Μεταφορά ψυγείου

Η μεταφορική Δρομείς είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε μεταφορά η μικρομεταφορά. Ανάμεσα στις μεταφορές είναι και η μεταφορά ψυγείου. Είτε χρειάζεστε μόνο απλή μεταφορά είτε τη μεταφορά ψυγείου με εργατικά είμαστε διαθέσιμοι άμεσα και οικονομικά να σας εξυπηρετήσουμε.

Τιμή απλής μεταφοράς ψυγείου

Η τιμές μας για μεταφορά ψυγείου ξεκινάνε από τα 35€ για χρήση φορτηγού βαν και απόσταση το σημείο φόρτωσης Α με το σημείο εκφόρτωσης Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα και για εντός Αθηνών περιοχές! Η τιμή είναι μόνο για μεταφορά και δεν περιέχει Φ.Π.Α και τυχόν εργατικά.

Ποίο το κόστος μεταφοράς ψυγείου με εργατικά στην Αθήνα;

Μεταφορά ψυγείου κόστοςΚόστος μεταφοράς ψυγείου. Η τιμή μας για μια απλή μεταφορά ψυγείου για αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα είναι συγκεκριμένη και ανέρχεται στα 35€ μόνο για τη χρήση του φορτηγού με τον οδηγό.
Αν χρειαστείτε και εργατικό δυναμικό η τιμή θα είναι διαφορετική καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν και τα εργατικά. Εκεί παίζει ρόλο ο όροφος φόρτωσης και ο χώρος παράδοσης του ψυγείου. Πχ.

Ας πούμε ότι θέλετε να μεταφέρετε ένα ψυγείο από δεύτερο όροφο από Περιστέρι σε 3 όροφο στη Αιγάλεω και δεν έχετε άτομα για το κουβάλημα του ψυγείου.

Η τιμή που θα σας δώσει η μεταφορική μας για αυτή τη μεταφορά ψυγείου θα είναι της τάξης των 60€ με εργατικά δικά μας.
Για περισσότερες πληροφορίες για μεταφορά ψυγείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά στο τηλ. 210.300.13.80

Η μεταφορική Δρομείς είναι εδώ με την καλύτερη τιμή για μεταφορά ψυγείου

Στη μεταφορική Δρομείς έχουμε λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Δοκιμάστε τις μοναδικές μας υπηρεσίες και τις ξεκάθαρες προσφορές μας. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία έτσι ώστε οι μετακομίσεις μεταφορές σας να γίνονται πάντα με ασφάλεια. Ποτέ δε θα πληρώσετε κάτι παραπάνω από αυτό που έχουμε συμφωνήσει πριν τη μεταφορά σας.

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App