Συχνές ερωτήσεις για μεταφορές μετακομίσεις

Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις μεταφορές μετακομίσεις και τις διανομές εμπορευμάτων. Εδώ είναι μερικές μόνο από τις συχνές ερωτήσεις που ακούμε στην Μεταφορική Δρομείς.

Γενικές ερωτήσεις για μεταφορές

Πώς μπορώ να πάρω μια προσφορά;

Για να πάρετε μια προσφορά η συμπληρώνεται τη φόρμα επικοινωνίας με λεπτομέρειες για τη μεταφορά σας η μας καλείτε στο 2103001380 καθημερινά 8:00π.μ με 16:00μ.μ

Πόσο μπορεί να μου κοστίσει μια οδική μεταφορά εντός Νομού Αττικης;

Οι τιμές για οδικές μεταφορές στο Νομό Αττικής ορίζονται με βάση των όγκο και την απόσταση των σημείων φορτοεκφορτωσης. Σημαντικό ρόλο στην τιμή παίζει και το είδος του φορτίου πχ αν είναι σε παλέτες, χύμα κτλπ.

Πόσες μέρες πριν πρέπει να σας καλέσω για μια οδική μεταφορά;

Αυτό εξαρτάται από την εποχή. Καλό θα ήταν να κλεισετε τη μεταφορά σας όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ερωτήσεις για διανομές εμπορευμάτων

Καλυπτεται όλο το Νομό Αττικής για διανομές;

Ναι, καλύπτουμε όλο το Νομό Αττικής σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Πόσο κοστίζουν οι διανομές εμπορευμάτων στο Νομό Αττικής;

Θα πρέπει να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον όγκο των εμπορευμάτων πχ αν είναι δέματα η αν τα εμπορεύματα σας είναι σε παλέτες. Άλλος παράγοντας είναι το βάρος του φορτίου και αν η παραδόσεις των εμπορευμάτων σας είναι σε καταστήματα, ιδιώτες η σε σούπερ μάρκετ.

Διαθέτετε μικρά βαν φορτηγά για διανομές στην Αθήνα;

Διαθέτουμε φορτηγά βαν κατάλληλα για διανομές εμπορευμάτων στην Αθήνα. Γενικώς διαθέτουμε όλων των διαστάσεων φορτηγά δημόσιας χρήσης και αναλαμβάνουμε διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων σε όλο το Νομό Αττικής.

Αναλαμβάνεται διανομές και σε πρακτορεία μεταφορών;

Μάλιστα αναλαμβάνουμε μεταφορές και διανομές σε πρακτορεία μεταφορών, ότι φορτίο κι αν έχετε.

Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές δεμάτων στο Νομό Αττικής;

Μπορείτε να μάθετε το κόστος για μεταφορές δεμάτων online. Δείτε το παρακάτω link https://www.oi-dromeis.gr/kostos-metaforas-dematon-emporeumaton-apo-tin-apothiki-mas/

Συχνές ερωτήσεις για διανομές eshop

Γιατί να επιλέξετε τη μεταφορική Δρομείς και όχι μια εταιρεία courier για Διανομές εμπορευμάτων eshop;

Γιατί μπορούμε να μεταφέρουμε σε χαμηλότερες τιμές και μεταφέρουμε και μεγαλύτερα δέματα που σε μια εταιρεία courier είναι ασύμφορα. Εμείς εδώ στη μεταφορική Δρομείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα κόμιστρα για τις αποστολές σας είναι ποιο φθηνά από εταιρείες courier για διανομή δεμάτων στο Νομό Αττικής.

Ανίχνευση Αποστολής - έχετε εφαρμογή για να ξέρουν οι πελάτες σε τι στάδιο βρίσκεται η αποστολή;

Μπορείτε να ενημερωθείτε εσείς ή ο Πελάτης σας για το στάδιο της αποστολής, τους χρόνους παράδοσης και άλλες λεπτομέρειες της αποστολής, μέσα από την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της μεταφορικής Δρομείς.

Η διαδικασία είναι απλή απλά το κάθε κατάστημα πρέπει να μας αποστέλλει ένα αρχείο excel η csv με τους πελάτες που είναι προς αποστολή η σε διαδικασία περισυλλογής.

Ποίες περιοχές καλύπτεται;

Καλύπτουμε σχεδόν όλο το Νομό Αττικής αλλά και μπορούμε να αποστέλουμε τα εμπορεύματα σας και σε πρακτορεία μεταφορών για την υπόλοιπη Ελλάδα.