Μεταφορική Δρομείς

Home / Μεταφορική Δρομείς
Μεταφορική Δρομείς, μεταφορές μετακομίσεις
609 mercedes 4 μετρο για μεταφορές μετακομίσεις
Ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων

Μεταφορική Δρομείς

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η μεταφορική Δρομείς είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ιδρύθηκε το 1995. Ακολουθώντας μία σταθερά ανοδική πορεία, συνεχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές μετακομίσεις, αστικές διανομές εμπορευμάτων, συσκευασίες, αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων και ιδιόκτητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις.

μεταφορές μετακομίσεις, μεταφορική ΔρομείςΗ μεταφορική Δρομείς διαθέτει ένα μεγάλο ιδιόκτητο στόλο φορτηγών δημοσίας χρήσεως διαφόρων διαστάσεων και τονάζ, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα, ανυψωτικά μηχανήματα και διάφορα άλλα απαραίτητα μηχανήματα, που είναι χρήσιμα για να γίνουν ασφαλείς και σωστές μεταφορές μετακομίσεις.

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους σε όλο το νόμο Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με μικρό κόστος.

Σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις μεταφορές μετακομίσεις σας.
Προτεραιότητα μας στη μεταφορική Δρομείς είναι η αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη σε μεταφορές μετακομίσεις, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, προσφέροντας συνέπεια, ασφάλεια και σεβασμό.
Φέρνουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας με σιγουριά και υπευθυνότητα.

0% Ποιότητα
0 Φορτηγά
0 Εργαζόμενοι
0 Έτη εμπειρίας
0 Ικανοποιημένοι πελάτες

Μεταφορές μετακομίσεις διανομές

Τι μας κάνει ξεχωριστούς

Οι μεταφορές μετακομίσεις είναι μια εργασία και γνωρίζουμε απόλυτα ότι έχετε πολλές επιλογές όταν χρειάζεστε μια μεταφορική για τις μεταφορές σας. Με βάση αυτό προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας έτσι να είμαστε η πρώτη σας επιλογή.

Heading
μεταφορές μετακομίσεις, μεταφορική Δρομείς

Μοναδική εμπειρία

Η εταιρεία μας συνειδητοποιεί ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η συνέπεια και η συνολική ικανοποίηση του πελάτη.

Προσιτή τιμολόγηση

Εργαζόμαστε σκληρά, και προσέχουμε πάντα τον πελάτη. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά σίγουρα δε θα πληρώσετε περισσότερα από τι πρέπει για τις υπηρεσίες μας.

Εγγυημένες υπηρεσίες

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να γίνονται εγγυημένα και με ασφάλεια όλες σας οι μεταφορές.

Ιδιόκτητος στόλος οχημάτων

Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά σε διάφορες διαστάσεις και τονάζ καθώς και ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες στις μεταφορές μετακομίσεις σας.

Τα φορτηγά μας

Δείτε τα οχήματα μας

Fiat ducato

Fiat ducato

Βαν μικρό για μικρομεταφορές

Κάντε εγγραφή για να μαθαίνετε νέα μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Διαβάστε τη πολιτική ιδιωτικού απορρήτου.