//www.oi-dromeis.gr » Μεταφορές μετακομίσεις Μενίδι

Μεταφορές μετακομίσεις Μενίδι

//www.oi-dromeis.gr » Μεταφορές μετακομίσεις Μενίδι
Μεταφορές μετακομίσεις

Μεταφορές μετακομίσεις Μενίδι

Μεταφορές μετακομίσεις Μενίδι

Μεταφορές μετακομίσεις Μενίδι

 

Οι μετακομισεις είναι δύσκολες και πρέπει να επιλέξουμε προσεκτικά  την μεταφορική εταιρεία, αυτή  που είναι ικανή να μεταφέρει με ασφάλεια και συνέπεια τα αντικείμενα μας. Η μετακόμιση στην Αθήνα, εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων της πόλης, επιβάλλει πολλή προσοχή και απαιτεί όλα τα κατάλληλα μέσα, για να επιτευχθεί γρήγορα, με φτηνές τιμές και αποτελεσματικά. Η εμπειρία της μεταφορικής Δρομείς , καθιστά την εταιρία μας μία από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα, την οποία και αξίζει να εμπιστευτείτε.

Η μεταφορική Δρομείς πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μία ασφαλή και άμεση εξυπηρέτηση στους στενούς δρόμους της Αθήνας, με ασφάλεια και αμεσότητα. Γνωρίζοντας την αδυναμία πρόσβασης σε όλα τα σημεία της πόλης, έχουμε δημιουργήσει έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό στόλο φορτηγών αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων.

Έχουμε διαθέσιμα φορτηγά, μεγάλης χωρητικότητας και ικανά να χωρέσουν και στο στενότερο σοκάκι. Επιπλέον, διαθέτουμε ευέλικτα ανυψωτικά μηχανήματα 27 μέτρων, για να είναι εφικτή η αστική διανομή του προϊόντος σε οποιονδήποτε όροφο της πολυκατοικίας.

Διεκπεραιώνουμε μετακομίσεις εσωτερικού χώρου, μεταφορές και διανομές οικοσκευών, αντικειμένων μεγάλου όγκου όπως πιάνα, εταιρικού εξοπλισμού και ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε το πακετάρισμα, την αποθήκευση και την άμεση μεταφορά των αντικειμένων στον χώρο της επιλογής σας. Εγγυόμαστε μία φτηνή μετακόμιση εντός Αθήνας ή και εκτός άψογα σχεδιασμένη, χωρίς φθορές στα προσωπικά σας αντικείμενα, με ασφάλεια στη διαδρομή, σεβασμό στην προσωπική ιδιοκτησία και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι έμπειροι συνεργάτες μας προσφέρουν διανομές εμπορευμάτων και στον Πειραιά, αλλά και στον ευρύτερο νομό. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εκτός από τις μεταφορές και μετακομίσεις στην Αθήνα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του εθνικού δικτύου της Ελλάδας, με συνέπεια και ασφάλεια.Ο σκοπός της εταιρίας μας η άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Η εταιρία μας είναι ειδική στις μετακομίσεις στην Αθήνα,μεριμνούμε για όλα τα στάδια της εργασίας, εγγυόμαστε την ασφάλεια της οικοσκευής σας.Διαθέτουμε όλων των ειδών φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα.

 

Μεταφορές μετακομίσεις

 

Μετακομίσεις

Συμβουλές για μετακομίσεις

Ξεκινάμε, λοιπόν, με κάποιες συμβουλές που ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμες και συνεχίζουμε με τα τηλέφωνα κάποιων αναγνωρισμένων μεταφορικών εταιριών, τις τιμές και τις υπηρεσίες τους. Με ψυχραιμία και σωστή οργάνωση το βάρος της μετακόμισης θα μετατοπιστεί στα σωστά βήματα και τα σωστότερα χέρια.
Συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια: 
* Ξεκαθάρισμα λογαριασμών: Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπετάξετε όλα τα άχρηστα αντικείμενα που μαζεύετε χρόνια τώρα. Μην το λυπάστε! Πετάξτε το! Ανοίξτε τις αποθήκες και τα πατάρια και πετάξτε -χαλασμένα ή μη- πράγματα που έχετε να χρησιμοποιήσετε από δύο χρόνια και πάνω. Σκεφτείτε ότι έτσι θα γλιτώσετε και χώρο από το καινούριο σας σπίτι (γιατί να το γεμίζετε άχρηστα και παλιά αντικείμενα;) και χρήμα από το πόσο θα σας κοστίσουν αυτά για να μεταφερθούν. Κρατήστε, λοιπόν, μόνο τα απαραίτητα.
* Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα: Όποτε κι αν σκοπεύετε να μετακομίσετε, αν ο καινούργιος χώρος είναι διαθέσιμος εκμεταλλευτείτε τον από τώρα. Αν όχι, ξεκινήστε μόνοι σας να μεταφέρετε πράγματα όταν αδειάσει. Δεν φαντάζεστε πόσο πολύτιμο θα σας φανεί αυτό τη μέρα της μετακόμισης, που θα έχετε ήδη ξεμπερδέψει με τα «μικρά και ασήμαντα».
* Σε πρώτη φάση, λοιπόν, πριν την τελική μεγάλη μετακόμιση μπορείτε να ξεκινήσετε να πηγαίνετε μόνοι σας εκεί εύθραυστα, γυαλικά, πολύτιμα αντικείμενα (π.χ. έργα τέχνης), ρούχα. Όλα αυτά μπορείτε, μάλιστα, να τα τοποθετείτε και στη θέση τους -αν είναι αυτό δυνατόν- εφόσον έχετε φροντίσει να την καθαρίσετε, π.χ. τα πιάτα στην κουζίνα, τα ρούχα στις ντουλάπες. Επίσης, μπορείτε να πάτε μόνοι σας κάποια πράγματα στην αποθήκη ή το πατάρι του νέου σπιτιού (αν υπάρχει).
* Έπειτα βρείτε έναν έμπειρο μεταφορέα. Σ’αυτό μπορούμε να σας βοηθήσουμε και εμείς, αλλά κάντε και εσείς μία έρευνα αγοράς. Ο μεταφορέας θα χρειαστεί να κλείσετε ένα ραντεβού και να έρθει από το σπίτι (συνήθως χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση) για να δει ακριβώς πόσα πράγματα θα μεταφερθούν και να σας κάνει μία τελική προσφορά. Αυτό θα γίνει περίπου 15 μέρες πριν την τελική μετακόμιση. Όπως φαντάζεστε, όσο λιγότερα πράγματα έχετε να μεταφέρετε τόσο λιγότερο θα σας κοστίσει.
* Κούτες: Για να πακετάρετε τα πράγματά σας θα χρειαστείτε οπωσδήποτε κάποιες κούτες. Προτιμήστε κούτες μεσαίου μεγέθους που μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και που μπορούν να χωρέσουν μία εύλογη ποσότητα πραγμάτων. Προσέξτε να είναι αρκετά γερές για να μην ανοίξουν στο κουβάλημα. Κούτες μπορείτε να βρείτε από το συνοικιακό σούπερ μάρκετ ή από κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών ή κάποιο εργοστάσιο (έχουν αμέτρητες και συνήθως τις πετάνε, άρα δεν θα έχουν πρόβλημα να σας δώσουν μερικές). Θα χρειαστείτε, επίσης, μονωτικές ταινίες (αναζητήστε τις πιο ισχυρές) και έναν μεγάλο μαρκαδόρο. Κούτες, βέβαια, μπορούν να σας παράσχουν και οι μεταφορικές εταιρίες, οι οποίες μάλιστα αναλαμβάνουν να σας κάνουν και το πακετάρισμα, αλλά ως γνωστόν, όλα (εδώ) πληρώνονται. Φροντίστε, μάλιστα, καθώς θα μεταφέρετε μόνοι σας πράγματα, να μην τις σκίσετε γιατί μπορεί να τις ξαναχρησιμοποιήσετε.
* Υπό άλλες συνθήκες θα σας λέγαμε να μοιράσετε αρμοδιότητες σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Η μετακόμιση, όμως, που αποτελεί μία περίοδο πανικού προτιμότερο είναι να λαμβάνει χώρα από λίγους και καλούς. Αφήστε τα παιδιά, λοιπόν, έξω από αυτό, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα ξεχνούν τα μισά από αυτά που θα τους ζητήσετε και αναλάβετε δύο ή τρία άτομα το μάζεμα, για να μπορείτε να συνεννοείστε μεταξύ σας. 
Ελέγξτε πόσο εύκολο είναι να μεταφερθούν κάποια έπιπλα, αν πρέπει να αποσυναρμολογηθούν για να περάσουν από πόρτες και μπαλκόνια και αν μπορείτε να το κάνετε εσείς αυτό. Σχετικά με τις ηλεκτρικές συσκευές, ενημερωθείτε από εκεί που τις αγοράσατε αν πρέπει να μεταφερθούν με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο, π.χ. το ψυγείο πρέπει -συνήθως- αφού μεταφερθεί να μείνει κάποιες ώρες εκτός λειτουργίας για να «κάτσουν» τα υγρά του.
* Λίγες μέρες πριν την μετακόμιση πρέπει: Να έχετε μαζέψει τα πάντα εκτός από τα άκρως απαραίτητα, όπως το στρώμα στο οποίο θα κοιμάστε, μία αλλαξιά ρούχα, τα προσωπικά σας καλλυντικά. Πάρτε απόφαση ότι για μία ή δύο μέρες θα φοράτε τα ίδια ρούχα, θα κοιμάστε στο πάτωμα (ή μόνο πάνω στο στρώμα), θα τρώτε έξω και δεν θα κάνετε αφρόλουτρο. Πρέπει επίσης να τοποθετήσετε ανακοινώσεις τόσο στο παλιό (σκεφτείτε έγινε ήδη παλιό) όσο και στο καινούργιο σας σπίτι, με τις οποίες θα ενημερώνετε τους κατοίκους για την μετακόμιση έτσι ώστε να μην ενοχληθούν από την ενδεχόμενη φασαρία και για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα π.χ. μπροστά από το γκαράζ όπου μπορεί να παρκάρει το φορτηγό της μεταφορικής.
* Την ημέρα της μετακόμισης: Το πρωί εκείνης της μέρας θα νιώθετε πως δεν θα τελειώσει ποτέ. Κι όμως με έναν μαγικό τρόπο, η μέρα αυτή θα αποκτήσει περισσότερες από 24 ώρες! Η στιγμή των «χοντρών» μεταφορών, με τους μεταφορείς να τρέχουν πάνω-κάτω και τα έπιπλα να αιωρούνται πάνω από τα ξένα μπαλκόνια θα αποδειχθεί τελικά η πιο εύκολη, γιατί εσείς ουσιαστικά θα κοιτάτε και θα δείχνετε. Το δύσκολο είναι το μετά. Όταν οι μεταφορείς θα φύγουν και το νέο σας σπίτι θα μοιάζει βομβαρδισμένο.
Μην πανικοβληθείτε. Ξεκινήστε από ένα δωμάτιο και αυτό καλό είναι να είναι η κουζίνα. Φωνάξτε κάποιον να συνδέσει ηλεκτρικές συσκευές (όπως π.χ. πλυντήριο πιάτων) και τοποθετήστε τις στη θέση τους. Τοποθετήστε και τα έπιπλα της κουζίνας για να μην πιάνουν χώρο. Συνεχίστε με το γραφείο (αν υπάρχει) και την κρεβατοκάμαρα. Στην κρεβατοκάμαρα, αφού τοποθετηθούν τα έπιπλα, καθαρίστε την όσο αντέχετε και στρώστε το κρεβάτι. Θα είναι τεράστια η ανακούφιση στο τέλος της μέρας όταν θα είναι έτοιμο για να κοιμηθείτε, επιτέλους, σαν άνθρωποι.Ακολουθούν τα μπάνια και στο τέλος το καθιστικό-σαλόνι, που απαιτεί και την περισσότερη δουλειά.Προσπαθήστε όσο ξεπακετάρετε και τοποθετείτε να καθαρίζετε παράλληλα, για να μην έχετε να το κάνετε τις επόμενες μέρες, που θα συνεχίζονται άλλες δουλειές, όπως, π.χ. τοποθέτηση πινάκων, κρέμασμα φωτιστικών και ψώνια από το σούπερ μάρκετ.
Μέχρι αργά το βράδυ θα πρέπει, λογικά, να έχετε ξεμπερδέψει και να έχετε κάνει το σπίτι βιώσιμο. Παραγγείλτε μία πίτσα (από αυτές που έρχονται σε όλη την Αττική, αφού το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχετε ακόμα παραγγελιόχαρτα), κάντε ένα ζεστό μπάνιο και ξαπλώστε στον καναπέ. Τα δύσκολα πέρασαν. Πώς σας φαίνεται το καινούργιο σας σπίτι;