Φθηνές μεταφορές Αθήνα

Μεταφορική Δρομείς Φθηνές μεταφορές Αθήνα


  • Ψάχνετε οικονομική μεταφορική στην Αθήνα;
  • Θέλεις μεταφορική με μικρό φορτηγό;
  • Αναζητάς μεταφορική για μεταφορά λίγων αντικειμένων;
  • Θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζουν οι μετακομίσεις σπιτιών;

Στη μεταφορική Δρομείς θα σου αναλύσουμε τα πάντα έτσι ώστε να γνωρίζεις ποία μεταφορική να επιλέξεις για να κάνεις τις μεταφορές μετακομίσεις σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Δείτε πως θα κάνετε φθηνές μεταφορές Αθήνα,  Πειραιά και στα Προάστια Αττικής

Δρομείς οικονομική μεταφορική στην Αθήνα

Για εσένα που θέλεις οικονομική μεταφορική Αθήνα, Πειραιά η στα Προάστια της Αττικής , η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει οικονομικά μεταφορές φορτίων. Διαθέτουμε 11 φορτηγά διαφόρων διαστάσεων από μικρά βαν έως φορτηγά με 6 μέτρα καρότσα. Έτσι δεν έχετε σε κάτι να διστάσετε, ότι όγκος μεταφοράς κι αν υπάρχει είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε με την ποίο οικονομική προσφορά.

Δρομείς οικονομική μεταφορική Αθήνα

Μη σας αγχώνει ότι κι αν θέλετε να μεταφέρεται, είτε θέλετε μια μικρομεταφορά είτε φουλ φορτίο στη μεταφορική Δρομείς θα βρείτε ανθρώπους έτοιμους να ανταποκριθούν στο αίτημα σας για μεταφορά.

Μεταφορές με μικρό φορτηγό

Στη μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνουμε άμεσα μεταφορές με μικρό φορτηγό. Για εσάς που θέλετε να μεταφέρετε ένα έπιπλο η μια ηλεκτρική συσκευή η ένα ψυγείο και ψάχνετε άμεσα οικονομική λύση είμαστε εδώ με τις φθηνότερες τιμές. Σε εμάς οι μικρομεταφορές ξεκινάνε από τα 35€ και αφορά μεταφορές στην Αθήνα για αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα. Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται εργατικά και Φ.Π.Α 24%

Δρομείς μεταφορική μεταφορές με μικρό φορτηγό

Στη μεταφορική Δρομείς διαθέτουμε 4 μικρά φορτηγά για τις μεταφορές σας και είναι όλα τύπου βαν από 8m3 έως 12m3

Μεταφορά λίγων αντικειμένων

Με 4 βαν φορτοταξί αναλαμβάνουμε μεταφορά λίγων αντικειμένων στις χαμηλότερες τιμές. Είτε θέλετε την παροχή μόνο φορτηγού είτε πλήρη παροχή μεταφοράς τιμές σαν και τις δικές μας δε θα τις βρείτε πουθενά. Η φήμη μας φτάνει σε κάθε γωνία του Νομού Αττικής για μεταφορές λίγων αντικειμένων.

Δρομείς μεταφορική μεταφορά λίγων αντικειμένων

Με τα φορτοταξί βαν και με το έμπειρο προσωπικό μας η μεταφορά σας είναι στα πιο ασφαλή χέρια!

Θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζουν οι μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα;


Μετακομίσεις σπιτιών Αθήνα, Τιμές για μετακομίσεις στην Αθήνα από τη μεταφορική Δρομείς


Μετακομίσεις σπιτιών : Τιμές για μετακόμιση σε φοιτητικό σπίτι η γκαρσονιέρας στην Αθήνα

Εδώ αναλύουμε τιμές για μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα, δείτε αναλυτικά τις τιμές και κάντε τη μετακόμιση του σπιτιού σας πιο φθηνά και με ασφάλεια.

Αν έχετε ένα μικρό σπίτι φοιτητικό η μια γκαρσονιέρα και θέλετε να μετακομίσετε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μετακομίσετε με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά.

Τα πακέτα μας ένα φοιτητικό σπίτι η μια μετακόμιση γκαρσονιέρας στην Αθήνα, αναφέρετε σε όλα τα πράγματα που μπορεί να έχει μια γκαρσονιέρα, τα πράγματα αυτά μπορεί να είναι, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, κρεβάτι, τραπέζι, και διάφορα άλλα πράγματα.

  • Η τιμή για φοιτητικό σπίτι η μια γκαρσονιέρα ξεκινάει από τα 100€. Η τιμή είναι σχετική και παίζει σημαντικό ρόλο τα σημεία φορτοεκφόρτωσης.

Μετακομίσεις σπιτιών: Τιμές μετακόμισης σε δυάρια σπίτια στην Αθήνα

Ένα δυάρι σπίτι υπολογίζετε περίπου στα 60 τ.μ. Οι τιμές που θα δώσουμε για μια τέτοια μετακόμιση σπιτιού και δεν περιλαμβάνουν συσκευασία επίπλων, ρούχων και υαλικών καθώς οι απαιτήσεις τον πελατών μας διαφέρουν.
Για να καλύψουμε ξεχωριστά την κάθε απαίτηση τον πελατών μας έχουμε δημιουργήσει μια φόρμα όπου ο πελάτης καλείτε να συμπληρώσει δίνοντας έτσι περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο του και τις απαιτήσεις του.
Ωστόσο οφείλουμε να σας δώσουμε μια τιμή μετακόμισης σε ένα σπίτι δυάρι με ότι μπορεί να περιλαμβάνει το σπίτι χωρίς συσκευασία.

  • Τιμή μετακόμισης για δυάρι στην Αθήνα από 200€

Μετακομίσεις σπιτιών: Τιμές για μετακόμιση σε Τριάρια σπίτια στην Αθήνα

Για ένα τριάρι σπίτι οι απαιτήσεις είναι ασφαλώς πιο μεγάλες, ένα τριάρι σπίτι έχει περισσότερα έπιπλα και απαιτεί καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη προσοχή ως προς την συγκέντρωση τον πραγμάτων.
Συνήθως σε μεγάλες μετακομίσεις ερχόμαστε στον χώρο σας για δωρεάν εκτίμηση των πραγμάτων σας χωρίς να είναι δεσμευτική η επίσκεψη.

  • Τιμή μετακόμισης για τριάρι στην Αθήνα από 300€

Στη μεταφορική Δρομείς κατανοούμε όλες τις ανάγκες σας για μετακομίσεις σπιτιών και είμαστε δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο, φιλικό και πάντα με το χαμόγελο. Οι μετακομίσεις σπιτιών είναι κάτι που το κάνουμε σχεδόν καθημερινά και αποτελεί πλέον τρόπο ζωής για εμάς και τους εργαζομένους στη μεταφορική μας εταιρεία.

Ο στόλος φορτηγών οχημάτων μας είναι ιδιόκτητος και διαθέτουμε όλη τη γκάμα φορτηγών. Όταν λέμε όλη την γκάμα το εννοούμε και είμαστε μια από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουμε από φορτηγάκια μικρά βαν έως και φορτηγά συρόμενα και επικαθήμενα.

Δοκιμάστε τώρα τις υπηρεσίες μας και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι με την επιλογή που κάνατε. Οι ολοκληρωμένες μας υπηρεσίες στις μεταφορές μετακομίσεις και οι χαμηλές τιμές, μας καθιστούν στις κυρίαρχες μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα στο να κερδίσουμε πιο οικονομικά μια εργασία.

Στη μεταφορική Δρομείς όταν αναλαμβάνουμε μια μετακόμιση το κάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Το προσωπικό μας θα αναλάβει να μεταφέρει τα αντικείμενα σας σαν να είναι τα δικά τους υπάρχοντα. Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες και ποτέ σε εμάς δε θα υπάρξουν κρυφές χρεώσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια που παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων έχουμε μάθει, έχουμε εκπαιδευτεί και γνωρίζουμε πολύ καλά όλες τις δυσκολίες και τα απρόοπτα που μπορεί να τύχουν σε μια μεταφορά η μετακόμιση. Εξάλλου μια μεταφορά η μια μετακόμιση ποτέ δεν είναι ίδια με μια άλλη. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά.

Μη χάνετε χρόνο… για μετακομίσεις σπιτιών Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής είμαστε μονόδρομος και στις υπηρεσίες και στις τιμές!

Τηλεφωνήστε τώρα 2103001380 και πάρτε την καλύτερη προσφορά για μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App