Μεταφορά πλυντηρίου

Η μεταφορική Δρομείς είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε μεταφορά η μικρομεταφορά. Ανάμεσα στις μεταφορές είναι και η μεταφορά πλυντηρίου. Είτε χρειάζεστε μόνο απλή μεταφορά είτε τη μεταφορά πλυντηρίου με εργατικά είμαστε διαθέσιμοι άμεσα και οικονομικά να σας εξυπηρετήσουμε.

Τιμή απλής μεταφοράς πλυντηρίου

Η τιμές μας για μεταφορά πλυντηρίου ξεκινάνε από τα 35€ για χρήση φορτηγού βαν και απόσταση το σημείο φόρτωσης Α με το σημείο εκφόρτωσης Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα και για εντός Αθηνών περιοχές! Η τιμή είναι μόνο για μεταφορά και δεν περιέχει Φ.Π.Α και τυχόν εργατικά.

Ποίο το κόστος μεταφοράς πλυντηρίου με εργατικά στην Αθήνα;

Μεταφορά πλυντηρίουΚόστος μεταφοράς πλυντηρίου. Η τιμή μας για μια απλή μεταφορά πλυντηρίου για αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα είναι συγκεκριμένη και ανέρχεται στα 35€ μόνο για τη χρήση του φορτηγού με τον οδηγό.

Αν χρειαστείτε και εργατικό δυναμικό η τιμή θα είναι διαφορετική καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν και τα εργατικά.
Εκεί παίζει ρόλο ο όροφος φόρτωσης και ο χώρος παράδοσης του ψυγείου. Πχ.Ας πούμε ότι θέλετε να μεταφέρετε ένα πλυντήριο από δεύτερο όροφο από Κορυδαλλό σε 3 όροφο στη Αιγάλεω και δεν έχετε άτομα για το κουβάλημα του πλυντηρίου.

Η τιμή που θα σας δώσει η μεταφορική μας για αυτή τη μεταφορά πλυντηρίου θα είναι της τάξης των 60€ με εργατικά δικά μας.
Για περισσότερες πληροφορίες για μεταφορά πλυντηρίου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά στο τηλ. 210.300.13.80

Η μεταφορική Δρομείς είναι εδώ με την καλύτερη τιμή για μεταφορά πλυντηρίου

Στη μεταφορική Δρομείς έχουμε λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Δοκιμάστε τις μοναδικές μας υπηρεσίες και τις ξεκάθαρες προσφορές μας. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για φθηνές μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά Προάστια Αττικής πάντα με ασφάλεια. Ποτέ δε θα πληρώσετε κάτι παραπάνω από αυτό που έχουμε συμφωνήσει πριν τη μεταφορά σας.

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App