε ένα απόσπασμα για τη δική σας μεταφορά εμπορευμάτων κάντε κλικ εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και για συνεργασία με τη μεταφορική μας σε διανομές καλέστε μας στο 2103001380
Διανομές εμπορευμάτων — Μεταφορές φορτίων

Η μεταφορική Δρομείς καθημερινά καλύπτει όλο το Νομό Αττικής με σταθερά χαμηλές τιμές και πάντα στο σωστό χρόνο παράδοσης. Δείτε όλες τις περιοχές εξυπηρέτησης μεταφορών

Μπορούμε να αναλάβουμε εξολοκλήρου της μεταφορές και τις διανομές σας σε όλη την Αττική αλλά και μέσω πρακτορείων σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνία για μεταφορές

Διαθέτουμε αποθηκευτικό χώρο στο Αιγάλεω για συγκέντρωση, αποθήκευση, διαλογή και στη συνέχεια τη διανομή των εμπορευμάτων σας.

Η μεταφορική Δρομείς καλύπτει δρομολόγια από Αθήνα προς Κόρινθο και Πάτρα. Τα δρομολόγια γίνονται μια με δύο φορές τη βδομάδα

Η μεταφορική Δρομείς διαθέτει 11 φορτηγά. Τα 4 από αυτά είναι βαν φορτοταξί διαφορών διαστάσεων.

Στη μεταφορική Δρομείς φροντίζουμε το κέρδος μας να είναι από πολλές συνδυασμένες μεταφορές. Το ότι εργαζόμαστε φθηνά δε σημαίνει ότι θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Κοινοποίηση στα social media