Πρακτορείο μεταφορών

Πρακτορείο μεταφορών Αθήνα Κόρινθος, Αθήνα, Πάτρα

Πρακτορείο μεταφορών, μεταφορές Αθήνα Κόρινθος, μεταφορές Αθήνα Πάτρα

Πρακτορείο μεταφορών μετακομίσεων. Συνδυαστικά τακτικά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς. Η μεταφορική μας εταιρεία είναι δίπλα σας να σας εξυπηρετήσει στις μεταφορές φορτίων και τις μετακομίσεις σας.

Πρακτορείο μεταφορών Αθήνα Κόρινθος, Αθήνα, Πάτρα

Έχουμε αναπτύξει δίκτυο διανομής και μεταφοράς εμπορευμάτων καθημερινά στις εξής περιοχές: Αθήνα, όλο το Νομό Αττικής,

Μεσόγεια, Γέρακας, Παλλήνη, Σπάτα, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αρτέμιδα, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Κορωπί, Καλύβια,

Κερατέα, Λαγονήσι, Αγία Μαρίνα, Βάρη, Ωρωπός, δήλεσι, Αυλίδα, Νέα Πέραμος, Μέγαρα, Κινέτα, Αγίους Θεοδώρους σε όλη την Κορινθία,

Λουτράκι, Κιάτο, Δημηνίο, Ξυλόκαστρο, Δερβένι, Άργος, Ναύπλιο Ακράτα, Αίγιο, Πάτρα και σιγά σιγά με σταθερά βήματα προσπαθούμε κάθε χρόνο να επεκταθούμε και σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδος.

Οι τιμές μας είναι χαμηλές και οι παραδόσεις καθημερινές σε όλες τις παραπάνω περιοχές.

Πρακτορείο μεταφορών Αθήνα Κόρινθο – Αθήνα Πάτρα

Εκτός από το χώρο μας που βρίσκεται στο Αιγάλεω αναλαμβάνουμε και περισυλλογές εμπορευμάτων η ειδών οικοσκευής από το χώρο σας. Είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας.

Μετακομίσεις μικρού η κανονικού φορτίο από Αθήνα Πάτρα η από Αθήνα προς Κόρινθο

Είτε μεταφέρετε τα υπάρχοντα ενός διαμερίσματος από τη μια πόλη στην άλλη, είτε μεταφέρετε τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης σε καινούρια γραφεία ή εγκαταστάσεις, υπάρχει η Μεταφορική Δρομείς για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

Εμπιστευτείτε τη φήμη της μεταφορικής » Δρομείς » για μεταφορές μετακομίσεις και επιλέξτε τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Οι συστάσεις των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών μας μπορεί να είναι εξίσου ένας πολύτιμος παράγοντας στην επιλογή σας.

Μην ξεχνάτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα απαιτούν ειδική αντιμετώπιση, την οποία η μεταφορική Δρομείς μπορεί να σας προσφέρει με αξιοπιστία. Εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, μεγάλα μουσικά όργανα και άλλα πολύτιμα ή εξειδικευμένα αντικείμενα απαιτούν προσεκτική συσκευασία και μεταφορά από ειδικούς.

Με τη μεταφορική Δρομείς αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά, από τη στιγμή που τα υλικά αλλά και η ίδια η συσκευασία ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, κάνοντας έτσι την μετακόμισή σας αξιόπιστη και υπεύθυνη.

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα – Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Κόρινθος

Συνδυαστικά δρομολόγια Αθήνα Κόρινθος και Αθήνα Πάτρα. Περισυλλογές εμπορευμάτων και οικοσκευών από το χώρο σας άμεσα, υπεύθυνα και φθηνά. Οι μεταφορές και οι μετακομίσεις σας επιλέγοντας μας να γνωρίζετε ότι βρίσκονται στα σωστά χέρια.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε εμάς;

  • Βρίσκετε σχεδόν πάντα τη φθηνότερη προσφορά για μεταφορές μετακομίσεις.
  • Τα εμπορεύματα σας ταξιδεύουν με ασφάλεια.
  • Παραδόσεις καθημερινά και με ασφάλεια .
  • Είσπραξη αντικαταβολών και άμεση απόδοση τους.
  • Περισυλλογές εμπορευμάτων από το χώρο σας.
  • Ποιο γρήγορα και πιο οικονομικά από άλλες μεταφορικές και εταιρείες ταχυμεταφορών.

Δείτε άλλες υπηρεσίες που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τηλέφωνο: 2103001380
Φαξ: 2103003651
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00 Π.μ – 16:00 Μ.μ
Πάρτε προσφορά
Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App