Μικρές μετακομίσεις στην Αθήνα

Αναζητά τη μεταφορική που διαθέτει φορτηγάκια βαν για μικρές μετακομίσεις;

Μικρές μετακομίσεις φθηνά και άμεσα με τη μεταφορική ΔρομείςΣτη μεταφορική Δρομείς διαθέτουμε βαν φορτοταξί κατάλληλα για φθηνές μικρές μετακομίσεις σε Αθήνα Πειραιά και Προάστια Αττικής. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και το προσωπικό μας προσεκτικό και πάντα με το χαμόγελο. Με τη μεταφορική Δρομείς δε έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Η δουλεία σας θα γίνει οικονομικά και επαγγελματικά!

Μικρές μετακομίσεις στην Αθήνα με φορτοταξί

Για εσάς που δεν έχετε πολλά αντικείμενα μεταφοράς η μετακόμισης η μεταφορική Δρομείς είναι διπλά σας με μοναδικά χαμηλές τιμές. Μικρές μετακομίσεις στην Αθήνα με φορτοταξί Η μεταφορική Δρομείς σας λύνει τα χέρια με υπηρεσίες φτιαγμένες στα μέτρα σας.

Μικρά φορτηγά για μικρές μετακομίσεις στην Αθήνα

Διαθέτουμε φορτηγά όλων των τύπων. Μικρά βαν φορτοταξί, μικρά φορτηγά 3,5 και 4 μέτρα. Με εμάς δίπλα σας μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά η τη μετακόμιση σας οπουδήποτε. Είτε είστε στο κέντρο της Αθήνας η κάπου αλλού εντός Νομού Αττικής θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Οι καλύτερες τιμές για μικρές μετακομίσεις στην Αθήνα με φορτοταξί

Είμαστε η ιδανική λύση στις μικρές μετακομίσεις με φορτοταξί στην Αθήνα. Είτε θέλετε μόνο την παροχή φορτηγού με τον οδηγό η πλήρες πακέτο μετακόμισης με εργατικά θα σας δώσουμε τη φθηνότερη τιμή.

Δείτε πόσο κοστίζουν οι μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα

Στη μεταφορική Δρομείς βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και φροντίζουμε ανανεώνοντας το στόλο τον οχημάτων μας να σας παρέχουμε αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις.

Μικρές μετακομίσεις στην ΑθήναΜικρές μετακομίσεις στην Αθήνα με φορτοταξίΦορτοταξί για φθηνή μικρή μετακόμιση στην Αθήνα

Πόσο στοιχίζει μια μικρή μετακόμιση με βαν;

Οι τιμές για μικρές μετακομίσεις με φορτοταξί βαν ξεκινάνε από τα 60€. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται Φ.Π.Α 24% και τυχόν εργατικά.

Γιατί να επιλέξω βαν για μετακόμιση;

Αν έχετε λίγα αντικείμενα φυσικά και συμφέρει να μισθώσετε τα φορτοταξί βαν που διαθέτουμε γιατί η μετακόμιση θα γίνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Τα βαν είναι πιο ευέλικτα να κινούνται ακόμη και σε μικρά σοκάκια και εκτός από αυτό είναι πιο εύκολο στο να βρεθεί χώρος στάθμευσης για ένα βαν.

Αν χρειαστώ και εργατικό προσωπικό πόσο θα στοιχίσει

Οι τιμές για μικρές μετακομίσεις μαζί με προσωπικό ξεκινάνε από τα 100€. Η τιμή είναι τιμή εκκίνησης και δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α 24%

Πόσα φορτοταξί βαν έχετε στη μεταφορική Δρομείς;

Η μεταφορική Δρομείς διαθέτει 4 φορτοταξί βαν σε διάφορες διαστάσεις.

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App