Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα

Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιάς Προάστια Αττικής

Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά και προάστια Αττικής με τη μεταφορική Δρομείς. Σαν επαγγελματίες συνεχώς προσπαθούμε να διαμορφώνουμε πακέτα για φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά και  μικρομεταφορές στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε Πειραιά και στα Προάστια του Νομού Αττικής.

Η καλύτερή επιλογή για φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά

Στη μεταφορική δρομείς, αναλαμβάνουμε κάθε μορφή μεταφοράς, όπως η μετακόμιση στο σπίτι, η μετακόμιση γραφείων και παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στις πιο φθηνές τιμές.

Φθηνές μετακομίσεις ΑθήναΈχουμε μια έντονη παρουσία με κυρίαρχη δραστηριότητα στη Αθήνα και γενικά στο Νομό Αττικής. Εκτός από την παροχή μετακόμισης εντός προαστίων, παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες λύσεις για μεταφορές μετακομίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με το καλύτερο προσωπικό, εξοπλισμένο με τα καλύτερα οχήματα και υποστηρικτικά εργαλεία διαθέτουμε τις απαραίτητες άδειες για φθηνές μετακομίσεις Αθήνα , Πειραιά και προάστια Αττικής.

Από το σχεδιασμό, τη συσκευασία και τη μετακόμιση, μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για ανώτερες υπηρεσίες και χαμηλές τιμές. Μπορείτε να βασιστείτε στη μεταφορική μας εταιρεία για κάθε σας ανάγκη σε μεταφορές, μετακομίσεις , διανομές εμπορευμάτων αλλά και μοτομεταφορές σε όλο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής. Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα από τη μεταφορική εταιρεία oi-dromeis.gr

Για Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά και προάστια Αττικής Μεταφορική Δρομείς

Οι τιμές μας για μεταφορές ξεκινάνε από τα 35 ευρώ για απλή μεταφορά χωρίς εργατικά και στις μετακομίσεις από 50 ευρώ μόνο παροχή φορτηγού και από 100 ευρώ για μικρές μετακομίσεις με εργατικό προσωπικό

Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά Προάστια με την καλύτερη μεταφορική

Διαθέτουμε μικρά φορτηγάκια κατάλληλα για φθηνές μετακομίσεις Αθήνα και Πειραιά. Έχουμε το πλεονέκτημα των μικρών ιδιόκτητων φορτηγών και μπορούμε να κάνουμε φθηνές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά και Προάστια Αττικής. Προπάντων στην Αθήνα έχουμε το πλεονέκτημα γιατί έχουμε πληθώρα μικρών φορτηγών οχημάτων και μπορούμε να κινούμαστε με άνεση σε στενούς δρόμους.

Έτσι λοιπόν όλοι εσείς που αναζητάτε μια άμεση και καλή λύση για μεταφορές, μικρομεταφορές και φθηνές μετακομίσεις Αθήνα και Πειραιά σίγουρα θα βρείτε ένα πακέτο που να καλύπτει της ανάγκες σας στο επιθυμητό κόστος.

Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα

Η καλύτερη επιλογή για φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά

Δείτε ενδεικτικά κάποιες τιμές έτσι ώστε να κατατοπιστείτε στο τι θα πληρώσετε για μια μετακόμιση στην Αθήνα:

Σίγουρα δε θα πληρώσετε τίποτε παραπάνω από τις συμφωνημένες υπηρεσίες μας. Έχουμε φήμη ότι αναλαμβάνουμε φθηνές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά, Προάστια και δεν το χαλάμε αυτό.

Τιμές για μετακόμιση φοιτητικού σπιτιού η γκαρσονιέρας στην Αθήνα

Αν έχετε ένα μικρό σπίτι, μια γκαρσονιέρα και θέλετε να μετακομίσετε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη μετακόμιση με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά.

Η προσφορά για μια μετακόμιση φοιτητικού σπιτιού η γκαρσονιέρας στην Αθήνα αναφέρετε σε όλα τα πράγματα που μπορεί να έχει μια γκαρσονιέρα , τα πράγματα αυτά μπορεί να είναι, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, κρεβάτι, τραπέζι, και διάφορα άλλα πράγματα.

  • Τιμή γκαρσονιέρας από 100 ευρώ και περιλαμβάνει φορτηγό με 2 άτομα. Η τιμή είναι ενδεικτική γιατί συνήθως ποτέ μια μεταφορά η μετακόμιση δεν είναι ίδια με μια άλλη.

Είμαστε η καλύτερη επιλογή για φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά Προάστια Αττικής.

Τιμή μετακόμισης σπιτιού στην Αθήνα με ένα υπνοδωμάτιο

Θα πρέπει πάνω από όλα να κατανοήσετε ότι καμία μετακόμιση η μεταφορά δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος της μετακόμισης και οι τιμές είναι καθαρά ενδεικτικές.
Ένα δυάρι σπίτι υπολογίζετε περίπου στα 60 τ.μ. Οι τιμές που θα δώσουμε για ένα τέτοιο σπίτι δεν συμπεριλαμβάνουν συσκευασία επίπλων, ρούχων και υαλικών καθώς οι απαίτησης τον πελατών μας διαφέρουν.

Για να καλύψουμε ξεχωριστά την κάθε απαίτηση τον πελατών έχουμε δημιουργήσει μια φόρμα όπου ο πελάτης καλείτε να συμπληρώσει δίνοντας μας έτσι περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο του και τις απαιτήσεις του.

Ωστόσο οφείλουμε να σας δώσουμε μια ενδεικτική τιμή προσφοράς μετακόμισης για ένα δυάρι σπίτι με ότι μπορεί να περιλαμβάνει ένα τέτοιο σπίτι χωρίς συσκευασία.

  • Τιμή μετακόμισης σπιτιού με ένα υπνοδωμάτιο στην Αθήνα από 160€ και φορτηγό με 2 εργάτες χωρίς συσκευασία, λύσιμο κτλ.

Η τιμή μπορεί να διαφέρει γιατί καμία μετακόμιση δεν είναι ίδια με μια άλλη (Πχ όροφος, αντικείμενα, απόσταση το σπίτι από το δρόμο κτλ)

Η μεταφορική Δρομείς ήταν είναι και θα παραμείνει από τις πιο καλές μεταφορικές για φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιά Προάστια Αττικής

Πάρτε προσφορές από άλλες μεταφορικές και αφήστε εμάς τελευταίους. Εκεί θα διαπιστώσετε ότι όντως διεκπεραιώνουμε φθηνές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής.

Βρείτε τιμές και πληροφορίες για μετακομίσεις στην Αθήνα

Πόσο μπορεί να κοστίσει μια μετακόμιση στην Αθήνα;

Οι τιμές για τις μετακομίσεις δεν είναι κάτι στάνταρ γιατί η μια μετακόμιση με την άλλη είναι και διαφορετική περίπτωση. Μπορούμε όμως ενδεικτικά να σας κατατοπίσουμε για το κόστος της μετακόμισης σας στην Αθήνα.

  • Μετακόμιση σε γκαρσονιέρα τιμή για φορτηγό με 2 άτομα από 100€
  • Μετακόμιση σπιτιού με ένα υπνοδωμάτιο για φορτηγό με 2 άτομα από 160€
  • Μετακόμιση σπιτιού με 2 υπνοδωμάτια για φορτηγό με 2 άτομα από 250€

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α και συσκευασία

Πως να οργανώσω καλύτερα τη δική μου μετακόμιση;

Το σημαντικότερο είναι να οργανωθείτε από νωρίς για την όλη διαδικασία της μετακόμισης. Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα.

  • Φτιάξε μια λεπτομερή λίστα με όλες τις εργασίες μετακόμισης που έχεις να κάνεις. Για να γίνει εύκολα η μετακόμιση σου, είναι σημαντικό να την κάνεις με οργάνωση και τάξη. Μην παραλείψεις τίποτα, φτιάξε μια λίστα με όλες τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που θα πρέπει να ακολουθήσεις.
  • Πάρε περισσότερα υλικά από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι. Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα πρέπει να προμηθευτείς κούτες, ταινίες συσκευασίας, μαρκαδόρους και αεροπλάστ. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις, για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις περισσότερα.
  • Μην είστε υπερβολικοί στο γέμισμα των κιβωτίων. Για να γίνει εύκολα η μεταφορά των πραγμάτων, είναι σημαντικό να μην υπερβάλεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε να βάλεις τα βαριά αντικείμενα σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε ελαφριά αντικείμενα.
  • Φτιάξε ένα πλάνο για την τοποθέτηση αντικειμένων στον καινούργιο σπίτι. Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα, είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο, ώστε να μεταφερθούν κατευθείαν στη θέση τους.
  • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα. Μια ακόμα συμβουλή που φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη στη μετακόμιση, είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι, θα μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή πού είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

Το σημαντικότερο πράγμα στη μετακόμιση είναι η σωστή οργάνωση. Μετά από τις παραπάνω συμβουλές φροντίστε να έχετε κρατήσει χώρο για το φορτηγό για την ημέρα της μετακόμισης και να έχετε ενημερώσει τους υπόλοιπους ενοίκους έτσι ώστε αν έχει πάρκιν η πολυκατοικία σας να μη χρειάζεται ο οδηγός του φορτηγού η του ανυψωτικού να τραβάει το φορτηγό μπρος πίσω.

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App