Φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

Φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

Φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα ΠάτραΦθηνές φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα με τη μεταφορική Δρομείς. Και στις φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα η μεταφορική Δρομείς είναι δίπλα σας! Για εσένα που είσαι φοιτητής υπάρχει η μεταφορική Δρομείς που γνωρίζει τις ανάγκες σου.

Πόσο κοστίζουν οι φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα;

 • Από 220€, 1 εργάτης μεταφοράς, Φορτηγό μεταφοράς στην τιμή δεν περιλαμβάνετε Φ.Π.Α
 • Μια απλή μεταφορά μπορεί να ξεκινήσει από 120€. Οι κυριότεροι παράγοντες που θα καθορίσουν την τιμή της μετακόμισης είναι:Η ποσότητα των αντικειμένων, Αν χρειαστείτε εργατικά, αν χρειαστείτε αμπαλάζ, όροφος φόρτωσης και εκφόρτωσης, περιοχή φόρτωσης και εκφόρτωσης

Μοναδικές υπηρεσίες στις φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα – Μεταφορική Δρομείς

Στα τόσα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας έχουμε μετακομίσεις εκατοντάδες φοιτητικά σπίτια από Αθήνα για Πάτρα και αντιστρόφως! Οι μετακομίσεις που εκτελούμε από Αθήνα Πάτρα αφορούν τη μετακόμιση μικρών οικοσκευών όσο και την μεταφορά ή διανομή εμπορευμάτων για επιχειρήσεις.

Στην πλειοψηφία τους όμως είναι μετακομίσεις φοιτητών που διαμένουν στην Αθήνα και σπουδάζουν στην Πάτρα. Εξαιτίας της πυκνότητας στα δρομολόγια μπορούμε να σας εγγυηθούμε την χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Οι μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα έχουν πλέον όνομα. Η μεταφορική Δρομείς είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε μεταφορά, όποτε μας το ζητήσετε.

Η διαρκής ενασχόληση μας με τις μεταφορές μετακομίσεις καθιστά την επιχείρηση μας μια από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Αθήνα αλλά και σε δρομολόγια τακτικά από Αθήνα προς Πάτρα.

Ανεξάρτητα από την περιοχή που μένετε στην Αθήνα ή την ημερομηνία που επιθυμείτε να μετακομίσετε, η τιμή της μετακόμισης θα είναι από τις πιο οικονομικές στην αγορά.

Αυτό συμβαίνει διότι αναλαμβάνουμε μετακομίσεις προς Πάτρα από ολόκληρη την Αττική και το κάνουμε τακτικά και με συνδυασμούς δρομολογίων!

Γι αυτό μπορούμε και είμαστε μια από τις φθηνότερες μεταφορικές εταιρείες. Συνεπώς ότι και αν θελήσετε να μεταφέρετε, ανεξαρτήτως περιοχής, αρκεί να μας εμπιστευθείτε. Αναλυτικά τα πιο συχνά δρομολόγια μας είναι τα εξής:

Τακτικά δρομολόγια συνδυαστικά για φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

 • Μετακομίσεις από Βόρεια προάστια Αττικής προς Πάτρα
 • Μετακομίσεις από Κηφισιά προς Πάτρα
 • Μετακομίσεις από κέντρο Αθήνας προς Πάτρα
 • Μετακομίσεις από Γλυφάδα προς Πάτρα
 • Μετακομίσεις από νότια προάστια Αττικής προς Πάτρα
 • Μετακομίσεις από Πειραιά προς Πάτρα
 • Μετακομίσεις από Χαλάνδρι προς Πάτρα
 • Μετακομίσεις από Μεσόγεια Αττικής προς Πάτρα
 • Μετακομίσεις από Πάτρα προς Αθήνα

Η φθηνότερη μεταφορική για φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

Όπως προαναφέραμε αναλαμβάνουμε μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα και Πάτρα Αθήνα με χαμηλές τιμές. Η διαφορά της εταιρείας μας σε σχέση με άλλες μεταφορικές εταιρείες είναι ότι η γραμμή Αθήνα Πάτρα είναι συνεχώς ανοιχτή σε εβδομαδιαία βάση και συνεπώς δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει η εύρεση οικονομικής μεταφορικής εταιρείας. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε οποιοδήποτε αίτημα με αξιοπιστία, συνέπεια και χωρίς κρυφές προσαυξήσεις στην τελική τιμή.

Επιπρόσθετα προσφέρουμε ειδικά πακέτα μετακόμισης για φοιτητές που θέλουν να εγκατασταθούν στην πόλη της Πάτρας με χαμηλές τιμές. Ειδικά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Φεβρουάριο, Ιούλιο, διοργανώνουμε για φοιτητές ειδικά δρομολόγια από Αθήνα Πάτρα και Πάτρα προς Αθήνα.

Μεταφέρουμε την οικοσκευή σας και από ενδιάμεσες στάσεις!

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις τιμές της μετακόμισης σας στέλνοντας ένα email ή τηλεφωνικά.
210.300.1380

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ

Από 220€
1 Υπάλληλος μεταφοράς
Φορτηγό μεταφοράς
Τιμές για χρήση μόνο φορτηγού για μικρό φοιτητικό σπίτι
Μια απλή μεταφορά μπορεί να ξεκινήσει από 120€. Οι κυριότεροι παράγοντες που θα καθορίσουν την τιμή της μετακόμισης είναι:

Η ποσότητα των αντικειμένων
Αν χρειαστείτε εργατικά
Αν χρειαστείτε αμπαλάζ
Όροφος φόρτωσης και εκφόρτωσης
Περιοχή φόρτωσης και εκφόρτωσης

100% η πιο οικονομική μεταφορική για φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χαρτοκιβώτια για να κάνετε μόνοι σας το αμπαλάζ, η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να σας προμηθεύσει με κάθε είδους υλικά συσκευασίας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνετε και το κόστος της μετακόμισης. Επίσης μη ξεχάσετε να μας ενημερώσετε εάν το σημείο εκφόρτωσης είναι προσβάσιμο σε φορτηγό.

Πάρτε προσφορά

Φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App