Διανομές

Διανομές εμπορευμάτων με τη μεταφορική Δρομείς

Διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει διανομές εμπορευμάτων στον Νομό Αττικής καθημερινά. Διαθέτουμε φορτηγά από βαν μικρά έως και φορτηγά με μήκος καρότσας 6,20 μ. έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε χώρο συγκέντρωσης εμπορευμάτων και στην συνέχεια την διανομή τους σε όλο το Νομό Αττικής καθώς και μέσω συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα.

Για εσάς που έχετε βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπορική επιχείρηση η ηλεκτρονικό κατάστημα eshop και θέλετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη να αναλάβει τις διανομές στην Αθήνα αλλά και στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής είμαστε από τις καλύτερες λύσεις.

Συγκεντρώνουμε τα εμπορεύματα σε αποθηκευτικό μας χώρο και στη συνέχεια εντός 24 ωρών τα διανέμουμε σε όλη την Αττική με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων.

Η συνεργασία σας μαζί μας είναι εξολοκλήρου δε θα έχετε ποτέ να κάνετε με τρίτους! Η διανομή σας θα γίνεται από τη δική μας εταιρεία στο 100%

Κυρίαρχη δύναμη για διανομές εμπορευμάτων στην Αθήνα!

Διανομές εμπορευμάτων σε σουπερ μάρκετ καταστήματα πρακτορεία ιδιώτες

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αστικών διανομών με εξειδίκευση στην παράδοση κατ’ οίκον, με ιδιόκτητα φορτηγά.

Η εταιρία έχει καταξιωθεί στην παράδοση κατ’ οίκον, αναλαμβάνοντας την παράδοση και τοποθέτηση των εμπορευμάτων στο σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης, καθώς επίσης την αποσυσκευασία και αποκομιδή των υλικών συσκευασίας.

Μπορούμε να παρέχουμε πλήρη μεταφορά υπηρεσιών και υπηρεσιών logistics που θα ταιριάζει τις προδιαγραφές σας.

Είτε το φορτίο σας πρέπει να είναι προσεκτικά συσκευασμένο, με ταχεία ή εξατομικευμένη μεταφορά, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι αυτό που θέλετε, όπου το θέλετε και πότε το χρειάζεστε. Εμείς φροντίζουμε για τα υπόλοιπα.

Διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων για λογαριασμό eshop

Έχεις eshop και θέλεις αξιόπιστο συνεργάτη για τις διανομές των εμπορευμάτων σου;

Η μεταφορική Δρομείς με την ταχύρυθμη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και αντιλαμβανόμενη τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του συγκεκριμένου κλάδου, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση και διανομή σε καταστήματα e shop , για μικρά και μεγάλα δέματα. Με συνεχή παρακολούθηση των αποστολών, αποστολή sms στους παραλήπτες, ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη και διευρυμένο ωράριο διανομών καλύπτουμε πλήρως οποιαδήποτε διανομή e-commerce. Έτσι κάθε eshop έχει τη μεταφορική που μπορεί  να το υποστηρίξει σε κάθε επίπεδο αποστολής δεμάτων και εμπορευμάτων!

 • Διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων για λογαριασμό eshopΤα προβλήματα που προκύπτουν στη διάρκεια διανομής προϊόντων σε ιδιώτες είναι πολλά. Η σωστή οργάνωση και η ενημέρωση είναι η λύση. Έχουμε ασχοληθεί με παραδόσεις προϊόντων σε σπίτια και γνωρίζουμε ακριβώς πως να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις.

Έχεις πολλές παραγγελίες διανομής σε ιδιώτες και οι λύσεις που έχεις έως τώρα δε σε καλύπτουν;

 • Είμαστε εδώ με ιδιόκτητα φορτηγά όλων των διαστάσεων να καλύψουμε όλες σου τις ανάγκες. Διαθέτουμε χώρο συγκέντρωσης εμπορευμάτων και στη συνέχεια τη διαλογή και τη διανομή τους ανά προορισμό.

Με συνεχή ενημέρωση πετυχαίνουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα στις διανομές εμπορευμάτων σε ιδιώτες. Αν έχεις eshop και ψάχνεις συνεργάτη για διανομές των εμπορευμάτων στην Αθήνα αλλά και στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής επικοινώνησε μαζί μας και θα πάρεις την καλύτερη προσφορά αλλά και την αξιοπιστία σε όλο αυτό που κάνουμε.

Στη μεταφορική Δρομείς συνεργαζόμαστε με μεγάλα καταστήματα eshop με είδη οικιακής χρήσης.

Υπηρεσίες για αστικές διανομές εμπορευμάτων και δεμάτων

Δείτε μερικά από τα δημοφιλή φορτία που μεταφέρουμε

 • Διάφορα Εμπορεύματα σε παλέτες
 • Έπιπλα
 • Δέματα
 • Πλακάκια
 • Κόλλες

Διανομές Εμπορευμάτων σε Αθήνα, Μεσόγεια Αττικής, Ωρωπό, Δήλεσι, Αυλίδα, Κορινθία, Ακράτα, Αίγιο, Πάτρα.

 • Παραδόσεις κατ’ οίκον
 • Διανομές εμπορευμάτων για λογαριασμό ehop σε ιδιώτες
 • Αυθημερόν Παράδοση
 • Ασφάλιση Εμπορευμάτων κατά παντός κινδύνου
 • Eναλακτικές Προτάσεις Κοστολόγησης Υπηρεσιών
 • Αναλυτικές Καταστάσεις Χρέωσης Παρεχόμενων Υπηρεσιών
 • Μηχανογραφική Παρακολούθηση Αποστολών
 • Συλλογή Στοιχείων Εξυπηρέτησης Πελατών
 • Δρομολόγηση Αποστολών
 • Σχεδιασμός Ειδικών Προγραμμάτων Διανομής βάσει των Αναγκών του Πελάτη

Οι καλύτερες λύσεις στις ποίο συμφέρουσες τιμές για διανομή εμπορευμάτων. Η μεταφορική Δρομείς είναι δίπλα σας να σας απαλλάξει από το άγχος και τις δυσλειτουργίες στη διανομή εμπορευμάτων.

Βρείτε γρήγορα άλλες υπηρεσίες μας

Μεταφορές μετακομίσεις    Μετακομίσεις σπιτιών Αθήνα Πειραιάς Προάστια Αττικής    Μεταφορές φορτίων - Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων    Μικρομεταφορές με φορτοταξί βαν   Μοτομεταφορές στην Αθήνα με βαν φορτοταξί

Τηλέφωνο: 2103001380
Φαξ: 2103003651
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00 Π.μ – 16:00 Μ.μ
Πάρτε προσφορά
Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App