Δρομείς μεταφορική | Μεταφορές και διανομές εμπορευμάτων Αθήνα προς Μεσόγεια Αττικής

Δρομείς μεταφορική μεταφορές μετακομίσεις Διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων απο Αθήνα για Μεσόγεια φθηνά και άμεσα

Η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει καθημερινά μεταφορές και διανομές από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής.

Μεταφορές και διανομές από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής

Η φιλοσοφία της μεταφορικής εταιρείας Δρομείς είναι η άμεση και χωρίς χρονοτριβές παράδοση των εμπορευμάτων και πακέτων, σε επαγγελματίες και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται και διαμένουν στις πόλεις των Μεσογείων. Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες όπως εργοστάσια παραγωγής πρώτων υλών, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αντιπροσωπείες, παραδίδουν καθημερινά τα εμπορεύματα τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην οδό Λυκαβηττού 1 στο Αιγάλεω και στη συνέχεια εντός 24 ωρών τα εμπορεύματα και οι οικοσκευές παραδίδονται με απόλυτη ασφάλεια στον προορισμό τους, με το χαμηλότερο για την κόστος.

Μεταφορές μετακομίσεις Διανομές από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής

Επίσης τα τελευταία 25 χρόνια η εταιρεία μας αναπτύσσεται στο δύσκολο και υπεύθυνο κλάδο της μετακόμισης, προσπαθώντας να ικανοποιήσει πάντα στο μέγιστο βαθμό τους ιδιώτες που μας εμπιστεύονται. Στη μεταφορική Δρομείς θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες και έμπειρους ανθρώπους που πραγματοποιούν καθημερινά τα τελευταία 25 έτη μεταφορές μετακομίσεις και διανομές εμπορευμάτων.

Μεταφορική από Αθήνα για Μεσόγεια Αττικής με τις φθηνότερες τιμές

Η εταιρεία μας έχει φροντίσει τα τελευταία χρόνια να εφοδιάσει τον στόλο της με τα σύγχρονα φορτηγά αυτοκίνητα και με νέα συστήματα μηχανογράφησης, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται από τη μία η πιο γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων και από την άλλη να εξυπηρετούνται γρήγορα οι επαγγελματίες στην ανεύρεση των χαρτοκιβωτίων και στην διεκπεραίωση των αντικαταβολών τους. Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονους και ασφαλής αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι φυλάσσονται σε 24 ώρη βάση, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες αυστηρές διατάξεις της ευρωπαϊκής ένωσης.

Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας μας διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς, που διακινούν καθημερινά πλήθος εμπορευμάτων, έμπειρο προσωπικό γραφείου, που καθημερινά διεκπεραιώνει επαγγελματικά ραντεβού για την φόρτωση και την εκφόρτωση εμπορευμάτων, πληρωμή αντικαταβολών και εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας.
Δείτε τους προορισμούς μας από Αθήνα προς τα Μεσόγεια Αττικής

Προορισμοί από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής

Σχεδόν καθημερινά αναλαμβάνουμε μεταφορές φορτίων, μετακομίσεις, διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων στις παρακάτω περιοχές: Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Γέρακας, Παλλήνη, Ανθούσα, Πικέρμι, Διώνη, Ντράφι, Σπάτα, Ραφήνα, Νέος Βουτζάς  Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Σχινιάς, Κάτω Σούλι, Άνω Σούλι, Γραμματικό, Βαρνάβας, Καπανδρίτι, Σταμάτα, Δροσιά, Ροδόπολη, Διόνυσος, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα,Βραυρώνα, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Κουβαράς Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φωκαία, Σούνιο, Λαύριο, Κερατέα, Λεγρενά, Βάρη, Βάρκιζα

Μεταφορές μετακομίσεις Διανομές εμπορευμάτων από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής

Τηλέφωνο 2103001380


Συχνές ερωτήσεις για μεταφορές στα Μεσόγεια


Κάνετε καθημερινά αποστολές εμπορευμάτων στα Μεσόγεια Αττικής;

Ναι σε καθημερινή βάση κάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων και δεμάτων προς Μεσόγεια Αττικής


Χρειάζεται να στείλω ένα και μόνο δέμα στην Κερατέα το αναλαμβάνετε;

Το αναλαμβάνουμε ακόμη και αποστολή ενός δέματος.


Που είναι η αποθήκη της μεταφορικής για να φέρω τα εμπορεύματα για αποστολή

Η αποθήκη μας βρίσκεται στην Οδό Λυκαβηττού 1 στο Αιγάλεω


Πως μπορώ να μάθω την τιμή για τις μεταφορές εμπορευμάτων

Μπορείτε να πάρετε online προσφορά μέσω ειδικής φόρμας η να μας καλέσετε στο 2103001380

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App