Κατηγορίες μετακομίσεων τιμές Αθήνα

Μετακομίσεις με τη μεταφορική Δρομείς, δείτε όλες τις κατηγορίες και τις τιμές ανά κατηγορία μετακόμισης.

Κατηγορίες μετακομίσεων τιμές

  • Κατηγορίες μετακομίσεων τιμές
  • Μετακόμιση Γκαρσονιέρας

Η μετακόμιση σε μια γκαρσονιέρα είναι από τις μικρές μετακομίσεις που λέμε εμείς στις μεταφορικές εταιρείες. Είναι φυσικά από τις πιο εύκολες περιπτώσεις μετακομίσεων και γι αυτό συνήθως το κόστος είναι χαμηλό. Οι τιμές για μια μετακόμιση γκαρσονιέρας ξεκινάνε από τα 120€ για φορτηγό με δυο εργάτες. Η τιμή είναι ενδεικτική καθώς εξαρτάται από τον όροφο φόρτωσης και από τυχόν άλλες δυσκολίες. Συνήθως όμως οι τιμές είναι γύρω από αυτή την τιμή.

  • Φοιτητικές μετακομίσεις

Οι φοιτητές είναι μια κατηγορία ανθρώπων που μετακομίζουν συχνά. Ποία μεταφορική δε θα ήθελε συχνούς πελάτες; Συνήθως τα αντικείμενα προς μετακόμιση είναι λίγα σαν μιας γκαρσονιέρας και η τιμή ανέρχεται στα 120€ για φορτηγό με 2 εργάτες. Φυσικά και εδώ η τιμή είναι ενδεικτική αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό συνήθως είναι και η πραγματική.

  • Μετακόμιση σε διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο

Η μετακόμιση ενός διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο έως 50 τ.μ. με φορτηγάκι βαν η άλλο μικρό φορτηγό, μιλάμε για τη βασική οικοσκευή και επίπλων (π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, καναπές, τραπέζι κουζίνας, κρεβάτι μέχρι 15 κούτες).

Η τιμή σε μια τέτοια μεταφορά ξεκινάει από τα 160€ αφορά το φορτηγό με 2 εργάτες για χιλιομετρική απόσταση μέχρι 10 χλμ. και για εντός Αθηνών μετακομίσεις Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%, ανυψωτικό μηχάνημα λύσιμο – δέσιμο επίπλων η αμπαλάζ. Και εδώ η τιμή είναι ενδεικτική.

  • Μετακόμιση σε διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια

Η μετακόμιση ενός διαμερίσματος με δύο υπνοδωμάτια έως 70 τ.μ. με φορτηγό μεσαίου μεγέθους, δηλαδή της βασικής οικοσκευής και επίπλων (π.χ.πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, καναπές, τραπέζι κουζίνας, κρεβάτι κτλ. μέχρι 30 κούτες). Η τιμή για μια τέτοια μετακόμιση για μεσαίο φορτηγό με 3 εργάτες για χιλιομετρική απόσταση μέχρι 10 χλμ.για εντός Αθηνών μετακομίσεις ξεκινάνε από τα 220€ Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%, ανυψωτικό μηχάνημα λύσιμο – δέσιμο επίπλων η αμπαλάζ. Και εδώ η τιμή είναι ενδεικτική.

Για μεγαλύτερες μετακομίσεις μπορείτε να μας καλέσετε στο 2103001380 για να σας δώσουμε προσφορά

Μεταφορική Δρομείς – Φθηνές μετακομίσεις στην Αθήνα

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App