Διανομές εμπορευμάτων eshop

Λύσεις για διανομές εμπορευμάτων eshop

Διανομές εμπορευμάτων eshop

Η καλύτερη μεταφορική για τη διαχείριση των διανομών σας στην Αθήνα. Δείτε λύσεις για διανομές εμπορευμάτων του eshop σας. Τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ένας ιδιοκτήτης eshop είναι πολλά και εμείς στη μεταφορική Δρομείς τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Πόσες φορές έχετε έρθει σαν ιδιοκτήτες eshop στα εξής προβλήματα από τους πελάτες σας:

Έχετε αντιμετωπίσει στις διανομές σας προβλήματα όπως αναφέρονται παρακάτω;

 • Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Πολλοί από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και πλέον πελάτες μας είχαν να αντιμετωπίσουν το θέμα σχετικά με τις παραδόσεις των εμπορευμάτων τους. Εμείς στη μεταφορική Δρομείς παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της παράδοσης των εμπορευμάτων. Ενημερώνουμε τους πελάτες από την προηγούμενη ημέρα και δίνουμε ένα διάστημα 2 με 3 ώρες για την παράδοση της παραγγελίας τους.

 • Η μεταφορική μου έφερε τα εμπορεύματα σε άθλια κατάσταση

Πότε η μεταφορική μας εταιρεία δε θα παραλάβει εμπορεύματα που είναι σε άσχημη κατάσταση το ίδιο και στο να παραδώσει εμπορεύματα σε άσχημη κατάσταση.

 • Η μεταφορική δεν με ενημέρωσε για την παράδοση της παραγγελίας μου

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη ενημέρωση και τα φορτηγά μας όλα είναι εφοδιασμένα με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού. Ανά πάσα στιγμή γνωρίζουμε που είναι το φορτηγό, τι δρομολόγιο έχει ακολουθήσει και ποιους πελάτες έχει παραδώσει.

 • Η μεταφορική δεν βρίσκει την παραγγελία του πελάτη

Η εταιρεία μας είναι πλήρως μηχανογραφημένη και ανά πάσα στιγμή γνωρίζει τι υπάρχει στο κάθε φορτηγό και τι στην αποθήκη μας.

 • Η μεταφορική δεν κάνει διανομή Σαββατοκύριακα και ο πελάτης σας δεν μπορεί καθημερινές

Η εταιρεία μας όποτε χρειαστεί αναλαμβάνει διανομές Σαββατοκύριακα και αργίες

 • Η μεταφορική δεν μπορεί να κάνει την παράδοση την ώρα που μπορεί ο πελάτης σας

Η μεταφορική Δρομείς σε κάποιες περιπτώσεις παρέχει στους πελάτες και διευρυμένο ωράριο. Όποτε μη σας ανυσηχεί αν κάποιος πελάτης σας θέλει παράδοση αργά το απόγευμα. Θα εκτελέσουμε την παράδοση σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Σταθερή αξία στις διανομές των εμπορευμάτων σας

Και πολλά περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν που εσείς σαν ιδιοκτήτες τα γνωρίζετε καλύτερα. Άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκύπτει είναι ότι ο προμηθευτής σας εδρεύει στην Αθήνα και το eshop σας βρίσκεται στην Επαρχία. Και γι αυτό σας έχουμε λύση που θα σας γλυτώσει στα μεταφορικά σας έξοδα.

Εμείς στη μεταφορική Δρομείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι:

 • Οι πελάτες σας θα ενημερώνονται για την παράδοση της παραγγελίας τους
 • Τα εμπορεύματα σας θα παραδίδονται σε άριστη κατάσταση
 • Ο πελάτης θα παραλάβει ακόμη κι αν μπορεί μόνο Σαββατοκύριακο και αργίες
 • Ο πελάτης σας θα παραλάβει την παραγγελία σε διευρυμένο ωράριο
 • Η τιμή μεταφοράς μας θα είναι χαμηλότερη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας

Εσείς ακόμη ψάχνετε την κατάλληλη μεταφορική για το eshop σας;

Διανομές εμπορευμάτων eshop

Διανομή δεμάτων και εμπορευμάτων καταστημάτων eshop στις καλύτερες τιμές

Η έως τώρα συνεργασίες μας με eshop μας έχει αναδείξει σε μια από τις καλύτερες μεταφορικές στη διανομή εμπορευμάτων σε οικίες. Συνεργαζόμαστε με eshop πώλησης επίπλων, οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, pet shop κτλ

Σε καθημερινή βάση εξυπηρετούμε περίπου στις 150 οικιακές παραδόσεις στο Νομό Αττικής. Οι χρεώσεις μας είναι ανά κυβικό μέτρο η ανά δέμα

 • Η φθηνότερη λύση για διανομές εμπορευμάτων eshop

Καλέστε μας στο 2103001380 και βγάλτε από πάνω σας τις δυσκολίες διαχείρισης από τις διανομές των εμπορευμάτων σας στην Αθήνα.

Messenger icon
Αποστολή μηνύματος μέσω Messenger App