Μετακομίσεις

Μετακομίσεις Σπιτιών φθηνά και άμεσα με τη μεταφορική Δρομείς

Μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων, εταιρειών

Μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων, εταιρειών με τη μεταφορική Δρομείς. Η μεταφορική Δρομείς παρέχει λύσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις μετακομίσεις. Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων & έμπειρο ελληνικό προσωπικό εξειδικευμένο για τον τομέα της μετακόμισης.

Η εμπειρία μας καθώς και η εμπιστοσύνη σας μας καθιστά πρώτους στον τομέα των μετακομίσεων. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει όλη την μετακόμιση σας χωρίς εσείς να κάνετε το παραμικρό! Αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση εξοπλισμών και οικοσκευών για λογαριασμό εταιριών και ιδιωτών εντός Αττικής, από Ν.Αττικής προς κάθε σημείο της Ελλάδας εκτός Νησιών.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Όλες οι λύσεις με τις φθηνότερες τιμές

 • Συσκευασία
 • Φόρτωση
 • Μεταφορά
 • Εκφόρτωση
 • Αποσυσκευασία

 

Μοναδικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μετακομίσεις σας στις χαμηλότερες τιμές. Η μεταφορική Δρομείς σας παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα μπρος στο κέρδος.

Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στις μετακομίσεις

Μετακομίσεις φθηνές από έμπειρο προσωπικό

Η τεχνογνωσία, η πείρα μας, η σωστή οργάνωση και ο κατάλληλος συντονισμός μας επιτρέπουν να εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο βαθμό όλους τους διαθέσιμους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα τεχνικά μέσα, για να μετακομίσετε χωρίς έγνοια.

Κάθε μετακόμιση σπιτιού είναι μοναδική και κάθε πελάτης έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Καταλαβαίνουμε και προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις ανάγκες. Κάθε ένας από τους υπαλλήλους μας έχει δεσμευτεί να παρέχει μια ομαλή, θετική και συγκινητική εμπειρία, εξασφαλίζοντας ότι έχει ληφθεί μέριμνα για την κάθε λεπτομέρεια.

Η εμπειρία μας έχει δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες και μας έχει κάνει μια πραγματικά σεβαστή και αξιόπιστη εταιρεία μετακόμισης.

Καινοτόμες και φθηνές λύσεις στις μετακομίσεις

Προσφέρουμε καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για την μετακόμιση σπιτιών και επιχειρήσεων. Είτε μετακομίζετε σε τοπικό επίπεδο ή στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχουμε την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για μετακομισεις που είναι αφιερωμένο στο να υπερβεί τις προσδοκίες σας.

Κάθε μετακόμιση είναι πολύ διαφορετική, και προτού να αρχίσετε να την προγραμματίζετε, μιλήστε μας για να επιβεβαιώσετε ότι το σχέδιό σας είναι αποτελεσματικό, προκειμένου να αποφύγετε δαπανηρά λάθη. Εμείς θα σχεδιάσουμε την μετακόμιση σας από την αρχή μέχρι το τέλος, θα καταγράψουμε τα πράγματα σας, θα συνεννοηθούμε με οδηγούς φορτηγών, μεταφορείς, καθώς και πως θα γίνει η παράδοση & όλα όσα χρειάζονται για μια επιτυχημένη μετακόμιση.

Οι υπηρεσίες μας για μετακομίσεις είναι διαθέσιμες 7 ημέρες την εβδομάδα. Είμαστε πάντα εκεί για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες μετακόμισης.

100% η πιο οικονομική μεταφορική στις μετακομίσεις

Με τόσα χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μετακομίσεων μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας για τη διαχείριση της μεταφοράς σας. Τα οχήματα μας είναι εφοδιασμένα με σύστημα εντοπισμού gps και γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται. Με αυτό παρέχουμε καλύτερη ενημέρωση προς τους πελάτες μας αλλά και είναι πιο ασφαλή τα φορτία που διακινούνται.

Μη χάνετε χρόνο επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και πάρτε την καλύτερη λύση για τις μεταφορές σας.

Τα πλεονεκτήματα μας

 • Ιδιόκτητος στόλος
 • Στόλος οχημάτων διαφόρων διαστάσεων και τονάζ
 • Σύστημα εντοπισμού οχημάτων GPS
 • Πλήρως μηχανογραφημένη επιχείρηση
 • Έμπειροι οδηγοί
 • Έμπειρο εργατικό δυναμικό
 • Οικονομικές τιμές
 • Συνδυασμοί δρομολογίων
 • 100% η πιο φθηνή μεταφορική σε μεταφορές μετακομίσεις
Τηλέφωνο: 2103001380
Φαξ: 2103003651
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00 Π.μ – 17:00 Μ.μ
Σάββατο-Κυριακή: 8:00 Π.μ – 16:00 Π.μ
Πάρτε προσφορά

Δείτε άλλες σελίδες που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App