Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές μετακομίσεις;

Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα;Οι μεταφορές μετακομίσεις είναι εργασίες που συνήθως η μια εργασία με την άλλη διαφέρουν στην τιμή και ποτέ μια μεταφορά η μια μετακόμιση δεν είναι ίδια με μια άλλη. Εμείς όμως εδώ στη μεταφορική Δρομείς θα σας δώσουμε μια εικόνα για να δείτε πόσο κοστίζουν οι μεταφορές μετακομίσεις.

Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα;

  • Σε μία απλή μεταφορά η τιμή ξεκινάει από τα 35€ χωρίς εργατικά
  • Μια μικρή μετακόμιση με φορτοταξί βαν ξεκινάει από τα 60€ χωρίς εργατικά
  • Μια μικρή μετακόμιση με φορτοταξί βαν με εργατικά ξεκινάει από τα 100€
  • Μια μετακόμιση μικρού διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο ξεκινάει με εργατικά από τα 160€

Οι μεταφορές μετακομίσεις μπορεί να σας κοστίσουν πολύ ακριβά αν δεν προσέξετε τι πρέπει να αποφύγετε

Οι μεταφορές και οι μετακομίσεις είναι εργασίες που συνήθως πρέπει να γίνονται από έμπειρους μεταφορείς. Κανείς δε θα ήθελε να εμπιστευθεί τα υπάρχοντα του σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν πώς να μεταφέρουν αντικείμενα. Ειδικά σε βαριά αντικείμενα πχ ψυγείο, πλυντήριο, μπουφέ κτλ αν δεν υπάρχει εμπειρία τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν άσχημα. Φανταστείτε ένα χτύπημα σε έναν μπουφέ αξίας η μια γούβα σε ένα σχεδόν καινούργιο ψυγείο.

Τι να προσέξετε από την μεταφορική που θα επιλέξετε;

Δείτε κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχετε στάνταρ σαν κριτήρια επιλογής μιας μεταφορικής. Κάνεις δε θα ήθελε να μεταφέρει τα αντικείμενα του με κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας. Στη μεταφορική Δρομείς επειδή έχουμε δει και ακούσει πολλά σας επισημαίνουμε τα παρακάτω έτσι ώστε να ξέρετε και να γνωρίζετε τα βασικά

  • Κάντε μια έρευνα πριν κλείσετε τη συμφωνία σας με τη μεταφορική. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το όνομα της εταιρείας και δείτε σχόλια.
  • Μια νόμιμη μεταφορική εταιρεία η ένας μεταφορέας πρέπει να έχει άδεια οδικού μεταφορέα
  • Τα φορτηγά που θα έρθουν θα πρέπει φέρουν κίτρινες πινακίδες με αρχικά ( ΝΧΑ, ΕΚΑ, ΕΚΒ,ΕΚΕ,ΝΧΥ, ΙΑΕ και πάντα χρώματος κίτρινου)
  • Ρωτήστε αν η τιμή που σας δίνουν περιλαμβάνει όλα τα τέλη Φ.Π.Α κτλ.

Μικρομεταφορές με φορτοταξί Βαν στην Αθήνα δείτε τιμοκατάλογο

  • Δείτε τιμές για τις μικρομεταφορές και μικρές μετακομίσεις  με φορτοταξί βαν στην Αθήνα. Οι παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνουν εργατικά και Φ.Π.Α 24%.
Αντικείμενα ΜεταφοράςΑπόσταση μεταφοράςΚόστος μεταφοράς
Μεταφορά Πλυντηρίουέως 10 χιλιόμετρα35€
Μεταφορά ψυγείουέως 10 χιλιόμετρα35€
Μεταφορά κουζίναςέως 10 χιλιόμετρα35€
Μεταφορά σε πλυντήριο, ψυγείο, κουζίναέως 10 χιλιόμετρα60€
Μεταφορά πολυθρόναςέως 10 χιλιόμετρα35€
Μεταφορά καναπέ διθέσιουέως 10 χιλιόμετρα35€
Μεταφορά καναπέ τριθέσιουέως 10 χιλιόμετρα35€
Μεταφορά σε πολυθρόνα, καναπές διθέσιος, καναπές τριθέσιοςέως 10 χιλιόμετρα60€

*Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% και τυχόν εργατικά

Μεταφορική Δρομείς αξιόπιστες και σε χαμηλό κόστος μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα

Μικρές μεταφορές μικρές μετακομίσεις με φορτοταξί στην ΑθήναΦοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα ΠάτραΑνυψωτικό μηχάνημα για μετακόμισηΦορτοταξί Αθήνα, Μικρές μεταφορές και μικρές μετακομίσειςΜικρή μετακόμιση ΑθήναΜετακόμιση ΑθήναΚατηγορίες και περιπτώσεις μετακομίσεων

Εμπιστευθείτε σε έμπειρους, επαγγελματίες τα περιουσιακά σας στοιχεία για να μην έχετε απρόοπτες καταστάσεις. Με μια ζημιά στα υπάρχοντα σας το κόστος μπορεί από μια φθηνή μετακόμιση να καταλήξει σε μια επίπονη και ακριβή εργασία!

Προσοχή λοιπόν στη μεταφορική που θα επιλέξετε να εμπιστευθείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Στη μεταφορική Δρομείς ασχολούμαστε εντατικά με μεταφορές μετακομίσεις τόσο στην Αθήνα αλλά και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα με φόρτωση από το Νομό Αττικής. Σε όλα τα χρόνια της εξέλιξης μας έχουμε πραγματοποιήσει χιλιάδες μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων και εταιρειών και χιλιάδες μεταφορές φορτίων.

Με εμάς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως. Τα αντικείμενα σας και θα βρίσκονται στα σωστά και ασφαλή χέρια και θα τα προσέξουμε σαν να είναι δικά μας. Γι αυτό επιβιώνουμε σε μια αγορά μεγάλου ανταγωνισμού και συνεχώς αναπτυσσόμαστε.

Δοκιμάστε μας αλλά πριν ενημερωθείτε από το διαδίκτυο για τις υπηρεσίες και τη φήμη της εταιρείας μας.

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App