Ποίο είναι το κόστος μετακόμισης στην Αθήνα;

Ποίο είναι το κόστος μετακόμισης στην Αθήνα;

Ποίο είναι το πραγματικό κόστος μετακόμισης στην Αθήνα

Δείτε στο παρακάτω άρθρο μας ποίο είναι το κόστος μετακόμισης στην Αθήνα. Η τιμές είναι ένας μέσος όρος για να σας κατατοπίσει που κυμαίνονται οι τιμές στις μεταφορικές εταιρείες μετακόμισης στην Αθήνα.

      1.Ποιο είναι το κόστος για μετακόμιση στην Αθήνα;

Μια τοπική μεταφορική εταιρεία νόμιμη χρεώνει με την ώρα, και με βάση το μέσο κόστος τοπικών μετακόμιση, η πρόσληψη 2 ανδρών με ένα φορτηγό θα σας κοστίσει μεταξύ 90 έως 120€ οι πρώτες 2 ώρες και μετά γύρω στα 50 ευρώ ανά ώρα .

      2.Κόστος για να προσλάβει μεταφορείς στην Αθήνα

Κάθε ευρώ μετράει ανεξάρτητα από το αν διοργανώνετε μια τοπική ή μια συνδυαστική μετακόμιση. Ανάλογα με το πού ζείτε, οι τιμές και το συνολικό κόστος μετακόμισης θα διαφέρουν. Θα χρεωθείτε με ωριαία χρέωση για εργάτες μετακόμισης.

Αυτή η ωριαία ισοτιμία ισχύει ανεξάρτητα από το εάν οι μετακινητές περιτυλίγουν, φορτώνουν ή οδηγούν από το σημείο Α στο σημείο Β.
Τα έξοδα ταξιδιού μπορούν επίσης να ισχύουν ανάλογα με τη θέση παραλαβής και τη θέση παράδοσης.

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό το τέλος θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ της μεταφορικής και του πελάτη, ανάλογα με την απόσταση του ταξιδιού. Μπορεί επίσης να χρεωθείτε για τα υλικά συσκευασίας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό κατά νου, όταν τους ζητάτε να εκτιμήσουν το κόστος μετακόμισης.

      3. Κόστος εργατικών για μετακόμιση στην Αθήνα

Φυσικά, το μέγεθος του σπιτιού σας έχει σημασία κατά τον υπολογισμό του κόστους της μετακόμισης στην Αθήνα. Λαμβάνοντας υπόψη τη μέση χρέωση των περίπου 20€ ανά ώρα των εργατών μετακόμισης, εδώ είναι το κατά προσέγγιση κόστος που μπορείτε να περιμένετε για την τοπική σας μετακόμιση στην Αθήνα:

      4.Κόστος μετακόμισης γκαρσονιέρας στην Αθήνα

Η μετακόμιση από ένα διαμέρισμα τύπου γκαρσονιέρας (στούντιο) με τη βοήθεια 2 εργατών θα σας κοστίσει περίπου € 150 – € 200 εάν ολοκληρωθούν οι εργασίες φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης εντός 3-4 ωρών.

      5. Κόστος μετακόμισης σε δυάρι σπίτι στην Αθήνα

Η μετακόμιση από ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι 50 με 60 τετραγωνικά πιθανόν να σας κοστίσει μεταξύ €220 εώς και €300 αν υπολογίσετε 3 εργάτες μετακόμισης που θα ολοκληρώσουν την εργασία της μετακόμισης σας ολοκληρώνουν σε 5-6 ώρες.

      6. Κόστος μετακόμισης σε τριάρι στην Αθήνα

Εάν μετακομίζετε από ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι περίπου στα 80 τετραγωνικά, αναμένετε να πληρώσετε € 350 – € 500 για 4 εργάτες που θα καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την μετακόμιση σας σε περίπου 8-9 ώρες.

      7.Εκτίμηση δωρεάν στο χώρο σας για μετακομίσεις στην Αθήνα

Εάν το σπίτι σας είναι μεγαλύτερο από τα παραπάνω παραδείγματα, τότε η τιμή μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Παρόλα αυτά, η καλύτερη επιλογή σας για να έχετε καλύτερη εικόνα για το πόσο θα κοστίσει η δική σας μετακόμιση είναι να καλέσετε τη μεταφορική για δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας

https://www.oi-dromeis.gr

Γράψτε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.