Μεταφορά κρεβατιού κόστος

Η μεταφορική Δρομείς είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε μεταφορά η μικρομεταφορά. Ανάμεσα στις μεταφορές είναι και η μεταφορά κρεβατιού. Είτε χρειάζεστε μόνο απλή μεταφορά είτε τη μεταφορά κρεβατιού με εργατικά είμαστε διαθέσιμοι άμεσα και οικονομικά να σας εξυπηρετήσουμε.Μεταφορά κρεβατιού κόστος

Τιμή απλής μεταφοράς κρεβατιού

  • Οι τιμές μας για μεταφορά κρεβατιού ξεκινάνε από τα 35€ για χρήση φορτηγού βαν και απόσταση το σημείο φόρτωσης Α με το σημείο εκφόρτωσης Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα και για εντός Αθηνών περιοχές! Η τιμή είναι μόνο για μεταφορά και δεν περιέχει Φ.Π.Α και τυχόν εργατικά.

Ποίο το κόστος μεταφοράς κρεβατιού με εργατικά στην Αθήνα;

  • Κόστος μεταφοράς κρεβατιού. Η τιμή μας για μια απλή μεταφορά κρεβατιού για αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα είναι συγκεκριμένη και ανέρχεται στα 35€ μόνο για τη χρήση του φορτηγού με τον οδηγό.
    Αν χρειαστείτε και εργατικό δυναμικό η τιμή θα είναι διαφορετική καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν και τα εργατικά. Εκεί παίζει ρόλο ο όροφος φόρτωσης και ο χώρος παράδοσης του κρεβατιού. Πχ.

Ας πούμε ότι θέλετε να μεταφέρετε ένα κρεβάτι από δεύτερο όροφο από Καλλιθέα σε 3 όροφο στο Αιγάλεω και δεν έχετε άτομα για το κουβάλημα του κρεβατιού.

Η τιμή που θα σας δώσει η μεταφορική μας για αυτή τη μεταφορά κρεβατιού θα είναι της τάξης των 60€ με εργατικά δικά μας.
Για περισσότερες πληροφορίες για μεταφορά κρεβατιού μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά στο τηλ. 210.300.13.80

Η μεταφορική Δρομείς είναι εδώ με την καλύτερη τιμή για μεταφορά κρεβατιού

Στη μεταφορική Δρομείς έχουμε λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Δοκιμάστε τις μοναδικές μας υπηρεσίες και τις ξεκάθαρες προσφορές μας. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία έτσι ώστε οι μεταφορές σας να γίνονται πάντα με ασφάλεια. Ποτέ δε θα πληρώσετε κάτι παραπάνω από αυτό που έχουμε συμφωνήσει πριν τη μεταφορά σας.

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App